BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

3.3.10

DRAMA TAMIL!!!!





KAN SEBELOM KUAR STAGE TETAP NIEH POSE CHARLIES ANGLES SGT!!!!






NYAHEYY CEPAT SULOH SPOTLIGHT!!!!!!






KAN POSE MAUT SGT KN!!!!!......*dari kiri AJ, MEK, HALIM*





hahaha lame kn aku tak masok sini...........bukan ape u all mek busy sgt kn.....*matila alasan tetap same kn*........hang boleh la update seari 2-3 ketol entry....idop hang meriah!!!!...*matila emo*..

oowwh aku nak cite pasai satu kes nie....bende ni jadik minggu lepas u all......drama tamil sgt nie....mase tu aku nak turun gi kedai bawah nak beli chikedis!!!






kan ko penah pegi kedai naik helikopter!!!!




then turun2 je dengar kecoh2 kat bawah umah aku tu......umah aku nie kat tepi sekali...so sebelah tu betoi2 ade taman.....so merase umah aku jadik menare kawalan!!!!

so tgk2 kat tmn2 tu ade org tue mabok tgk bising2 jerit2 bagai......yess u all hang sedie maklum org kite nie.....kalu bab2 tu mmg gigih nie sanggop turun dari tingkat 14 semate nak join in the club sgt kn......rupe2nye ade sekumpulan bebudak tgh kacau itu ane da!!!!






kan mek gigih ni join menyibok!!!!





memule tu mcm kelakar je tgk gelagat depa.......dgn ane tu mcm tak betoi pon ade.....then makin lame makin scary hokeyy.....siap ane tu baling2 batu kat budak2 tu......
budak zaman sekarang nie bukan makan saman pon...lagi ane tu merapu lagi gigih depa kacau...how!!!






kan perang dunie ke-2 sgt nie...bebalas2 tembakan sgt ni





bebudak tu pon baling batu balik kat ane tu.......tah mcm mane kene lak cermin kete sape tah...abis u all al khatam sgt.......nyah mek scary ok tgk perangai bebudak2 tu mcm org gile sgt!!!

bagi aku bahaye tau kaco org tgh mabok bagai nie.....buat die dpt tangkap ko....maut ko kene bunoh...!!!

aku taknak la amik port sgt....nanti nampak jakon sgt kan....so mek meneruskan pejalanan mek ke destinasi utame!!!!





kan drama sgt nie!!!!



pas balek tu gigih gak saje jalan kat tmpat tadi balik.....depa masih lagi gaduh2 manje u all....pastu mek pon catwalk la ala manje gitu saje nak tgk lagi kan.....

tup2 ade sorang budak tu budak sebijik mcm berok u all....tekinje2...kan hang nak tau ape die buat!!!!!





kimak tu pi sepaknye anak kucing kat depan die!!!!!!



then anak kucing tu pon melantun la kat ane yg tgh meroyan td nie...bebudak tu siap leh gelak2 bagai....tak sedeh ko tgk budak syial tu buat mcm tu!!!






kan tetap ni pose nanges sambil pegang trophy!!!!



kan aku nie bukan jenis suke tgk binatang kene dere u all..............ape lai terus aku termenjerit u all!!!


HEY SYIAL MAMPOS LA ANAK KUCING TU BABI!!!!!...
*kan tak kire la ko budak sekali pon...kalu perangai mcm jenglot sure2 aku carot kn aje!!!

pastu bleh die sound aku!!!!


SENYAP LA KO KELING!!!!!!




tak nazak ko kat situ jugak!!!




budak tu aku kenal sgt....dulu pon die ade buat hal ngan aku u all......dulu penah die main baling2 bola...tup2 bola lisot tu masok kat umah aku siap pecah cermin bagai.....aku pon ape lagi gi la ngintai dari dalam...tu dia siap die buat lambaian miss world lagi u all......kan aku terus turun carik die ngan mak bapak die suruh ganti.....hahahah kalu ingt2 balik lawak u all......aku nie jenis bukan suke marah2.......





kan ko belom tgk aku kuarkan aura jantan aku lg kn




yg peliknye lepas anak kucing tu tepelanting kat ane tu.......terus anak kucing tu tekedek2 pegi kat ane tu meng geow2....terus ane mabok tu angkat usap2 kucing tu...then tarok anak kucing tu jauh2...

kan kompius nie....sape yg mabok nie.....ane tu ke bebudak tu nie!!!!!


malas la aku nak layan budak2 tu...kan makin kene hauk aku hokey!!!





baik aku practise ngan lembu nie




ayoyoyo matilaku jubo aku kene songket u all!!!!




9 comments:

Eye_nee said...

Penchenta hewan...bravo.bravo..baru bebudak tu tau ko sapa yer Yoi..dlm kelembutan sekelip mata bertukar menjadi Badang gitu...terkesima akk...

Sekejap Puteri Katak..Sekejap Putera Kodok kau yer...Kelassszzz Menjahit....

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

ayooooo....kan mek hayam dh bilang same anak2 hayam....move from that place....very the scary ye uolzz.....mek bukannye spt kacang melupkan kulit...cume nye,mek scary nanti anak2 hayam mek menjadi mangse rogolan di suatu senja yg hening !!! how ???
nape mcm lari tajuk ek....lolololo

A.I said...

Camne bebudak tu kau ada keturunan keling??!! erk!

Sah la, yg mabok todi adalah bebudak sengal tu...bukan ane. die man! die!!

ayoi said...

KAK EYE_NEE : kan mek la pencinte haiwan...dan mek la catwoMEN sgt nie!!!

AJ GADIS DESA :kan hang mmg kacang lupekan kulit!!!!...hang tak hengat kat sini la dulu2 tmpat hang cekdut!!!!

KAK NGAH : ayoyoyoy ayoi kan seiras ngan prety zinta u all!!!!...sape yg tak perasan kan....

ZIANA ♥ FARREL said...

budak2 skrg mmg kurang ajar...aku xsuke kucing tp xpnahla aku nak kick kucing...
*berani gak ko ek jumpe mak pak budak tu suh ganti cermin tingkap ko..hehehehe

ayoi said...

ZIANA : patotnye mmg tak berani...tapi time tu tgh naik syeh u all....

Anonymous said...

padan la bra aku bau hangit... ko ganti blik. -halim muslimah-

afiq said...

aku nk komen mende lain.. tpi pic last tuh menangkap betul....


...






...













.





















....



















....






















SAKIT UOLSS!!!

ayoi said...

AFIQ : hahahaha gile ko kene songket mcm tu tak sakit!!!! mau pecah jubo jantan tu kn