BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

2.2.10

AVATAR

Kan teros pose2 carik peminat mek....!!!!!!


hi u all.....hangpa ape kaba?......ape u all buat weekend lepas.......aku ngan family gi piknik gitu....




terus adek beradik pose amik step poco poco!!!!!!





tapi idak la jauh bebenar....lepak2 kat kemensah je......ala kat belakang zoo negare tu...ala2 tempat orang asli gitu.....so we all pon tempah la 2 bijik pondok...senang nak lepak2 nak tukar baju bagai......idak la tido sane......just balik ari je....

mmg best tmpat tu u all.....tu first time mek gi situ.....


pas tunggang langgang kat sane aku ngan kuarge ct& sam balik dulu....aku tompang depa....gamaknye depa nak antar kawan kt klia...so merase la aku tompang sampai kl central....
dah2 alang2 ade mase tu...tah mcm mane bleh lak aku menyempang gi mid valley bagai.....hajat di hati ni nak sgt tgk wayang






kan merase pelangut2 semue bagi mek jalan......




mmg ramai sgt kat mid valley u all......tapi dh rezeki...dpt lak aku tmpat dduk dalam wayang tu.....nak tau aku tgk cite ape






kan cite lapok sgt nie!!!





org lain dah dok sibok beli dvd haram cite nie...la nie baru aku dapat tgk cite nie...how?
bukan aku tak nak tgk dulu.....aku rase dh 2-3 kali aku gi beratur nak beli tiket dulu....hampeh...full je memanjang!!!!!

nok cite nie mmg merembes abis.....gile babi punye best.....pelik aku mcm mane la produser tu bleh dpt ilham buat cite cam gini.....pelik bin ajaib tol mek!!!!






kan terus aku bagi standing ovation waktu cite tu tamat!!!!!!





cite die actually simple je....hang nak aku cite sikit ka?????





sat na mek bagi anak menetek jap...*matila gilebabi*


kan aku pon tak tau nak start mcm mane......senang cite cite nie mmg best giel.....special effect die jgnla korang tanye...mmg meletop2!!!.....

cite AVATAR nie kalu korang sedie maklum pengarah die dari cite TITANIC tu......dan kutipan ni telahpon megatasi cite TITANIC ...tak kelas gitu.....

paling mek suke tang rambut dieorang yg ade pelesit tu kn.......tak tepikir pon lansong....
ni mek tunjok gmbr2 dlm cite tu sikit











kan sesape yg belom tgk....hangpa wajib gi tgk kt wayang....nak2 dlm 3D glasses tu......
cite die ade happy...ade sedih....ade romance.....ade lawan2.....complete package gitu....
mek bagi 4 bintang untok cite nie......

dhla nak gi buat keje dulu na....mnggu ni rasenye buzy mengile kot!!!!!





mek sapu sampah dulu na!!!!!



4 comments:

angah iza said...

Lom tgk lg cite ni...
ketinggalan zaman aku ni..hehehh :P

A.I said...

aku lagi le ketinggalan iza oiii! harus aku beli dvd $8 kt psr malam jumaat ni. WAJIB!!

erk, kau dh tuko profession ye loi? tukang sapu kt menara TM kah?

ZIANA ♥ FARREL said...

wakakakakka...merasa ko keja sapu sampah...
*dh buat tag i bagi belum???ni nak babab ni..meh sini punggung!!

ayoi said...

IZA:kan hang kene tgk cite nie

KAK NGAH ; ko kn ratu dvd pirates u all..

ZIANA :ziana ...ayoi dh buat dh tag tu.....tq mak hayam!!!