BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

24.1.10

TOP UP GIRL

Kan masuk2 stage je terus tarik high key kn....*matila lagu belom start dh start nyanyi..how!!*


hahahaha kn lame mek tak keudare di alam maya nie kn.....merase tenet la rosak...blog la rosak...syial kn!!!!......thanks to mak hayam yg telah pon memgodek blog aku nie kn......kepade hadek2 teruskn brusahe gigih selalu......

nyah aku nak update kat umah sah2 berokband aku dh kene potong...hanjeeng tak!!!!...ni pon pinjam berokband si halim.....merase time die gi keje aku gigih curik gune tenet die.....nyah die gune digi berokband....laju gile tu.....mek kagum!!!!

yess u all banyak cite tergendale....tapi kali nie aku nak highlight cite pasai jiran sebelah umah aku ni sat!!!!

selame betahun2 aku bermastautin kt sini....mmg best jiran2 semue best2 belake....baik2 semue...


kan terus amik tema desperate housewives sgt nie....mek yg 2 dari kanan tu!!!!!



tapi dalam2 yg putih ade yg hitam kn...merase ade babi black sgt nie....dlm banyak2 jiran.....jiran sebelah umah aku ni mcm syial sikit u all.....mmg jiran2 lain pon tak betegor ngan die.....die ngan keluarge die same je masing2 tak tegor org pastu kekwat sgtkn

ingt lagi waktu aku mule2 pindah sini bersame mak hayam botak...*hi aj*.....tu diah selepas semue dh berangkot barang bagai...mulela first day nak merase idop bujang...panggil kawan2 lepak bagai.....u all tau la mulot hadek2 kn ......petir sgt.....memasing kepit bagai nie...tang gelak tu nah ko siap kuar suare jantan kekar sgt kn.....

tgh2 we all gelak mengilai nie...tup2 org sebelah mencarot2 marah kiteorg...tak tekesima ko!!!!!!.....siap panggil we all anak bangsat...how?????...
tapi ko silap orgla nyah....dlm bala tentera mek mesti ade captain yg mulot puake kn....dgn berbekalkn bulu2 yg lebat menyerupai seorg lelaki yg gagah ...si aj terus berbalas2 tembakan u all!!!!......mek sebagai tentera pelatih hanya mampu menyorok dlm rumah...hahahahah...babi tak!!!!


kan ko nak main smash2 sgt ngan aj!!!!!!!!!


so semenjak dari ari tu sampaikn ke ari nie mmg we all tak betegor sape...ko buat hal ko...aku buat hal aku...bleh!!!!




kan mek pandang kiri ko pandang kanan!!!!!




then ari tu aku pon gi la jmpe kawan aku yg tinggl kat tmpat aku ni jugak....kn nak begossip sgt nie!!!!!.....bukan ape....ade jiran aku nie tetibe2 je die sekeluarge hilang mcm tu je......lagi pon aku rapat ngan anak die.....nak jugak aku tau depa gi mane kn.....senyap je.....tu yg gigih nie carik org nak begossip.....ok aku cite sikit pasai jiran aku yg pindah mengejut nie.......mmg makcik tu ade masalah sikit ngan laki die.....anak2 semue dh besar2 panjang...siap becucu dh.....anak bongsu die nie kawan rapat aku......selalu gak aku lepak2 ngan die......dan selalu gak aku tgk mak die gadoh ngan ayah die....

nak dijadikn cite rupe2nye makcik tu ade scandal u all....main kayu tige ngan jantan lain.....how!!!!

nak tau scandal ngan sape u all.....jeng!jeng!jeng!......yesss u all ngan pakcik mulot puake sebelah umah aku tu.....

tak kale dngar je cite tu terus aku



suweii tak!!!!



yg tak beh blah tu...makcik tu mmg raget la u all....pandai begaye.....tang scandel die tu yg tak tahan sgt tu......pakcik tu sah2 dh tue nak mampos....siap takde gigi...sumpah aku tak tipu.....





kan tema singe laut sgt nie!!!!!




yg aku pelik tu.....ape yg makcik tu nampak kat pakcik sebelah umah aku tu!!!!....nyah.....pakcik tu takde idop u all.....dh la tak bekeje....bini die yg tanggong die.....kesian aku tgk bini die tiap2 pagi kuar rumah nak gi keje kat kilang......yg die menyundal ngan jiran die babi lahanat tol punye pakcik walrus!!!!

dengar cite pakcik tu selalu top up kn makcik scandal tu 5 hengget!!!!...hahahaha merase jadik top up girl versi tue kerepot kn....u all mesti ingt lg kn cite dalam paper dulu pasai budak pompuan yg rele tawarkn seks semate2 nakkn top up....nok same mcm scandal nie....kelas....sampai kuar air mate darah aku dngr cite nie....

kawan gossip aku nie jugak merangkak sebagai kawan baik anak makcik scandal tu.....die cakap anak die sendiri mengaku mak die tgh kemarok cinte ngan jantan lain....

satu ari tu kawan aku tunggu la lif nak naik atas.....tunggu punye tunggu awat lif ni tak turun2 kn.....lame gak......tup2 turun2 je lif tu kuar pakcik sebelah umah aku tu ngan makcik scandal tu.....kan korang agak2 ape depa buat......main teng2 ke....main doggy2 style nie...hahahah...
siap time kuar tu pakcik ngan makcik tu mcm gabra je muke memasing...how!!!!

Lame gak la dieorg ber scandal bagai.....si suami makcik scandal tu pon dh tau....tapi kalu dh ber sms2 malam bute bagai...laki mane tak meletop kn....tu diah laki makcik tu gi la membuat serangan berani mati kat umah sebelah aku nie.....tup2 waktu tu pakcik sebelah umah aku nie takde...yg tinggl bini die je......bini pon bini la....die2 sekali kene semborkn....tak pasai2.....laki yg mengatai ko lak yg kene....depa cakap bini die buat2 blur je....sah2 die dh tau dh...tapi disebabkan laki die garang sgt tu yg redha je tu...serious pakcik sebelah umah aku nie mmg garang u all...muke pon scary sgt2.....kalu jalan sebelah die mau kuar cirit aku kn....

so sekarang nie makcik scandal tu dh balik kampong lari dari laki die......tnggl la laki die sorang2 kat sini...anak2 semue ikot si mak nie....yg pakcik sebelah umah lak buat selambe bebe je kn...bt mcm takde ape2 yg belaku.....muke tebal sgtkn.....



kan terus aku amek watak sedih nie.....



tak sangke2 kn.......patutnye tue2 cam gini ko patutnye bermastautin kat masjid2 tambahkan pahale ko yg sejempot tu....ni tak gigih menghaukkn org lain ....diri sendiri tonggang langgang....

merase ari tu aku balik keje dan2 tu pulak pakcik tu ade kat pintu die.....terus aku pose2





kelazzzz!!!!



12 comments:

afiq said...

keji.. dah tue tak sedar diri.. die xtau ke xlame lgik die nak mampos? ha amik ko. emo sudah.

ayoi said...

AFIQ :kan merase kene tembakan dari bala tentera mek nie.....kelas!!!

A.I said...

GILO!!! ha..tu ye bleh panggil babi jalang. yg ngeri tu scandal plak rupa cam tenuk bangka. OMG! mmg dunia skang ni cam apa je..wei, ntah2 tenuk bangka tu ada jampi mandrem betina raget tu kot...eeeeeeeee YEK!!

ayoi said...

KAK NGAH :kan dunie mak esah sangt nie....sah2 dh kene mandrem kan......muke pakcik sah2 tema cite 2012 sgt nie..

Eye_nee said...

Kat kg akk pon ader 2 3 kapel buat kes cam ni Yoi...heran tul la...muda2 dulu tak nak pulak buat hal...dah tua2 gayut ni baru nak bercintun2 maut....kene tangkap tgh hauk kat dlm semak pon ada....subhanalah.....takuttttt....

ZIANA ♥ FARREL said...

hish...apela..dh tua buat la dh tua..kubur panggil mari oi..taubatla..
wah aku..tiba2 jadik ustazah ninja!kekekeke..
* i pun loike sgt eva longoria tu nyah!sesuai sgt dgn ketinggian mak!!

ayoi said...

KAK EYE NEE : kan org tue ganyot sgt nie!!!

ZIANA : kan bukan kubor dh mai panggil dh...tu patutnye dh siap tempah kain kapan dh....syial kn depa!!!!....may u burn in hell!!!!!...*oppsss*

mek suke tgk eva sbb muke die kelezzz sgt!!!!...down to earth sgt!!!

blueCITY said...

hahahhahhahaaa

Q said...

hmm kerap sangat dengar citer isteri makan luar..ape nak jadik nih dunia sekarang..kengkawan kita hendaklah memartabatkan kaum wanita
* perasan ala2 sarimah bagi nasehat*

Dah tua2 buat perangai...hmmm pakcik..oooOooo makcik

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

ayo pakcik yg aku haukkan itu wat skandel....KEJI + JIJIK sangat uolzzzzzzzz!!!
tak sia2 aku sembur die dgn kate2 mukjizat dolu2....lalalala

ayoi said...

BLUECITY : hahahahahah...kan sambong gelak nieh!!!

Q : kan kite sebagai kaum hawa musti memertabatkan kaum we alll.....kan merase mek jadik pompuan nie hahahaha!!!

AJ BOTAK CHIN : sesuaila ngan ko...dh la pakse aku beli jaket second hand tu....*oooppppsss*

Anonymous said...

However, there are many inherent subtleties. [url=http://www.elitwine.com]canada goose down parka[/url] Of course, if it is hard-to-find used tractor parts, then you may have to go on a nationwide search, depending on how old the tractor is.. [url=http://www.sagoparap.org]canada goose outlet[/url] Vhzmvohwx
[url=http://www.texsoco.com]canada goose oslo[/url] Pnlscvjtt [url=http://www.christianlouboutinonlineoutlet.co.uk]christian louboutin outlet online[/url] zfuzaarqu