BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

26.1.10

RENTAL

NYAH HEEIII CEPAT OPEN STAGE UNTOK MEKK NIE!!!!!


kan ko berani pose mcm nie waktu mendendangkan lagu kak pah!!!!!.....*cepat aj tiru aksi mek nie*




kan AJ pon tetap nie taknak kalah!!!!!...u go girl!!!!



kan tema same tapi tak serupe sangt nie....mek jantan kekar....si aj jantan lembek...hahahahah....bleh tak u all!...

ni aku nak cite pasai umah aku lak......seperti yg u all tau...sekarang nie dh bebulan2 aku tinggal bedue ngan protege' si aj...tak lain tak bukan si Halim gurga!!!!.....semenjak si Kat si pondan babi tu dh kuar....we all tak carik penganti lagi nie.....mmg la selese tinggl bedue kn......nyaman u all.....takdela hauk sgt kn...tapi problemnye time nak bayar tu...teketar2 u all.....duit sewe lagi...duit api air bagai...tu tak temasuk astro tu!!!!!

nyah mek penah tinggal 5 org sekali gus.....fenin u all....mcm2 kerenah ade.....yg baik...baik....yg sundell...sundell...yg mcm monyet pon ade...how?.....susah nak control depa semue...almaklumla aku kan mando dlm umah tu.....

hat bile tinggl bedue ngan halim....tiap2 ari mcm tak saba sampai umah....sbb sah2 takde gangguan langgau2 kn.....ko tgk muke aku...aku tgk muke ko temanye.....aku ngan halim pon dh makin rapat...dulu2 takdela sgt rapat cam gini.....okla.....pondan tu dengar cakap sgt kan...hahahaha!!!

sekarang nie ape2 we all je la bedue....gi makan2 same2...tgk tv same2.....gi tgk wayang same2..



kan siap main kentot2 kat muke bagai kn halim kn !!!!!!



we all mmg jarang bawak kawan2 lepak umah....ade la sorang yg senantiase melangut kat umah we all....tak lain tak bukan mak hayam botak si AJ......




merase buat high tea sambil bebogelan.....mek kat kanan tu tetek paling besar!!!!!


nak dijadi kn cite......ari tu mek ngan si halim becadang nak carik penyewe lagi sorang....kan memasing dh mama bosan sgt mengadap muke memasing2....so we all pon tarok la iklan dlm mudah.com u all.....yg penting kali nie we all nak carik jntan straight....susah bele pondan2 nie....semue tak makan saman....

tup2 ari jumaat ari tu.....aku dpt call......die ni nak carik umah sewe...name die sabri ke subri ke tah aku lupe nya

SABRI : ELLO NI YAYA KE?

AKU : YESS NI YAYA....SAPE TU?....*kan suare tetap nie kepit2 manje*

SABRI : NI SABRI ...AKU ADE BACE KT MUDAH..COM...KO NAK CARIK PENYEWE KN

AKU : YESS U ALL....*kan tetibe mek tegedik2 sundell tak*

SABRI : KO NI LAKI KE POMPUAN?



how?.....mek tekesima jap...terus pas hp kt halim suroh die sambong mengayat jantan tu....suare garau sgt kn halim kan....

dipendek kn cite ari sabtu ari tu si sabri nie pon betandang kat umah aku.....nak survey2 bilik kosong berantu tu u all.....


DING DONG!!!!..........*kan merase umah mek ade loceng tak pasai2*






jempot masuk u all!!!!!




merase aku sambut dgn red karpet...........kn nak mengampu punye pasai......puasla aku senyum kambing.....senyum unte....pelbagai senyum aku lemparkan....tapi die membalas dgn kepoyoan die....babi tonyok tol....takpe takpe aku bleh cool lagi merasela ko nak sewe umah nie..kalu tak noya ko kene tembak ngan mek kn!





kan merase muke die mcm ustaz akhil hayy zaman dulu2 kn....



serious mcm lahanat perangai die...poyo babi bute je.....ape ko ingt aku tehegeh2 nak suroh ko sewe kt sini sundell ooii....

nyah umah mek dh ok dh....complete segale barang yg ko nak pilih2 ni kenape.....siap die cakap



KENAPE BILIK YG NAK SEWE NI KECIK NAK MAMPOS!!!!!




terus aku.....



ooooo...oookkkeeeyyy *--------bunyik cengkerik-------------*



sambong lagi nieh!!!!



TAPI KALU AKU TINGGL KAT SINI MCM KEKOK LA TINGGAL NGAN LEMBUT2 NIE...




kan tekesima jap.....sundell nye mulot die lagi puake dari mek u all.....aku speechless...baru tak sampai 2-3 minit jumpe... tu diah mek dh kene bom atom......ni tak leh jadik nie...



jgn ko nak rampas crown mek hhokkeeyy!!!!!



terus ni aku capai microphone nie.....



KNP LAK... KO GERSANG KE TGK AKU KE......KAHHH KAHHH KAHHHH....*kan aku saje kuarkan suare jantan aku....merase!*




mek takleh la bebalas tembakan u all.....lg pon die dtg ngan makwe die.....tapi mmg kekok la pejumpaan tu...lepas tgk2...die pon blah...die cakap ape2 die call balik...
aku pon tak kesah nyah.....mek mmg takde ati nak amik die....keras sgt u all...

tup2 tak sampai setengah jam die sms aku.....



AKU BLEH SEWE KAT UMAH TU TAPI KO KENE BAGI BILIK KO....




kan ko sape nak amik bilik mak hayam!!!!!...sape ko nak demand2 nie....bukan aku tehegeh2 nak ko sewe kt sini pon....aku ni jenis nak save duit top up..malas la nak balas balik...lg pon aku ngan halim takmo die pon....lame pastu die balas lagi


NAK KE TAK NAK!!!!




kan kali ni aku gigihkan jugak meng reply bagai...



MCM NI LA SABRI....AKU RASE KO CARIK LA UMAH LAIN...LAIN KALI TAKYAH DEMAND2 SGT..



pastu bleh die balas ape u all


BUTO KO LAH !



terus mek..




tertawe riang seperti kanak2 rebina u all!!!!


kan nasib baik mood aku ok.....terus ni amik watak muslimah nieh...


SUBHANALLAH...DOSE TAU CAROT2 ORG


terus sunyi sepi tanpe kaba berite u all.....malas aku nak layan...bukan ape ko patut besyukorla umah mek nie bersih pastu lengkap lak ngan segale bende kn.....sewe pon murah ko nak ape lagi...nak ternak babi ke dlm bilik tu!!!
ko patut besyukor kalu ko menyewe kat umah nie....kan merase diapit bidadari2 jelite u all



dari kanan aku,halim,aj...*awat aj lupe cukor janggot tu nyaheeyy!!!!


pastu aku bawak bebincang ngan halim balik....yg we all takyah teburu2 nak carik penyewe lain pas nie...lagi pon we all selese dgn keadaan sekarang....takpela ade rezeki jmpela penyewe yg sebulu kn....susahla nak sewe kn kat jntan kekar nie sah2 pemalas kn



CASE CLOSE!!!!!!



ni lagi satu cite seram u all.....ingt tak dulu aku penah cite pasai aku nampak bende melintas pastu masuk dlm bilik air...waktu tu aku ingt si halim kn......2 minggu lepas...waktu aku tido umah mak aku kt rawang...halim lak kene bende yg same u all............aku mmg tak bagi tau halim yg aku gi umah mak aku kang nnt kang abis die organize party seks kn.....so die takdela tau mek merantau....so mlm tu die lepak2 kat dlm bilik die sambil menanti kepulangan mak hayam...

si halim nie betol2 baring kt lantai sambil main tenet u all....sah2 tutup rapat pintu die....tup2 die dengar bunyik tapak kaki...then die pon mengintai la kt bawah pintu die....sah2 die nampak ade kaki berenti kt betol2 bilik aku....pastu bende tu godek2 pintu bilik aku then terus masuk bilik tu....



kan kaki kt celah pintu sgt nie....seram tak u all!!!!!


so die tak jadik la nak kuar bilik beborak ngan aku...die ingt aku nak tido dh.....sah2 waktu tu die cakap pukul 3 pagi....pelikkan waktu aku kene dulu pon tepat pukul 3 pagi nokk...

esoknye aku balik dari umah mak...terusla kemas2 umah waktu tu halim dh gi kerje....pas die balik tu terus tanye aku gi mane sampai pagi2 bute baru balik mlm tadi...........aku pon blur la...ape hal mak nyah nie...ting tong ke ape...sah2 aku baru balik kan...then aku pon bagi tau si halim hal sebenar yg aku baru je sampai umah..die pon cite la pasai hal malam tadi...pastu memasing blur semacam...yg aku terus lari bilik aku nak check barang..kot2 perompak ke yg masuk...takde lak pulak ape2 yg ilang...ni sah2 misteri nusantara sgt nie....

dh tu je mek nak tulis...penat menaip nie...nak gi masak maggie jap!!!!




penah korang rase mee perise buntot!!!!





14 comments:

afiq said...

banyak na aku nak komen.. wakakak.. tapi seram2 tuh memang tak boleh ampon yer.. kirenye ayoi nih memang jantan kekar lah.. berani tinggal lagik situ.. kot mek? dah larikkkkkk uollls... tinggal segale wig, heels etc....

Q said...

aduihhh...ni jenis antu nakal nih suker mengusik owang....geram pulak bacer citer en sabri..berbudi bahasa takleh ke..mcm best..eiiiii

angah iza said...

ala yoi...jantan nak menyewa umh ko tu demand nak bilik ko sbb sng dia nak beromen ngan awek dia nnt..

eh,umh ko tu ada makhluk lain yg suka masuk umh kol 3pagi ek??
siap leh nampak kaki lg tu..hantu mana leh nampak kaki...How ??? :P

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Yoooo Subri....ko patut bersyukor kerne AJ SI DIVA MULOT PUAKE xde mase kejadian,kalu aku ade same,mau ko aku ubah jadi Bapok sundelllll!!!
<<>>
Anak2 hayam mekkk,kemunculan antu2 itu adalah utk memberi amaran kepade anak2 sume,supaye kembali ke jalan yg de Redhai!!!

Eye_nee said...

Yoi..tentunye si Sabri tu takot ko tukarkan dia jd Sabriah...tp akk rasalahkan...awek dia yg tak bg tu Yoi...sbb nampak aura sendAYU kat ko Yoi...

ayoi said...

AFIQ : kan mek kn pemenang hero remaje 6 tahun beturot2...how?

Q : kot2 tu kot care jantan kekar berbualan....kekok mek!!!

IZA : idakla si halim tu nampak kaki bulat2 nyaheey!!!...die nampak bembayang je kot....choi die nak samekn kaki antu ngan kaki mek kn..merase.....hahahahah!!!

AJ BOTAK CHIN : kan....hang dh betobat ka!!!!...ni mek tgh kire pahale ko pakai kalkulator....choiii nan ado hokey....*opppss*

nyahhey mane jaket burok nie...mek nak bedansa pakai jaket tu!!!

KAK EYE_NEE : tu diah.....kan tak tekesima makwe die tgk ayoi.....kelasss!!!!

D.O.U.B.L.E...S said...

ye la aku rasa awek dia yang tak kasi le...risau dgn diva2 yang ada heheheheh...

A.I said...

BABI TONYOK CAP MEGI SOP BUNTUT punye Sabri!!!! (amik panjang giler aku carotkan jantan sundell tu!)

sib bek la kowang x terima dia duk situ. mau nnt dia angkut jantan2 rempit dok rogol kowang. how?? hawau k!! isk...mau nangis guling2 mak kita kau ilang dara. tsk tsk..

Giler aarr!! halim pon kene gak ke? eeeeee...seram giler ok. dah le betol2 kul 3. biasa jam2 camtu pocong je yg banyak. tp ni halim nmpak kaki dia plak ye..

nnt le, aku soh abg kaman gi buat semayang hajat kt sana. kita reramai baca Quran. Jgn time tu si halim gurga period lak! mau aku tarah je tote dia!!

ZIANA ♥ FARREL said...

siot betul si sabri tu kan...dh xnak cakap la xnak..nak demand bilik ayoi plak...sure bilik ayoi lawa..tu yang dia minat tu...hehehhe.
*nape umah awak ni...cuba try cari ustaz...takutla...dia suke main2 kan korang kan..

Liyanaroxx said...

ya...carik ustaz ler..naik seram plak haku dengar nok!ko bior benor...dah ler tadik lagu kat pc ko...ko kata lagu tuh dari pc kak ema bunyik nya...lagu abg M-NASIR plak tuh...seram haku dgr okeh?ekekeke....

ayoi said...

KAK CT : kan harusla depa jelous ngan i...i kan pemegang title miss world u all.....

KAK NGAH : ayoyoyo mek jadik minah rempit la nie...chhooiii!!!!!...tak nak kene gangbang!!!!

ZIANA : kan lawa la konon..hahahaha...scary ok...!!!!!

LIYANA : hahaha merase kuar lagu m nasir tak sedar dr pc sendiri kan....ni betol2 penangan penunggu puake tebing biru nie

mie said...

aishh...biasalah demand nk tgi2...high class...tapi perangai cam hareemmm...x gitu cik ayoi..??

bila nk open house ajak mkn2 perise buntot??ahahaha

Dj Epoi said...

Rasanya kalau dia jadik sewaumah tuh.......mamposlah dikekahnya kowporang hehehehe

ayoi said...

MIE : kan buat kenduri comolot gune mee buntot....kelazzz!!!!

DJ EPOI : hahahaha tau2 je abg epoi nie!!!