BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

25.12.09

2 IN 1





Takkale org tgh riang bermain salji.....





aku sebok mengaut salji nak buat ais kepal.... *matila gile*




merase kn fisrt time buat entry ketike holiday bagai kn......lamenye tak update blog nie....ni aku kt umah boring tak buat ape...rancangan tv lak semue mcm kimak!!!!...ade astro pon tak gune...
ade broadband pon lembab mcm sial...

ni cite beberape ari tu......time aku balik keje......mcm biase tmpat baru nie aku balun la buat ot..
so sampai umah mmg lambat jugak la...gedebak gedebuk sampai umah pkul 9 mlm lebih..

selalunye kalu aku malas nak beli dinner...aku mkn burger ramlee je yg ade jual kt bawah umah tu....ari tu turun je bas terus mengadap abg burger tu....

BANG BURGER MCM BIASE YE.....TAMBAH CHEESE!!!

time tgh tunggu tu...tup2 tibe2 ade kecoh2 kt belakang kedai burger tu...belakang tu ade jalan...
rupenye ade org nak gaduh u all....

citenye mcm ni.....*matila pasang telinge*.....ade lelaki melayu ni nak melintas....tetibe ade lori dipandu abg cine sorang ni......die bawak mmg laju la......nasib baik abg melayu tu sempat elak...kalu tak mmg kene lenyek la gamaknye.......pastu ape lagi .......nak dijadi kn cite gak cine tu pon sebenarnye nak carik parking kat situ......pas je die berenti...melayu ni terus dtg kat lori cine tu tengkeng2 bagai kn......memule tu...takdela ape sgt...just tengking2 je.....pastu aku tgk dh lain mcm dh....org lak dh ramai bekerumon...

abg melayu tu mmg aku kenal sgt perangai die...die ni mmg jiran aku......sungguh mafia hokkey!!!
selalu sgt dengar cite pasai die belasah org kn!!!!

tetibe tu tak pasai2 cine yg kt dlm lori tu kene satu das tumbokan kat muke die.....ape lagi terus die kuar dr lori tu siap bawak besi nak pelangkong abg nie....




kan aksi tinju tinjuan pon bermule la u all!!!



aku takde la nak dtg dekat bagai....kang tak pasai2 aku yg kene cocok ngan besi tu....just lite2 tgk dari kedai burger tu je




kan org sebok betinju .....aku lak ttp pose ngan burger ramlee kn




yg tak leh blah tu......siap abg jual burger tu pon pi join sekali.....tinggal kn aku sorang2 kt kedai die...hanjeeng tak!!!...kononnye nak tolong melayu tu la.....

pastu aku tak tau ape cite...sbb time aku dpt burger tu je terus aku blah.....penat takde mood nak jadik kapochi kn.....






PEACE!!!!....mek balik dulu na.....




dh sampai umah...siap mandi bagai lepak2 la depan tv.....dlm pukul 11 lebih tup2 hp aku bebunyi





nok ko turun la sekarang...ade org kene belasah nie




kan kawan aku sorang nie sanggop menghabiskan top up die semate2 nak habaq kt kengkawan suroh memeriahkan majlis tinju kn!!!

sape lak yg betinju lagi nie...dh la tadi dh tonton org gaduh ni tambah lak satu lai......penat2 pon ni gigih turun........tgk2 rupenye ade 2 org mat rempit kene belasah ramai2 u all......ramai gak org yg belasah mat2 rempit tu.....org yg mengetuai aksi pemukulan tu tak lain dan tak bukan tu diahhh abg yg belasah cine tadi...tak pitam kau.....





ampon bang jgn sepak telor saye bang..!!!!




dieorg cakap mat2 rempit tu nak curik motor kat kawasan umah tu.....dieorg sempat tangkap mat2 rempit tu dan terus bagi hadiah sepak menyepak bagai....

idak la aku join sekali....tetap ni tgk2 dari tangge je kn.......




kan awat korang tonton buntot aku lak nie.!!!!



kesian pon ade aku tgk bebudak tu kene belasah bagai......*matila sokong perompak*
bukan ape....kok iye pon nak hukom depa...ko cll je polis biar dieorg yg uruskn kn......ni ko hentam depa sampai tinggal nyawe ikan je....nanges!!!
korang nak tangkap penyenayah sedangkn korang pon penjenayah...





nok kite jgn curik kat sini....depa smue ganas2....tu jom gi kampong sebelah na!!!



korang jgn tak tau...tmpt aku ni mmg famous ngan aksi2 tomoi ni.....kang ade je org gadoh2 bagai.....baik lelaki baik pompuan same je semue......
selame aku tinggal kt sini mmg tak tekire org begadoh nie......dulu waktu aku baru pindah sini pon mcm scary gak tgk dieorg gadoh2......ade satu kes tu pon same gak.....
kes curik jugak.....pon same kene belasah ramai2....sampai bedarah2 bagai....
yg tak leh blah tu.....siap remaje2 pon join sepak terajang bagai kn.......
pastu kwan aku pon join sekali waktu tu...babi tak!!!.....
then aku tanye die...knp korang hampat jantan tu????
terus die jawap.....





ENTAH!!!!......*matila tema tetap ho ho ho merry krismas kn*



tak pengsan ko dngar.......ko tak tau ujong pangkal...ko siap bukak stage kude kepang bagai kn....
depa ni mmg suke sgt carik masalah org......kalu org lain buat salah sikit pon ko nak hukum mati la kn....padehal ko sendiri pon jahat nak mampos.!!!!

bagi aku la kn...cukop la ko sepak lite2 udah....then yg lain2 biar la antar kt balai...tu tepulang kat polis nak buat ape......kang silap ari bulan buat org tu mampos ko belasah...tak noya ko yg masok lokap kn.....





TERIME KASEH!!!!!.....*dari kiri kak chik,kak ngah,kak ct*





14 comments:

angah iza said...

buk nye kes bertinju kat tempat ko ye ayoi ?

A.I said...

FINE! (sib bek la aku yg paling cantek antara 3 org keling di atas)

Giler arr loi!! tmpat kau tu mmg black area. Kau elok2 tau. Jgn sesekali kau join org giler tu belasah org. (silap aribulan, kau plak yg kene)...ish..

Dj Epoi said...

Sib baik Gua takder dalam gambaw kat atas tuh hehehehhehe

Ayoi..! Gua dapat bayangkan gambaw Lu tgh sodok salji tuh....

AwwwwwwwwwwwwwWWW! seksis gituh!!

el said...

kahhhhhh gelak je aku bc cite ko ni ayoi woiiii...

D.O.U.B.L.E...S said...

ammakkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....ayoi..ini macm ka...aku paling comellllllll hehehehehhe

A.I said...

Loi, abg kaman mintak burger yg kau pegang tu. geram katanya.

ayoi said...

IZA: tak tipu...mmg ramai sih!!!!

KAK NGAH : awat....kak ngah hengat ayoi ni mike tyson ka suke2 tinju org....baik ddk umah tumis belacan!!!

DJ EPOI : hahahaha kn alang2 pose seksi baik bebogelan terus!!!

EL : rasekan penangan blog ting tong ni kn.....mmg saje nak buat org tegelak sampai tekentot

KAK CT : dei tambi vonakem matai depriak chaitt!!!...*matila ko paham tak ni*

KAK NGAH : hahahahaha ....ape kate kak ngah gi beli kat pasar mlm bawah umah ko....pastu pose la mcm tu depan abg kaman..hahaha

Anonymous said...

ajoi.. sape nama abang yg suka pukul org tuh?

Anonymous said...

alamak typo plak.. ayoi ler hehehe..mintak maaf

ZIANA ♥ FARREL said...

isk...bahayala ko yoi duk tempat macam tu...silap2 aribulan xpasal2 suku sakat ko kena gak!!
tp yg selalu mengepoh tu kdg2 pukul lebih2 kan..padahal xtau ujung pangkal!apera...
*tp laki mak pn kaki pukul gak! *gulp*

ayoi said...

ANOY : kn merase name ajoi...jantan sgt kn!!!...hahahahah

entahla name jantan tu tak pasti la sape....nok die takde dlm list vvip i ok....so merase panggil kau/aku je kn!!!

ZIANA : takpe hang jgn takot...org habaq org ganas2 nie penyayang gitu.....hang mcm mana...puas?....*matila soklan maut sgtkn*

ZIANA ♥ FARREL said...

wakakakkaka...malu i nak jawab..sshhhh...kekekkeke...

MaDaM LiEzA said...

aduh... tiap kali baca cite ko sure aku gelak guling2..... rasa nak putus urat kentut nie... gmbr2 ko letak pun mmg mantops....

ayoi said...

MADAM LIEZA : hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah....."plup"!!!kan dh teputos urat kentot mek!!!!