BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

15.12.09

JENG JENG JENG!!!!!





KAN MERASE PENONTON2 AKU SEMUENYE KEREPOT2 KN!!!








lets AJ make up aku tebal2.... *matila penonton dh besorak kt luar*






tu diah hasil sentohan AJ a/l PADAYAPPA kn... *teksi*





Kan merase aj touch jadik lagu tu zaman2 dulu....la ni siap bleh tutup mate bagai time make up....nangis david blane tgk kn.....go girl!!!

smlm pas penat balik keje.....sampai2 umah je tu diah ade 2 bijik durian....aj kirim utk adik die tecinte kn....siap pas2 kat halim...tq nyah!!!






ape lai kopek aku cakap!!!




so aj disebabkan hang pemurah ati sgt....nah aku bagi hadiah utk ko!!!






Nah bukak la... *dari kiri aj,aku*





SURPRISE!!!!!






terime la sedozen panties utk ko!!!!.... *matila ko kan ratu kepit*





sekarang nie badan aku sakit2 la....adoi la mcm nak demam pon ade....k u all aku nie pon dlm kebingungan tahap cipan..sbbnye jeng jeng jeng!!!!



kuli ku cepat pasang asap!!!




sembor sikit asap kemiyan atas stage aku!!!!!








ayoyoyo kimak punye org.....awat ko sembor asap nyamok aedes sundell....!!!!






matila nak buat effect bagai kn...harus trilll.....bukan ape aku nak bukak stage seram lagi nie....
cite ni jadik ari ahad ari tu....waktu aku tnggl sorang2...halim mmg dari ari sabtu lagi dh tido umah aj sbb nak ikot die gi mengandam kn.....so tnggl aku sorang2 gitu...

ari sabtu takdela takot sgt sbb bawah umah aku tu ade kenduri....aku ni mmg penakot ya amat.
so ari ahad tu lepas sembahyang magrib aku pon terus bukak stage tilawah al-quran kt ruang tamu sementare nak tunggu azan isyak gitu....

malam tu mmg ujan...tapi takdela sejok sgt...rase mcm bepeloh jugak rasenye....pas gosok baju bagai....aku pon start feeling2 sleeping beauty la kan......tunggu gak si halim balik...sbb ari isnin die keje mesti balik punye malam tu....tunggu punye tunggu...tak sampai pon....terusla aku baring dlm bilik

mmg all the time aku ni jenis tido tutop pintu al maklum la aku kan model playoy di malam ari...kengkadang tu tido berbogelan je...kang tekejot berok lak org tgk wanita betelor kn...harusla aku tutup pintu bagai......nak dijadik kn cite mlm tu aku rase mcm tak sedap ati....aku pon tido sambil bukak pintu bilik....bilik aku betol2 sebelah bilik halim...depan bilik aku lak tandas....so kalu ko bukak pintu sah2 ko leh nampak org nak masuk tandas kan..

sebelom tu....sekarang ni aku tnggl bedue je dgn halim yg lain semue dh blah!!!
mlm tu mmg sekejap2 aku tejage....sampai satu mase tu aku tejage tetibe je jantong aku laju u all....then aku nampak org lalu bilik aku terus masuk dlm bilik air....aku tak nampak la clear kn sbb api kt depan semue aku tutup ...aku biakan api bilik air je tebukak...

dalam ati aku ingat mesti si halim baru balik....aku tgk jam kt hp....tepat pukol 3 pagi...aku terus bangun nak tutop pintu bilik balik ...sempat lagi aku tengok kt bilik air tu sah ade org sbb tadi bunyi pintu bilik air tu di tutup then siap bunyi air org tgh mandi...ohhh lege halim dh balik!!!

terus aku sambong tido tekangkang tekoyak bagai kn....mmg jadik rutin arian aku bangun pukul 5.30 pagi sb nak siap2 gi keje...nak behias bagai kn..siap sempat cabot janggot lagi kn...
pagi tu aku bangun aku rase mcm lain mcm....selalunye halim pon tido tutop pintu..ni tak aku tgk pintu bilik die po tebukak..so sblom aku masuk bilik air...aku gi bilik halim...punyela tekejot tahap gaban aku di buatnye...tgk bilik die kosong.....sah2 die tak balik lagi kn......terus aku seriau pagi tu...sape yg aku nampak pkol 3 pagi tu u all....siap mandi bagai.....

tak leh bayangkan mcm mane la rupe bende tu kan....nasib baik tak gi check pagi tu....








matila salah gambar lak!!!









kalu mcm nie la aku nampak yg tgh mandi tu......sah2 aku balut kain kapan sendiri dan2 tu jugak kn....serah diri sgt !!!






aku pon tak tau kenape sejak 2 menjak ni...aku selalu sgt kene kaco...bukan la kene kaco hat yg tonjol2 muke ni u all....kalu hat tu sah2 aku dh masok hospital gile dh meroyan...ni hat2 yg lintas2...tepok2....impit2 ni.....selalu sgt dh...makin menjadi2 pulak bende tu....ni bukan sebb umah aku ni berantu u all.....sah2 waktu aku balik kampong kene gak kat sane...how!...

aku risau satu ari nanti die masok je dlm badan aku nie...noya aku jadik ratu kidol kn....
nak kate aku jahat....entah la....org lain pon buat jahat kn....manusie mane yg tak buat jahat...matila babit kn org lain.....

ataupon mmg die nak bekawan ngan aku kot....sah2 die ingt aku pon hantu mcm die kn...
nak tgk bukti...sat na aku tunjok gmbar waktu aku kecik2 dulu!








comel tak?







tu yg badan2 aku sakit sekarang nie....selalunye mmg time lepas kene kaco je mesti badan2 aku sakit......ni baru sikit je aku kene u all.....belom lagik aku cite2 yg lain....takot korang tak caye je nnt.....

tapi tu la aku pon pelik dgn diri aku ni....ramai sgt yg minat....bukan korang je tau...*matila sape die tak tau*...ataupon aku nie ade sixth sense kot.....








matila siaran tegendale seketike!!!!



9 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

VA VA VA...... fofuler i uolzzzz !!!
aku rase kan,tu mesti cik hantu jenis Fondan kut yoi..die nk cari link dgn cik Fun owg lak....
wakakakakakakaka

ai said...

Tahniah AJ!!! kau dpt g-string. Bagi aku selai bleh?)

eeeeeeee yoi. K.ngah caye sesangat wei! (sbb aku pon selalu kene gak). Sib bek la kau x gatal gi ketok pintu blk air tu. Giler arrr...sempat lg minatang tu mandi menda kt umah kau! huhuhuhu..KEJONG!

Sejak aku piyed ni tak kene plak. Tp kalau x piyed, kompom ari2 aku kene kaco. Suke tol minatang tu naik atas katil aku! Tgk lps aku abis piyed ni nnt camne. hrrrmmmm...

Aku rasa kan, umah kau tu kene wat doa2kan skit la. Bg pendinding skit. kan?

Q said...

adoihh..ramai yg berkenan ke ayoi. Tu yg selalu kena kacau. Betullah tu kena selalu bacer2 yasiin ke. Bacer quran ke. Me kemestian pintu bilik air mesti tutop dan lampu pasang hehehe...takleh arr titon bergelap.

ZIANA ♥ FARREL said...

takutla..hantu tu syok kat ayoi kot??erm..cuba tanya2 family..kdg2 family ni ade hubung kait gak dgn benda2 mcm ni..klu bukan parents..maybe turun temurun atok dulu2..sbb tu ayoi selalu kena even gi mana2 pn..

el said...

mmg mende tu syok kat ayoi la tu..main2 ngan ayoi..hehehe
tp mmg seram bulu segala bulu kalo den pun...sib bek pg tu ayoi bru sedar..kalo time2 tu gak sedar..harus berdesup g balai bomba..kahhhh

jelesnye ayoi bg aj panties the seksian..huhu nak jugak..kahhhh

Eye_nee said...

Ko baca tak 4 qul tu Yoi sblum tido...ini ko tido bukak jer G-stering terus membukang....musti dia dah usha line masa ko tgh tido ....sah2 nmpk sgt ko cekci dlm kesamaran mlm tu...tu yg dia tergesa2 gi bilik air tu...kalu dia gi kat ko...how????

ayoi said...

AJ : Tu diah kan mek kene kaco ngan antu pondan la ni sundell !!!...
cantek ke die nak buli2 aku kn...

KAK NGAH : kan depa taknak kaco ko sbb darah ko kuar banyak sgt kot....sampai naik muak dierg dibuatnye kn!!!

Q : ayoi lak takot serius sekalipon lampu ttp off gitu....how!
manela antu tak kkaco kn dh dieorg ingt aku ni org minyak kot

ZIANA : matila kot2 ayoi ni keturunan mak lampir kn ...how!

EL : kan feeling2 mintak tlg kt abg bombe la kn...matila kene songket nnt!!!!

ala tu panties pasar mlm je.....5 rm10 hengget....merase aj pakai bekurap kelangkang kn...hahahaha!!!!

ayoi said...

KAK EYE_NEE : matila depa horny kot tgk ayoi keseksian melampau.....tu yg masuk bilik air mandi hadas besar gamaknye...how!

angah iza said...

yoi....sib baik benda tu tak ajak ko join dia mandi :P