BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

22.2.10

AKAK CANTEK 2

HI HADIRIN SEKALIAN!!!!!



Kan lame akak cantek tak keudare kn....so ape kaba anda semue......adakah anda telah berubah menjadik seorg insan yg begune untok masyarakat idakkan pon anda masih menjadik org yg tak bergune....*opppsss syial tak*...

so ape lagi u all...silakan dengan soklan2 anda tak saba rasenye akak cantek ingin berdebat dgn kalian!!!!




SOKLAN 1

Dear akak flawless,

Hakak....semenjak 2 menjak nie.....jubo saye melecet je susah saye nak buat catwalk bagai.....gamaknye mcm nie......setiap kali nak berak...puas saye teran sampai nak putos nyawe nie...siap tarik key lagu akak ziana lagi....tapi taik still tak kuar dari lobang kunyit saye....saye nie ade buasir ke akak oooii......scary ok bile tekenang kn jubo saye tekulai kuar.....saye takmo la gi hospital...malu nanti doktor tgk jubo suci saye...how!!!...buat mase nie saye sapu pakai minyak but but sajo!!!!

AKAK : kesian ko nok!!!!....akak nak tanye... ko ni kuat kene apom ke...*opppss*...first akak nak ko check buntot ko kat mirror tu.......then tgk same ade jubo ko tu dh bengkak ke idak!!!!....kalu



buntot hang yg membesar...tu salahkan keturunan hang sundell!!!!!



...ko ni mesti kes taik ko mcam batu kn......ko jgn teran meneran sgt time berak tu......tu yg jadik buasir.......mcm ni la...ko banyakkn makan buah pisang dan betik...tu elok untok penghadaman ko....senang nak lawaskan taik2 ko tu nanti.......tak pon makan je obat julap....

tapi hang kene tgk elok2...jgn biarkan bende ni berlarutan lame sgt........bile hang rase jubo hang..




dh tekeluar mcm nie!!!!


cepat2 la hang gi hospital......nok sape yg tak takot hospital...semue org tak nak gi sane....tapi kalu dh sakit.....ko gigihkan je pegi...tawakal banyak2.....hang gi pon sebb nak baik kn.....hang kalu buat jahat hang tak takot pulak kn!!!!!

hang sampai2 je sane buat je muke tak tau malu.......masuk je bilik doktor terus takyah cakap banyak




ulur je jubo hang......tau la depa nak buat apa!!!!




SOKLAN 2



Tolong saye kak!!!!.....tahun nie saye nak amik perikse..tapi sejak due menjak nie saye tak boleh nak mengadap buku lansong asyik teringatkn buat hati sajo....adakah saye ni gile bayang!!!....lagi satu time kuar ngan boyprend je mesti die nak buat light2....die paling suke main gentel2 ngan tetek saye yg gebu nie!!!..now tetek saye dh naik melecet....saye jugak gunekan minyak but but untok mengurangkn sakit tu...saye takot nak larang...takot die gone with the wind....akak tolong la saye...kawan2 semue pandai2 belake....saye tak nak gagal....dalam mase yg same saye memang tengah gatai sgt nie!!..


AKAK : Syial kn ko...masuk2 stage je terus mintak tolong....takde salam bagai...how!!!...kan ko dh tau ko nak amik perikse yg ko pegi main cinte monyet tu kenape.......yg ko dh gile bayang sgt nie knp!!!!.....hensem sgt ka laki ko tu.....ape lahanat sgt laki ko tu....ko tau tak yg ko ni dh kene amik kesempatan je keatas buah tetek ko tu.....kan minyak but but jugak la ko gune....ape nie ramai sgt pakai minyak but but....elok sgt ka!!!....lain kali kalu ko jumpe die jgn lupe



tarok je pistol kat celah tetek ko!!!!...berani die gentel lagi!!!!



kan bekenaan ko buat light2 tu.......baik ko betaubat...I SAY NOW!!!!!!....

hang kene ingat pelajaraan tu penting sgt dalam mase yg same pencintaan tu pon penting gak untok kite mencurah dan dicurahi dgn kaseh sayang tapi mude2 nie baik ko berkaseh sayang dulu ngan keluarge ko...buat depa bangga dgn ko dulu......jgn bile besar nanti org lain jadik doktor...peguam bagai...yg hang pulak





terime kaseh!!!!




SOKLAN 3




HAKAK,

i nie jantan straight sangat....tapi keadaan fizikal i nie menyerupai pompuan sgt nie.....nak2 suare i yg ala2 ramlah ram nie.....bukan i buat2 pon...mmg suare i natural mcm nie....selalu kawan2 ejek i........tolong la akak.....i taknak jadik PONDAN!!!!!!

i rase hine sgt dgn diri nie.....rase tepinggir sgt dgn masyrakat luar



kan teros pose2 ko kat dalam cermin tu....akak kat luar tu!!!!


i dh cobe mcm2 nak tunjok kan diri i ni straight...i pegi mendaki gunong...i main bola......tapi still kene ejek...BAPOK BAPOK!!!!....sedeh!!!!!!



AKAK : kan yg hang pegi CAPLOCK kn pekataan PONDAN tu kenape syial....hang jijik sgt ka dgn spesis tu....patotla hang kene sumpahan pondan...*oppss*

yg ko nak sedih sgt nie kenape.....kenape pulak ko rase jijik dgn diri ko....ko patut besyukor dgn ape yg tuhan kurniakan kat ko.....kalu ko dh rase diri ko straight...so whats the problem...ape ko nak kesahkan dgn pandangan org lain.....depa bagi hang makan ka!!!!

soalnya sekarang bukan pasai ko pondan ke ape.....now ko cume buktikan ko bergune je pade masyarakat...buat yg tebaik saje......tak kire la ape jenis ko sekali pon...tapi kalu ko dh ade name....org tetap sanjong ko!!!!!

bebalek pade soklan keadaan fizikal ko yg begitu women sgt tu!!!!.....kalu dh women sgt ape kate ko try make up lite2...kot lagi cantek dari akak!!!!





kan ape motip ko mekap gincu sampai kat idong...!!!!!



kenape lak ko nak buktikan ko ni straight dgn mendaki gunong bagai!!!!.....
bukan ke ari tu akak nampak ko pegi menonggang basikal kat dataran merdeka....






kan ko mmg suke jadik pondan sgt kn.....hang jgn nak tipu akak!!!!!




oklah hadirin sekalian setakat nie sajo akak sanggop melayan kerenah depa......kita ketemu lagi di lain hari

wasalam







matila turunkn akak cepat....opis kaunseling akak dh tebakar!!!!!!




7 comments:

A.I said...

smp terbakar opis kau akak mek! ish ish ish...

soklan pertama tu buat aku sentap sbb arini bape kali aku gi jamban try nk berak, tp taik takmo kuar! dah 4/5 kali mencuba baru berjaya. tp tu pon aku rasa sekerat jalan je. huhuhuwaaaaaaaaaaaaaaaaa

dah, time to sleep!! gudniteafternoon..

D.O.U.B.L.E...S said...

hehehheheheheh hakak...!!!!!!!!!

ZIANA ♥ FARREL said...

abisla klu laki aku yang tlg mamat bugel tu turun...gile seyh!!

ayoi said...

KAK NGAH : hahaha kan kak ngah kan mmg all thetime sembelit sajo!!!!

KAK CT: kan hakak jugak!!!!!

ZIANA : gile seh...berbogelan time saat genting mcm tu....

Anonymous said...

warning... warning.... sile ketuk kepale handa lahju lahju ke dinding...

Anonymous said...

pecaye atau x? akak cantik dan pemilik blog ini adalah pasangan lesbo - halim muslimah.....

ayoi said...

ANOY : syialkn ko halim.........mek la lesbo.....ko la jntan straight!!!!
hang buat ape...pi keje!!!