BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

22.12.09

WEEKEND (PART 2)



HOLLA U ALL!!!!!



kan tetibe ade sambongan lepas.......walhal malas sih nak update :p....ok ni kesah ari sabtu petang lak.......petang tu we all begegek sakan sbb nak gi kenduri arwah abah yg ke 100 ari.....kali ni buat kat umah abang hussien lak kt Cheng Perdana,melake.....

patutnye buat petang....tapi abg hussien lak keje...so pospone ke malam tu.......kali ni kenduri we all adik beradik dh tong2 duit pakai katering je......


bebek yg gersang tgk ke women an aku kn




kak chik with fauza the doll




gigih pakai baju baru nie....






oh god!!!...aku tak leh tgk die ni....mcm tak caye budak2 lagi kn.....



we all sampai awal sebelom magrib.....nak tolong2 sikit......tapi kenduri start lepas isyak gitu!!!





ramai yg hadir u all.......



sesi menyediakan makanan of couse diketuai oleh golongan pompuan...



aku buat ape????..


tu diah......ko berani duduk kepit mcm ni waktu org tgh sebok2 nak mengemas bagai...how!







kan pose drastik mak!!!!!






waktu ni acare memboncitkan perot lak



lame gak la we all kat sane.......sampai tgh mlm......semue bejalan ngan lancar tak gitu datin ruby!!!



AHAD 20/12/09




Pagi2 lagi ayong,kak chik,kak ct,mak dh gigih nak menyediekan breakfast..

bihun ade......





nak roti ade......





buah pon ade....*tu diah si biah hidang pisang lesot*





sesi makan pon bemule u all.....di iringi dgn sesi umpat umpatan gitu....


pas makan2 pagi bagai....depa gigih pulak memasak utk tghari lak...masak awal sbb ayong nak balik awal ade hal sikit...










tu diah lauk of the day.....asam pedas,sup,sambal udang petai (lebihan sabtu punye)







lepas makan bagai....harus test power aiskrim malaysia buatan si biah kn.....nak!...bak 20sen!!!


petang tu lak we all gi kubor arwah....sbb nak tgk baru naik batu....


tetap ni nak pose dulu





kan merase dikelilingi dgn cahaye keimanan gituu












al-fatihah




setiap kali dtg sini mmg sedih je.....mcm tak caye abah ade kat bawah tu....scary ok tekenang kn kite pon akan ade kat situ suatu ari nnt....insaf jap....

semoge roh arwah ditempat kn dikalangan org2 yg beriman....setiap ari ayoi doakan utk abah...dan tidak akan melupekan abah.....rindunye......*sat na nak masuk tandas nak nanges*

12 comments:

angah iza said...

cantik tol posing kat peti ais tu ek
hehehhe

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

yoi...ko ni ,menggong gak ... wakakakakaka
ko ingat CATHERING ZETA JONES!!!!
Eja pun salah !!! KATERING biul......feeling omputih laaaa!!!!
Choiiiiiiiiiii

sonok dgr statement ko nk insaf...bile tu uolzzzz!!!

ayoi said...

IZA : kan salah tema katenye....patotnye posing2 sendu gitu!!!

AJ : ayoyo....hang bila nak tobat....tiap malam carik mangse dlm tenet...how!...

tu kat umah mek ade lagi sorang protoge' hang....sundell je..*hai halim*

A.I said...

AJ,KAU NI KAN....AKU TARIK GAK KOTE KAU KANG. ADA JE BENDA KAU NK CARIK NAHAS KAN? muahahahahahaha

YOI, 'BERJALAN LANCAR' KE?? CAM TAKLEH NK CAYER JE..huk huk..

AKU KAN, BR TNGOK GMBR KUBUR ABAH PON MCM TAKLEH NK TERIMA ABAH ADA KT BAWAH TU. TUP2 KAU PON ADA TULIS BENDA YG SAMA GAK. huhuhu :(

Eye_nee said...

Yoi..sekali ko berbaju melaya Chongsam.....hensom pulak akk tgk...bila ko stat pos kepit maut...feeling sopan santun mother Theresa lagik..terserlah pulak ke a u wan ko..kihkihkih...*Bang Beca pecuttttttt*

ayoi said...

KAK NGAH : hahaha soklan maut....nyah everything fine la..!!!!...*watson nyambek wait for me*

KAK EYE_NEE : kan tema 2 serumpun sgt kn.....kepit kepitan mmg tak dipisahkan dh..bak irama dan lagu gitu....terus feeling main trompet p ramlee kn....*bang lori tompang kan cheq na*

ZIANA ♥ FARREL said...

ayoi...i like ur pose kepit tu!!argh!!vogue de vass gitew..lagik2 yg kat tepi esbok tu...nasib ko xtersepit celah tu nyah!!!
alfatihah utk arwah abah ayoi..
P/S: AJ,kali ni ku pastikan xtertinggal ejaan..;p

ayoi said...

ZIANA : hahaha.....matila jadik pondan esbok kn....

sat na nak double check lagi sekali...mek takot jadik arwah lagi ni ;D

D.O.U.B.L.E...S said...

kepit pun kepit la ..janji glamour...hehehhehe

Q said...

hehehehe..ayoi bebek tuh cakar2 betul2 ke acah2 jek tuh..dia geram kat rambut yg panjang tuh....

Gambar2 last tu sayu je..my parent masih ada..tapi dah uzur terutama ayah..sob sek kena nih rerajin kal rumah.

afiq said...

woww.. dilisyes nyer bodi ayoi.... warghahahhahahahah..



errrkkk****




okeh part kuburan tuh mmg sedih lah.. sedih...dan yes.. scary lite2

ayoi said...

KAK CT : hahaha....kepit pon kepit la kn.....

Q : matila bebek ingt tu rambut die yg keguguran gitu....

AFIQ : kan badan mek la yum2 kn....
awat...hang nat masuk kn mek kt agency victoria secret ke nok!!!!