BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

29.1.10

KENCING!!!!!




KAN ASYEK2 MASUK STAGE JE NYANYI...MSK STAGE JE NYANYI...LA NI MEK MASUK2 STAGE JE TERUS MASUK PETANDINGAN KN...HOW?!!!!!




Petandingan MR MACHO MAN sgt nie!!!!!.....*matila aku belom kuar stage lagi nie*





Cepat touch up mek lite2 je......*kan gigih nie*




kan terime kaseh sbb hangpa semue sudi melawat kat blog aku nie....walaupon mek lambat update dek kerane kesesakan lalu lintas kn*khinzir tak alasan*...

pejam celik pejam celik dh ari jumaat.....mnggu ni u all gi mane?....aku sekeluarge nak gi piknik yahuuuuu!!!!!.....kan merase aku tempah bikini yg ade push up bra sekali....

ni aku nak story mory la ade satu cite nie...jadiknye mnggu lepas....hampeh nie baru nak update kn...

aku kn selalu buat OT so merasela balik malam2 bute.......dh turun LRT bagai....gigih la nie nak gi tunggu bas lak.......satu je aku suke balik lmbt nie...takdela sesak2 bagai...org pon lenggang je dan potensi aku nak kene gangbang mmg tinggi sekali kn.....ttp nie mlm2 pon catwalk tetap catwalk....

aku jalan la sebelah tembok kt bawah lrt tu......tup2 depan aku ade air berjejeran jatuh.....aku ingtkn paip bocor.....merase gelap gelite.....aku pon jalan je la sebelah air tu......siap kene beberape titis air kt kasut aku bagai........

tang sampai je kat air tu aku pon tgk la atas.....tu diah syial tak....ade org tgh kencing ....
meh sini aku tunjuk tmpat kejadian tu !!!!!



kan merase rajin sgt nie siap lukis2 bagai!!!!



yg sebenarnye tembok tu lagi tinggi u all...so mek mmg tak nampak Ane tu tengah kencing bagai.....

memule tu aku tak kesah pon die kencing ke ape.....tapi bile kenangkan siap tepercik kt aku tu mmg suweei la idop aku lepas nie kn......yg tak leh blah tu siap tambah extra flavour gitu...siap ane tu kentot2 bagai.....





tak tershampakk ko!!!!!



Dh la kentot jenis yg bunyik mcm jubo die dh lohong tu.....




kan jubo ko dh out of service sgt nie.....



serious bunyik kentot tu mcm org main trompet yg besar tu...geli ok...sah2 mesti kuar cirit sekali tu.........kn aku rase die mabok kot....mcm ting tong je.....dh la lame kencing...tah berape tan air die gogok tah.....nyah mek pelik la kenape ade gak org yg tak tau malu kencing kt public nie...

nie bukan sekali due aku tenampak...dh bejuta kali u all......nyah sah2 kat stesen LRT tu ade tandas free......ko masuk je la sinun...boleh gak basuh kote ko tu sekali sundell!!!!!
Kok iye pon ko tak tahan sgt gi la belosok mane......ni jgnla centre stage jugak ko nak amik.....nok tu stage mek sorang ok!!!!






NAK AKU POTONG KOTE KO KE!!!!!



hang jgn buat gile....hang nak tgk ka aku kencing kat public!!!...choiiii!!!!!
kalu ye sekali pon aku nak kencing...bukan kat semak2...kt pelosok bagai!!!!





kan aku terus kencing je kat tgh2 alam....ko berani..!!!!!!



-TAMMAT-




Terus amik second stage lak....merase 2 cerite dlm satu entry kn.....ni pon bekaitan ngan kencin gak nie....






baik pompuan







mahupon pondan





semue kencing duduk.....ko penah tgk pompuan kencing bediri!!!!!........disebabkan perwatakan mek berubah2...merase sekejap kencing duduk sekejap kencing bediri hahahaha tenok tak!!!

hat wanita yg sunggoh busy.....mahupon wanita yg buat2 busy dgn mengupdate blog sehari 3-4 entry....*hi kak ngah*......mesti lecehkan tang nak kencing je...kene bukak kain bagai....

ni mek ade produk baru untuk u all!!!







kan ni bukan sebarangan kertas u all....




kertas nie khas untok pompuan yg nak feeling2 kencing bediri ...bleh!!!!
lets mek tunjuk care nak gune.....





ko lipat mcm nie!!!!






pastu cocok kt ko punye......





kan pastu ape lagi u all...mule kn kencingan petame u all......memule pasti berteraburan...nnt lame2 baru efficent gitu......aim & shoot!!!!!....hahahahahhaa!!!

merase pasni pompuan2 kencing bediri...how!!!!!





dari kiri kak ngah,kak ct,kak chik....*merase kak chik tutup2 muke kekok lagi gamaknye...hahahaha*



cheq balik dulu na!!!!





terus amik pose KARTIKAH dalam van jabatan agama.....!!!!!





14 comments:

Liyanaroxx said...

kan merase ko bagi tips free kali nih nok!pe kata ko sedekahkan "alat" tuh kat kakak kesayangan ko yang bakal VSS tuh...confirm terharu nanges guling-guling dapat souvenir meletupssss kan?huahuahuahua....

ayoi said...
This comment has been removed by the author.
ayoi said...

YANA : kan kakak hantu tu wooiii jgn memain!!!!

mie said...

cerita no 2 tuh menarik lahh...mana nk beli bende tuh??ahahahaha

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

CHOIIIIIIIIIIIIII..........
Ko adalah suwei ayoi...kalu Aku nok,mcm tu harus aku terjub banggunan sudehhhh,tak sanggup dh kene cencing!!!
Lolololo,kiut r pic kak ngah,kakcik,kak ct tgh main corong2 itu...wakakakaka

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

CHOIIIIIIIIIIIIII..........
Ko adalah suwei ayoi...kalu Aku nok,mcm tu harus aku terjub banggunan sudehhhh,tak sanggup dh kene cencing!!!
Lolololo,kiut r pic kak ngah,kakcik,kak ct tgh main corong2 itu...wakakakaka

ai said...

BODO!!!!!!!!!!!
Tang kencing tu aku bleh tahan lagi. bila ane tu kentot kuat yg mcm kau criter tu, rasa cam nk muntah darah aku!! die die die...bluwekkkkkkkkkkkkkkk (muntah gak aku akhirnya)

oho, kencing cara begitu adalah amat praktikat bagi fomfuan seperti aku. terima kasih di atas cadangan yg bernas itu ye loi..

ZIANA ♥ FARREL said...

kakakkaka...ko buat lawakla ayoi...tp kan masa kecik2 dulu mak i cakap kwn2 i sume laki2..pas2 bile diorg kencing diri i pun nak kencing diri gak..siap marah mak i.."nape ogy punya bukan macam diorang!"
gile betul i ni..

ayoi said...

MIE : hahaha kn mu pon try ka!!!!

AJ BOTAK CHIN : Nyah hey mek taula ko kencing duduk feeling2 women sgt kn......hang nak elak kene kudis kt kelangkang ka...*oppss*

KAK NGAH : kan ane kentot bau kari sgt nie!!!

ZIANA :ahahaha ko biar betol ziana...salute la penah kencing bediri.....terus amik key lagu i wonder how i wonder why!!!!

ZIANA ♥ FARREL said...

kekekkeke...tu dulu masa mak kecik2..manala tau ape kan..budak laki kencing diri aku nak kencing diri gak! skrg dh tua bangka..gile ko nak aku kencing diri!wakakaakk

mie said...

choiii....xdak mau lah kencing diri...penat lutut tahan berat badan...wakakaka...

Q said...

Afdal buang air duduk ..hehehe baru lawas betul..hahahah ayoi seb baik you tak jerit mcm pendekar mustar : ih ih ih ih!! hujan pulak...anie, angkat kain jemuran, hujan dah turunnnn...
mengigil (brrrrrr.....)

D.O.U.B.L.E...S said...

bongok ko ayoi...aku kalau nak kencing kepit2...noq hehehehehheeh

ayoi said...

Q : kan ikot sunnah sgt

KAK CT : hahahaha hang cubela produk nie dulu