BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

13.12.09

DVD HARAM!!!

DI KALE BULAN MENGAMBANG....







terus aku pose2 dgn baju saree kn!!!!






ayoyoyo matila tetanggal lak saree aku!!!!




kn merase bercatwalk sakan gi pasar malam mnggu lepas....abis je keje terus gigih bermarathon bagai ni....dh lame tak gi sane...lagi pon pasar malam tu dekat bebenor ngan umah aku siap leh jalan kaki lagi....ingtkan nak beli makanan untuk dinner.....dh alang2 one way to...tgk2 gak ape2 bende yg begune kat sane...yg paling tak leh lupe singgah






tu diah kedai dvd non halal kn......wajib nok!!!




ingtkan nak beli cite storm warrior tapi non ado....so beli la cite the blind side lakonan sandra bullock









memule tu ingtkan cite ni lite2 je.....tapi u all cite ni mmg merembes abis.....best nak mampos!....
bagi aku ni cite ni tebaik tahun ni aku tgk......mintak2 kuarla kat malaysia...sebb aku nak gi tgk kat wayang lagi sekali....tapi tu la cite die takde la lawan2 ke....magik2 ke...ni cite ala2 drama gitu....true story gamaknye.....selalunye kat malaysia ni kalu bab2 cite mcm ni dieorg tak kuarkan sgt....lain la cite tunjok2 tetek,lawan2 tekangkang tekoyak bagai tu dieorg amik lak....

cite pasai sorang budak negro ni...budak la sgt kn...walhal badan die tu diah dh mcm bonze dh....name die micheal oher.....die ni anak tebiar merempat gitu.....so takde arah tujuan la kan....tup2 ade lak satu keluarge kaye nie nak amik die jadik anak angkat....keluarge tu lak org putih....*terus amik key lagu micheal jakson black and white kn!!!!*

walaupon keluarge ni dh cukop segale bende.....dgn anak2...harte bende bagai....ttp pompuan tu nak jage si anak negro ni tadi.....tu diah dijagenye si negro ni dgn menatang minyak yg penoh gitu......so mcm2 konflik la tejadik.....yg si budak negro ni tadi lak die ade bakat terpendam...dengan berbekalkan bentok tuboh yg mengiurkn... *matila kiasan sgtkn*....
die ade kelebihan dalam sukan football.....

nak aku story sampai abis ke ni u all...sundell je.....aku syorkan korang tgk la sendiri cite nie...mmg best gile....so mcm biase time ending die terus aku pose2






nanges kn!!!





aku bagi cite ni skala 9/10 gitu......lakonan sandra bullock mmg mantop mcm lakonan fauziah ahmad daud gitu.....betol2 buat aku tepukau....aku ni jenis tak layan sgt cite2 drama ni...sb jalan cite dieorg selalunye lombab je kn...tah mcm mane lak boleh lak tegerak ati aku nak beli cite nie...tapi tak rugi u all.....siap aku bagi standing ovation bagai kn






clap...clap...clap!!!!





pastu aku nak cite waktu aku kat pasar malam tu........waktu tu dekat kedai dvd haram tu la.....korang pon mesti selalu beli gak kan....cite die mcm nie......selalunye yg jual2 vcd/dvd tu semue nye ala2 ah long kn....ganas2 belake...scary sgt muke memasing.....tup2 ari tu aku gi....bleh lak budak2 yg jual u all.....betoi tak tipu...mmg budak2 yg jual.....tu mesti nak carik duit lebih kn....almaklumla coti sekolah nie.....tapi bukan die sorangla....sebelah die adela org besar sorang...







cepat dek lambai sikit kat blog akak!!!!





yg aku kompius nie....dh la kedai tu siap jual dvd lucah kn..siap letak2 bagai atas meje....mcm jual ikan gitu.....kalu dulu tu mmg la ade gak jual lucah2 ni tapi dieorg sorok2 kn....ni tak dah....tak kire sape dh siap ko susun sekali kt atas meje tu.....horny sgt tgk gmbr2 dvd tu kan....yg budak tu lak bediri betoi2 depan dvd lucah tu....tu diah anak hollywood sgt kn...kecik2 dh pandai join venture sekali...how!!...mmg ramai sgt org ok kat kedai tu.....yg penting semue bekerumun kat tempat dvd2 lucah tu.....aku je pose2 tgk








dvd karaoke ramlah ram kan!!!!!





tengah2 aku belek2 sakan...budak tu dtg kat aku pastu tanye aku nak beli cite ape.....aku cakap ar nak tgk2 je dulu kn.....pastu leh lak die cakap

ABG....YG NIE BEST!!!.....OMPUTIH PUNYE....POMPUAN DIE SEMUE CUN2.....*kat tangan pegang dvd lucah tu*





terus aku

pitam u all....... *matila sape lak angkt aku nie..siap rabe2 tetek bagai kn*






kan merase ko budak tanye mcm tu...kalu org besar tu ok gak la....ni tak....budak lagi...ayoyoyo
fenin2....budak zaman sekarang nie kn...semuenye dh pandai2 belake...bab2 tu pon dh katam kn...walhal aku dulu2 time baye2 die...baru gigih main masak2 bagai.....

yg aku pelik tu keluarge die tak tau ke yg die keje kat situ.....kot tu business turun temurun kot...
pas die tanye aku tu terus aku gi kat tmpat paling ujong...tu yg terus pilih cite the blind side tu....aku lak yg tepinge2 kn......nyah kalu aku horny sekali pon....takyah membazir beli dvd bagai...tu kt umah taip je kat dlm laptop....terus download kn....







terus aku pose2 tenang kan ati dlm kolam kan..... *tu dia ko penah be kuak lentang pakai baju kurong!!*



8 comments:

ai said...
This comment has been removed by the author.
ai said...

KOMPOM Jumaat mlm kat psr mlm nanti aku carik criter Sandra Bulldog tu!!! kalau dah kau kata tiptop, harus aku percaya..

errk...bila lagi psr mlm kau tu yoi? belikan aku DVD yg budak kecik tu tunjuk kt kau. Kau pos laju ye..(psssst, kau jgn ckp ngan sesapa tau. kita-kita je)

ai said...

(eh, lupa nk ngtau. Romen kt atas tu aku yg delete..silap guna id kedai) :P

Q said...

Sandra nih agak kurang kuar citer unless best kan...ok nak gie carik jugak. Bab bebudak yang masuk umo awal tuh..aihhh takleh nak cakaplaa..depa lagik "kedepan" kater Mak minah.

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Ayoooooooooooooo.....mek seram uolzzzzzzz

angah iza said...

aduhai anak sapo la yg jual cd blue tu...
bahayo....bahayo....
zaman skg,bdk2 lom cukup matang pon da pandai bab "main" ni..
lg teror dr org da kawen :P

Eye_nee said...

Ape nak heran Yoi...bebudak la ni minda lebih cpt matured dari fizikal.....sib baik dia tunjukkan CD blue tu kalau dia ckp nak tunjukan live performance..how???...sure ko kejung kat situ....Ambulans!!!!Ambulans!!!!

ayoi said...

KAK NGAH : matila betoi ke cite nie best!!!!...hahahaha

Q : Kalu depa kedepan hat yg baik takpe gak.....yg hat ni kedepan all the way non stop gitu temanye....semue ditujahnye....how!...*tu diah ape yg aku merepek nie :P*

AJ : kan seramm la kononnye kan...walhal ko la peminat setie cd tu kn...*larik*

IZA : tau takpe org kawin pon leh angkat white flag gitu...*minumla kacip patimah*

KAK EYE_NEE: ayoyoyo live on stage gitu.....tu takpe ayoi siap sediekn pentas lagi....akak jadik director die ok tak...hahahaha