BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

14.1.10

BOYA



AWAT HANGPA SEMUA TINGGALKAN AKU NIE!!!!!

dari kiri AJ,HALIM......



kan hang nak gi picnic tinggal kan aku kn sundell!!!!......nak ikot jugak nie..gigih!!!!






Sat na aku nak kepit jambak sat.... *matila salah parking*



kan dengar cite aj gigih nie nak gi port dikson nie......aku tak kire aku nak ikot jugak nyah hey!!!!
kan halim kan!!!!.....

tapi kan kenape sejak 2 menjak nie selalu dngar cite pasai ade boya kat pantai PD tu betoi ke nie!!!

korang penah tak dngar cite dlm harian metro pasai sorang budak ni tgh ghairah main clap2 air laut tu tup2 tu diah kaki die kene tarik dek lembage misteri....ni bukan cite antu sundell.....di katekn objek tu menyerupai seekor ikan.......






sat na aku check Metro jap nie!!!!!


contoh keratan artikel tu :

MELAKA: Percutian seorang posmen bersama 15 anggota keluarganya di pantai peranginan Port Dickson, Negeri Sembilan menjadi mimpi ngeri apabila dia dipercayai digigit seekor ikan besar ketika mandi berhampiran sebuah apartmen di situ, Sabtu lalu.Susulan kejadian itu, mangsa, Mohamad Helmi Leman, 25, yang menetap di Kampung Air Limau, Masjid Tanah di sini, terpaksa menerima 50 jahitan dan kini masih dirawat di Hospital Melaka (HM) selepas ahli keluarganya meminta dia dipindahkan ke sini kira-kira jam 3 petang hari kejadian dari Hospital Port Dickson. Mohamad Helmi berkata, kejadian berlaku ketika dia sedang mandi bersama 10 anggota keluarganya kira-kira jam 8.30 pagi pada hari kejadian.

Menurutnya, ketika itu, mereka sudah menghabiskan masa selama setengah jam bermandi-manda di situ. Katanya, ketika asyik mandi di dalam air paras dada, tiba-tiba dia terasa pergelangan kaki kanan serta bahagian tapak kakinya itu direnggut seekor binatang yang disangkanya buaya.

“Ketika itu saya terasa suatu objek tajam dan bergigi merenggut kaki kanan saya menyebabkan saya amat terkejut. Sejurus itu, saya cuba merentap kaki saya tetapi haiwan berkenaan tidak melepaskan gigitannya dan sama-sama ‘bertarung’ selama tempoh kira-kira dua saat,” katanya ketika ditemui di wad HM di sini semalam.

Menurut Mohamad Helmi, gigitan berkenaan menyebabkan pergelangan pangkal bawah buku lali sehingga tapak kaki kanannya mengalami luka teruk dan mengeluarkan banyak darah. Katanya, sebaik anggota keluarga lain menyedari dia digigit sesuatu, mereka terus membawanya ke darat sebelum menghubungi ambulans.



kan tup2 aku dpt email dari kawan aku cite sambungan budak yg kene gigit tu.......hang nak tgk gmbr tu...nah amik ko!!!!




























ni lak gmbr die lepas kuar dr hospital....siap dpt lawatan dr org kuat perikanan melake lagi tu!!!


mek punye reaksi????????





tu diah muke tekejot aku tetap nie amik watak kak Nita nie




tapi org pot pet pot pet cakap tu boya yg gigit nok!!!.....kompius mane satu nie ikan ke boya.....
tapi aku rase tu ikan yu punye pasai tu.......sah2 air laut kn......nyah anak ikan tak gigit org.....depa semua sedap2 belake.....*matila lari topik*....

boya ke ikan ke yg penting due2 ganas u all......hang kalu suke gi laut tu behati2 la sikit....jgn hat masuk laut ade kaki...hat kuar takde kaki kn....merase iklan chipmore kan!!!!

tang aku lak.....aku nie kureng ngan laut2 nie...tgk pon mcm scary je......nyah mek boleh berenang ok...ko nak aku kuak lentang......kuak kupu2....free style......berenang ala2 hanjeeng...tu semue sebelah mate.....tapi aku mmg fobia ngan laut nie.....nak2 laut yg air die keroh.....seriau nak mandi.....

kan dari aku mengitamkan kulit aku nie baik aku lepak2 ngan kengkawan......




nok kenape muke aku kene blur kn nie.....*matila pelacor sgt nie*



kan kalu korang ketegaq jugak nak expose2 bermandi kt pantai...ni aku ade petue sikit.....
lets u all!!!!







terus aku transform jadik life guard kn ............*matilamak bulu beterabor*



kan sebelom aku bagi petue kat korang biar aku test power dulu renangan aku nie!!!!





cepat nok.....adjust tetek aku nie sikit........*tu diah tetek dh lari dari paksinye*




ok sebelom memule kn acare tarik napas dalam2 dulu.......kemudian tahan napas tu......tahan lagi.......tahan lagi.......tahan......tahan.....*matila sampai putus nyawe*....
tu baru warming up tu....



petue2 sulit tu khas aku curahkan kt hang sekalian terimela!!!!!








KENTOT DLM AIR!!!!!
petame: waktu ko kat dlm laut tu jgn segan silu untok melepaskn kentot u all.....lagi besar lagi safe gitu.......sah2 udare yg tehasil akan mencemarkn air kt dlm laut tu dan2 tu ikan2 betembiaran lari tak tentu arah kn.....nok same la jugak kalu ko gi camping sah2 ko tabor belerang kat keliling khemah kn......ni kat laut mane ko nak taborkan betoi tak u all....







BERENANG KAKI KT ATAS.....*matila gile*
kedue: kn ko penah berenang kaki up in the air......kagum u all.....langkah paling drastik penah mek tgk kn.......teknik ni elok untuk protection kaki ko....dijamin 100% selamat.....nyah topik kite ni sekarang pasai nak elakkan kaki kene gigit je.....part lain badan ko aku tak campor.....kalu ko buat teknik nie dan2 tu kemaluan ko kene mamam....aku tak amik port!!!!!






BERENANG KT ATAS AIR...*mampos gile babi dh nie!!!!
ketige: hahahaha......merase ko berenang kt atas air.....mek sujud nyah!!!!








TUTOP AURAT GITU......
keempat: kn sah2 teknik nie tak dapat disangkal lagi nok......ko nak kene sambar petir!!!
nok....mane taknye sah2 kalu pakai seksi2 nie......ko bagi ikan naik stim je tgk ko punye daging2 kn......ko ibarat umpan la ni sundell......tapi bile ko pakai belitop bagai....ko ingt ikan@boya tu nak makan ko.......depa nanges balek umah nok.....dan2 tu tobat nasuha kn!!!!



kan petue aku.......ko berani buat!!!!!!.....
kalu satu pon ko takleh buat....elok lain kali time pegi picnic tu...ko main gentel2 pasir je kt tepi pantai kn!!!!




MISSION ACCOMPLISHED.......THANK YOU!!!!!!


12 comments:

A.I said...

NO KOMEN

......sebab lawak nak mampos!! giler la kau ni! aku gelak smp nk muntah balik nasik goreng bekpes aku. bongok!

tp mmg boleh pakai la tips2 kau tu. kowang guna la masa nk gi pd tu nnt. (^_^)

Liyanaroxx said...

scary kan ya?yana tgk pun mcm....euuuwwwwww....awat yg teruk sgt kaki dia injured nih?mcm nak putus pun ada...pasnih mandi dalam bath tub jelah kita gamaknya!!!;P

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Nok...Alim tak dapat ikut katenyer.....ko pujuk r dio...ngado2 je dio tu...kato x dapek cuti pe bagai!

Eye_nee said...

Ko ni kan Yoi....gambar Pakdan Blackmagis tu yg akk tak menahan tu Yoi....Petua ko tu kira berlian la Yoi....

ayoi said...

KAK NGAH:kan.....siap muntah darah bagai how?????.....

YANA : tula hat yg takde bathtub kat umah....alamat mandi kolah je kn...meriah siap kencing dalam tu sekali...*matila gile*

AJ : kan alamatnye mek tak dpt ikot la ni lahanat!!!!!

KAK EYE_NEE:kan depa yg paling cantik kt daerah tu...how???

angah iza said...

kecoh ada buaya kat PD....
ish....tol ke ???
gambar kaki tu iza pnh dpt gak dr kawan....tp dlm email tu mengatakan,pompuan yg kena...bkn laki.
ish..mana 1 yg betol ni yoi ??

ayoi said...

IZA : hahahah iza oooiii awat hang tak tgk betoi2 kaki tu....bulu beterabor....hahahahaha gelak jantan sgt nie....

tapi tu la kan email ni....sekejap lain tup2 lain pulak....kompius mek!!!!

ZIANA ♥ FARREL said...

ayoi...rindu kat u..lama betul xupdate yerk....hah...xyah gi la..pi mandi kat swimming pool je...xde buaya..cuma buaya darat je banyak! ;p

ayoi said...

ZIANA : hahahaha......ade ke org rindu blog ni nyah!!!!

buaya darat yg paling takot nie!!!!hat betelor dlm badan nanti how?....*pecut dulu na*

afiq said...

ayoi... lojik weh ade boye kt pd... dah sudah.. lupekan mandi pantai, air terjun bagai nih.. merbahaya! mandi kolah jer lah. huks!

el said...

gelak tgk pic2 tu
mn ko dpt tu ayoi
pndi tul la lu beb

ayoi said...

afiq ; meh dtg umah mek...mek ade beli kolam plastik tu....lets kuak lentang same2 sambil ber bikini bagai hahahaha

EL : kat google je....mmg carik kat situ je