BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

7.12.09

CROCODILE LAND

tu diah entry aku kali ni very the broken english kan!!!!...matilaku cekgu aku paasti merembes tgk anak murid die bodoh tuli kan......ari ni aku nak cite pasai buaye darat yg tak sedar dek untong.....dh la rupe hauk ade ati nak makwe keliling pinggang kan.....*tetibe emo kn....tisu!*




matila dade aku rase mcm menyucok2 je......




nah abg dokter check la dade i !!!..... *tu dia naik tesembol kuar gigi dokter tgk tetek kucing aku kan*


dlm 2-3 ari ni dade aku sakit sgt....sempot susah aku nak benapas.....dh gi klinik...dokter ckp kalu tak ok lagi dlm 3 ari kene gi sane balik tapi sakit2 pon gigih aku nie pi lepak2 ngan kawan...al kesahnye semalam pnye cite



waiter order please!!!....



walhal lepak2 kt kedai tom yam bawah umah je ni kan ttp nak feeling cafe bagai...

citenye mcm nie....waktu lepak2 tu kawan aku punye kawan datangla......okla takpela nak meramai kn lagi majlis kn...memule tu mcm senyap je kawan die tu....
tup2 mcm lipas kudong die becakap non stop!!!

korang penah tak kawan korang pakse2 join direct selling....yess kawan tu namenye syafiq....
ayoyoyo baru kenai 2-3 minit dh pakse2 we all join venture ngan die...
matila siap merayu2 sakan kn....

mcm biasela kn bile org suroh kite join dieorg....mule la bukak pekong ni...kata tu la kate ni la........tu dia bongkak sgt kn ko up kn diri ko la....tup2 die cakap

AKU BARU JE BELI KETE BMW!!!

walhal ko parking tepi aku gune kete savvy tu ape sundell....aku pon mulela nak tunjuk kn kepuakaan mulot aku...

AKU : ABIS TU YG KO BAWAK KETE NI SAPE PUNYE LAK?

DIE : NI BARU KUAR TADI...AKU NAK BAGI MAKWE AKU!!!

terus aku






PITAM .... *matila kat tangan tetap pose beg LV cap ayam kan*


amma appa....jantan nie kayenye......tup2 die cakap die dh beli 4 bijik kete la.....2 bijik die antar kampong bagai.......ayoyoyo kalo betol la....jelous aku!!!!



matila terus aku temenong jauh mengenangkan nasib aku yg non ado



kan semue ko beli......tu baru bab kete u all....ko belom dngar die bukak cite lain....boleh menangis ko kat situ jugak u all.....mane taknye....kok iye pon ko nak suroh org masuk join ko....tipu lite2 cukop la.....ni tak nampak sngt ko pembohong besar kn.....walhal die ckap die pon baru join bende tu....how!....

nak dijadik kan cite tup2 hp dlm kocek die bebunyi.....memule tu die buat tak layan je....lame tu baru die angkat.....nak tak nak die pon kuar kan la hp die.....






Tu diah hp ko kalu campak kat gajah pon boleh kuar taik hijau die!



kompius aku u all.........ko kate ko kaye sgtkn.....kenape hp ko gune zaman ramlah ram punye u all..........aku & the geng dh cuit2 bawah meje dh......

aku ingt die stop kat situ je.....pas die abis call......die dh start balik.....kali ni 2 kali gande die meng upkan diri die yg non ado tu......bayangkan berejam2 die mengomel.....tak bagi peluang langsong kiteorg nak mencelah....kepuakaan mulot aku pon tumpas u all...how?....nangis balik umah!





sempt lai aku pose mary had a little lamb kn



ko cakap la sorang2....otak aku dh kelain dh siap boleh kire kambing melompat bagai.......boring!!!
yg paling tak leh blah tu........kemuncaknye bile die cakap die dh siap belikan tanah2 untuk kaum kerabat kat kampong.....

kok iye pon kalu betoi la ko beli menimbon2 tanah kn....ape kate ko wakap kan je kn....buatla tanah pekuboran ke ape ke.....kate ko alim ulamak kn




tu die tanah pekuboran utk ahli2 direct selling


tu baru petengahan......bile die tengok sorang pon tak layan die....mulela die cite pasai hal2 agame ni plk.....matila mcm mane die tau aku banyak dose nie.....

cite mcm diri die ni pijak semot pon tak mati u all.............siap die bace2 ayat al quran takot we all tak caye diri die alim la....



terus ko bukak stage tilawah al-quran kn


bile die tgk kiteorg mcm tepinge2 tgk die bukak cite ni....die tukar lak cite lain.....matila ape ni....tukar2 cite....takde sangkot paut lansong....fenin fenin!!!

kali ni die cite pasai die ni kaki sosial lak.....ayoyoyo tambi tadi ko cakap ko alim...next story pulak lain temanye ape nie....tema serumpun sgt kn....baik ko buat jahat pon ko buat

siap cakap pompuan tegile2 kt die.....pompuan keliling pinggang bagai....siap cakap penah tinggal ngan makwe die lagi.....buas u all...walhal aku tgk muke ko mmg fail gred F sgt kn...pastu siap leh tanye aku bagai


DIE : YAYA.... *tu dia name kengkawan aku panggil aku ok*....KO MESTI RAMAI KAWAN POMPUAN KAN...SELALUNYE ORG LEMBUT NIE KAWAN POMPUAN JE!!!

terus petir guruh taufan sabong meyabong!!!!....ayoyoyo statement ko kenape sundell nak hauk kan aku....ko belom tgk aku sepak bola lagi.... *matila tak relevant*

AKU : SUNDELL LA MULOT BUSUK KO KAN...ABIS TU KO TU APE....POMPUAN KE!
DIE : ALA YAYA KO KENAL KAN LA KAWAN POMPUAN KO KAT AKU.....
YAYA KO PENAH TGK DIEORG BOGEL TAK?....

mak tolong aku!!!!....ape nie soklan drastik sgtkn.....ko kenape jantan oooii...tadi ko kate banyak pompuan sgtkn.......kenape lak tetibe ko gersang sgt nie kimak!!!

rase mcm nak tetelan sudu yg aku tgh pegang tu u all....

DIE : AKU TAU KO MESTI BANYAK KAWAN SOSIAL KAN...BAGI AR SATU!

tu diah muke aku nie jahat sgt ka....sampai ko cakap kawan2 aku semuenye jahat2 belake kn....
ko tak kenal lagi dieorg ok!!!





lets kengkawan kite main rugby...... *tu diah besukan pon tetap muslimah kn*

nasib baik otak aku ni begelige.....ko hauk kan aku kan...siap ko!!!

AKU : NAH AMIK NI AKU BLEH KASI SATU NO JE....PASTU KO PANDAI LA SENDIRI AYAT DIE!!!
DIE : KO LA KAWAN AKU.....NNT AKU DPT DIE...AKU BELANJE BESAR KT KO!!!


ko tak tau no aku kasi tu no kawan pondan aku...dh la pondan tu feeling women sgt kn...siap dlm hp kepit2 suare bagai......noya ko takkan perasan die pondan!!



amik ko merase dapat pondan muke tema cite 2012 sgt kn...disaster!


matila ko bile jumpe diekn.....sure dlm hp punye la ayu...bile ko jmpe die dh sebijik big foot dh....sah2 pondan tu lagi sase badannye dari ko...kot2 silap ari bulan ko yg kene apom ngan die kan...

cerdik tak aku...ko ingt senang2 aku nak bagi no kengkawan aku...ko ingt aku ni tokey lembu ke lahanat....sah2 ko tu buaye darat....

lagi satu pasai direct selling ko tu.....sah2 aku ngan yg lain tak terlintas lansong nak masuk....baik ko pi julang2 kat org lain la.....dari aku membazir bagi duit kat ko yg pembohong tu baik aku




pi buat manicure padicure lagi elok kn....



so u all moral of the story : ko jgnla senang2 nak pecaye org.....lagi satu kok iye pon ko nak org invest ape2 pon....ko pegi tajam kan ilmu ko tu dulu....ni tak setakat ko nak torak bagai...go to jahanam hell!!!...

bende2 tu bukan aku tak caye...cume bukan minat aku...iye mmg betol ade yg jadik kaye....tapi kene bagi komitmen 100% la....so mmg aku out of servis tang hal ni





terus aku pose catwalk muslimah....

11 comments:

afiq said...

org cakap bedegar degar nih kan harus di rejam dengn dildo.... yer..... itulah hukuman yang sepatutnyer di jalankan... annoying giler org begitu.. owh aku selalu kene begitu.. hingin shaje diriku menyepak muke2 mereke yg cakap besa itu barang lapan ploh das

ai said...

kalau aku, awal2 aku dah ludah!! PANTANG tol aku org yg ckp cam haram ni. Nak kita join punye psl, mula la kencing merata smp buat kita yg terpaksa dengar ni cam bodoh sgt. Cis!!!

Qumairah said...

Ayoi me simpati..ade ke dia label you mcm tu..susah bila manusia dah start label orang sesuka hati mak ayah dia. Biorlah dia raser kan nanti penangan kawan you sok. Orang Cakap besar nih bisernye Hati Kecik..huhhh..

ayoi said...

AFIQ : tu diah...lets afiq kite rejam die pakai dildo yg vibret punye...

KAK NGAH : tau takpe....kite lak jadik mcm org tak begune kan....dh semue die bolot!

QUMAIRAH :takpe kn..biaq kn die....esok sure2 jalan kengkang kn dh kene apom dek pondan tu....*larik*

Eye_nee said...

Yoi...ni satu baru ko jumpa kat luar tu ader sejuta lebih lg yg tebiat dia cam ni...abaikan jer...kalau dah hp chokia cam tu apa brg nak story kencang....aku kerani cabuk ni pon pakai maveles nyer HP....belum lg tapak tanah percuma menanti kelak...*tapak tanah percuma?????...insaf aku*...

ayoi said...

KAK EYE_NEE : matila akak ooii...ayoi belom reserve tanah pecume tu lagi...ko dh ke???

Eye_nee said...

Tak yah nak reserve kalau maut kat darat Yoi..mmg ader dah...kalau maut kat laut????how....sekuburan ngan kurita dan Nemo la jawabnyer....

D.O.U.B.L.E...S said...

Memang sial la kalau gitu punya org..g mamposssssssss..

Q said...

Ayoi its me..ermmm name ade sikit baru ek..yg hari tu kena spot...aiyaa susah2

ZIANA ♥ FARREL said...

ayoi..i pn xsuke org promote2 MLM ni kat i..nyampah sgt!!!
wei..kwn u tu mmg sundell sgt!! dhla muka gred F kan! bagus yoi u kenakan dia..mmg padan dgn muke!!konon beli BMW..BMX pn tah2 xmampu! huh!
*i plak over2 marah! bengang ngan org2 MLM ni..

ayoi said...

KAK CT: sial kn org tu...matila mengapi pkn ko kak!!

QUMAIRAH : ok dh follow q dh :p

ZIANA : mmg kak muke die mmg sehauk hauk alam fauna gitu...how!...ttp ni feeling2 crocodile land!!!