BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

27.12.09

VITAGEN BAIK UNTOK KESIHATAN!!!!




HOKEY U ALL!!!...TERIMELA LAGU CINDAI DARI MEK!!!!


tu diah ko berani bawak lagu etnik pakai tema mcm nie!!!!..... *matilako gile aku dh coming*


Semalam waktu balik keje tu ujan dh renyai2 dh.......memule tu ingtkan taknak makan malam dh sbb kt opis dh melantak bagai kn....

tgh2 tgk tv...dh pulak perot ni berdangdut sakan nak mintak makan...how?
harusla aku ke bawah....terus dalam kepale hotak nak makan nasi paprik...

ujan2 pon redah nie.....takdela lebat sgtkn...lite2 je...kedai yg aku slalu pegi tu tutop semiggu sbb laki bini balik kampong kt thailand...


Awat aku jalan lagu tu....matila salah kepit sgtkn!!!!



nak tak nak makan gak la kat kedai tomyam lain.....kat tmpat aku nie banyak gile kedai tomyam....mcm2 ade......yg cekik darah......yg rase mcm taik palat....yg murah...semue ade...ko pilih la sendiri..

disebabkan ujan lite2 harusla aku plih kedai yg tedekat ngan umah aku ni.....kedai ni aku jarang gi....sbbb tukang masak die selalu sgt betukar2.....sekejap sedap sekejap idak.....

memule tu ingtkan nak tapau je......sampai2 je takdela ramai sgtkn org2 yg makan kt situ....terus rase nak makan kat situ gak......aku pon pilih la tmpat duduk yg paling depan sekali......tepi tu adela 2 org pompuan.....dieorg pon makan situ.....sambil tu dngar gak la dieorg beborak sakan kn....siap bace2 lagi majalah kn.....





nyah cube ko bace ni!!!..... PONDAN MATI TERIMPAP KONTENA... *matila rencane ape ni*



service kat kedai ni mmg out of service sgtkan...walhal aku tgk yg datangnye 2-3 ketol org je....nak menyiap kn order punyela slow motion nak mampos.....

yg pompuan2 tu dh siap bukak stage talkshow gitu....g rancak beborak....sampai aku pon set pasang telinge kn....very the mami jarom nih!!!!

aku duduk mmg mengadap kt tv...pompuan2 tu ddk kt belakang aku....dh rancak sgt depa mengomel...nak gak aku tgk muke kn.....tup2 time aku toleh ....




terime kaseh !!!


kan merase ko korek sampai nak tecabot hidong ko tu......serious scary ok aku tgk......sambil beborak sambil korek...jimatkn mase sundell......kak ko tu dh la kt kedai makan.....tak malu ke org tengok2......

yg paling klimaknye bile pas die korek2 je pastu die celetkn kt bwah meje makan tu....hanjeeng kn......bukan sekali due u all......bekali2 dh persis majlis perbandaran buat pembersihan dh....clean & clear sgtkn.....


tak tebeliak mate ko tgk !!!!!


kan naik kembang tekak aku tgk......kawan die pulak mcm takde perasaan lansong sibok ngan cite die bagai.....walhal kawan ko lagi sorang tu dh naik rompong lobang idong die kejeknnye....

ari tu pon same waktu aku lunch kt mid valley ngan kawan2 opis......waktu naik escalator tu....tup2 kat tepi ade org tgh tetek kn anak die......meriah u all!!!!!
jadik tontonan umum sgt....jgnla selenge sgtkn...kok iye pon tetek ko mcm tetek sharifah aini sekali pon....ko set2 la masok tandas bagi tetek tu kt anak ko.....tu naseb la anak ko je yg menetek kn.....silap ari bulan ngan mat bangla cleaner kat sebelah ko tu tompang nyoyot sekali

kenape ade gak org yg set2 mcm nie kn.....aku kalu nak kentot depan org bukan mai malu u all....siap tahan2 sampai naik kematu lobang kunyit tu.....ni kan pulak nak buat bende2 yg membuat kn ko naik pentas dr yg lain kan...sah2 org kt keliling ko pandang...


bebalik cite pasai pompuan korek idong tu...tetap ni nak tgk kat mane lagi di nak calit taik idong tu kn....nyah aku rase die ni mmg pelajar pintar geografi kot....kan banyak sgt tempat ko calit taik tu sah2 dh sebijik pete dunie kn.....tu bab pompuan sorang tu....yg lagi sorang ni lak pon satu hal jugak kn........dh la suare mcm petir!

tak abis2 ngan majalah die.....aku pon tak tau die bace ape....tup2 aku dengar die bukak cite pasai umi aida...



AWAT NAME MAK JUGAK TEKELUAR...SUNDELL!!!


MINAH 1 : KO CUBE TGK GAMBA SI UMI AIDA NIE!!!

MINAH 2 : KNP JADIK MACAM TU MUKE DIE KN...DULU2 LAIN....SEKARANG LAIN!!!

MINAH 1 : TU SEBABNYE.. DIE SUNTIK VITAGEN LEBIH LA!!!!

MINAH 2 : IYE KE....UMIE TU BUKANNYE CANTEK PON!!!!

terus aku tepingge2 kn.....vitagen.......bukan ke sepatutunye die cakap collagen kn u all!!



*koma*





tak tershampak ko kuar dari stage bile dengar macam tu!!!!


kan hang nak mengumpat org hang tak sedar mek dh siap nangis2 dlm ati suci nie....menahan dari gelak...awat bodoh tuli sgtkn.....sampai collagen pon ko salah tapsir......

nyah sah2 vitagen tu susu kultur untuk diminom sundell!!!!....budak down sindrom pon tau bende tu ni kan pulak ko nak gi suntik kat muke....how?





NAK MU JANGE ABIQ KN VITAGEN TU SEH!!!....MU TINGGALKAN SIKET......
MOK NAK ENJET KAT MUKO MOK !!!!!!


kali nie aku nak turun takhte nak pas crown aku kat kakak2 tu......very the selenge kn.....meriah......balik terus aku update blog cite pasai kebodohan depa...hahahahha!!!!!




mek balek dulu na!!!!!..... *matila tenampak lak jubo itam aku*





5 comments:

angah iza said...

vitagen VS collagen...

hahahahahahah....lawak tahap babun !!

A.I said...

eeeeeeeeeeuuuwwwwwwwww!!! tu bleh dipanggil golongan bagidol ok! erk, tak sangka aku vitagen bleh naikkan pipi. blk ni nk try beli la..sedut bebanyak tengok naik ke idak pp aku nih.

wei, bab menetek kt public tu pon paling aku ngeri ok! aritu kt psr mlm umah aku pon camtu gak. dah la tgh mintak sedekah, tarik baju smp atas menetekkan budak. OMG!! siap jadi tontonan nyah! ngan aku2 skali dok brenti depan dia tengok tetek lembek dia tu...gilak!

ZIANA ♥ FARREL said...

wakakakakakak....xboleh angkat makcik tu kan...mmg tolol la..vitagen tu farrel tiap2 ari minum..xkan aku nak injek kat muka plok..dhla cakap sebatu..bongok plak tu..klu pandai xpe la gak!buat malu kaum wanita je!

ayoi said...

IZA : kn lepas nie harusla buat facial pakai vitagen je

KAK NGAH : kak ngah ooiii tu sah2 pompuan mintak sedekah tu saje je tayangkan tetek die.....pandai betol strategi die nak mintak duit kn....*clap clap clap!!!!

ZIANA : mek pon minom gak....merase pasni die cube suntik gune yakult pulak kn!!

Dj Epoi said...

Hahahahha

Ada ada.... kau Yoi!!!
Yakultttttttt
Menetekkkkk
heheheh...

Siap ada yg tompang menambah citer..heheheheh

Rajin kau carik gegambaw walaweiiii nih......hehheheh