BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

11.2.10

WABAK LA SGT!!!!!





KO KE TEPI NYAHEEYY!!!!!

Kan masok2 je teros nak buat stunt nieh!!!!!







ko brani main lompat2 ngan singe jantan!!!!





ayoyoyo ape nie seminggu berape ketol entry sajo aku update.......hat mule2 dulu berie2 update ari2...la nie bukan ape sibokla u all.....dh la otak senteng takde idea nak cite pasai ape.....

kan kagum tgk orang yg boleh update berentry2 satu ari...how???....meriah sgt idop depa kn....
tu contoh tedekat mak hayam AI......*clap clap clap*....

hat nie aku nat cite pasai ari tu aku gi tgk wayang bersame AJ KEKAR & HALIM GURGA..
memule tu malas nak kuar....dh mcm bosan lak tak buat ape2...terus roger2 ngan cikpon tu suruh dtg umah.....we all gi tgk kt mid valley je.....dekat sesangt ngan rumah aku kn....







kan aku tetap ngan catwalk bagai.....







yang merah bontot tonggek tu AJ...yg kuning tu HALIM memasing kat belakang mek...bleh!!!






hang kalu nak ajak aj tgk wayang kene bersyarat sgt u all.....hanye cite2 hantu...puake...syaiton ....jembalang dn yg serumpame dgnnye sajo dibenarkan tgk.......

aj nie peminat cite anto u all....aku lak mmg tak leh masuk cite2 mcm nie.......semue jln cite samo ajo.......aku suke tgk cite tembak2...lawan2......kartun2.....fantasi2...kan meriah sgt!!!!

hat cite bollywood cite cintan cintun mmg awal2 reject ok...!!!!

ari tu tu we all tgk cite...






nie!!!!




kan poster bukan main shantekk!!!!.....tapi cite mcm syial!!!!
oh rugi 11 hengget aku.....nyahey aku rase kalu aku jadik produser cite nie...lagi hebat aku bleh buat.....

serius memule start tu ingtkn gempak sgt!!!!......tup2 sampai ke abis meleret tah ape2 tah...






babak awal cite nie.......







waktu babak nie mmg dalam ati nie mmg suroh sgt mayat tu bangun...tapi non ado...!!!





cite die same je mcm yg lain......wabak meleret2.....tapi selalunye cite lain...pas org tu kene wabak mesti depa jadik zombie kn.....hat cite nie....kene wabak je mampos terus....takde yg menarik lansong....patotla aku tak penah dengar cite nie....

we all tunggu gak mane antu2nye......







last2 kiteorg yg jadik zombie...how?!!!.......*dari kiri AJ,AKU,HALIM....sempat halim rabe tetek aku kn syial je*




kalu nak kene bagi bintang cite nie......aku bagi...



TQ!





tapi kan u all....dlm banyak2 cite zombie2 nie...paling aku suke cite nie




I AM LEGEND!!!



2 kali aku tgk kat wayang....best gile aku bagi 5 bintang gitu.....al maklumla kalu cite will smith belakon mmg best dan box office kn......

cite die complete ade seram.....sedih....happy....lawak......ko nak kate ape lagi!!!!
siap memule tu aku nanges waktu hanjeng die mati....
jalan cite die simple je tapi excellent...*clap clap clap*


-TAMMAT-




kan ni ade lagi satu hal nak habaq!!!!

semalam kt umah...boring2 tu aku pi kebek2 la blog aku...tgk balik entry2 lepas...


kan gigih nie...sambil berak sambil check blog sendiri!!!!



serious aku mcm tak sangkela......bukan sebab tak sangke aku ade blog sendiri u all......tak sangke kenape blog aku nie mcm syial sgt nie....mcm over pulak carot2.....ngan gmbr2 ala2 porno gitu.......scary ok!!!!




kan tak pasai2 kuar gmbr panda bezine!!!!



bukan ape u all............aku takot nnt ade org yg baling taik kt blog aku nie......al maklumla ayat2 aku kan puake sgt.....aku takot korang tak leh terime je.....

sebenarnye ade banyak entry aku nak buat tapi pikiq2...selepas ditapis2 rase mcm takleh kuarkn lak pulak....kang mati kejong korang depan pc tu nanti kn!!!!

so kat sini sebelom ape2 mek nak ulurkn sepuluh jari nie memohon ampon kalu ade2 ape yg buat korang tesinggong.......ni la diri aku...no hiding2!!!!...ape yg korang bace tu la yg ade kat dalam ati aku nie.....






kan siap dgn peminat2 aku ulur tangan mohon ampon!!!!




ape2 pon u all tq sbb sudi terejah blog nie........sbb korang la aku masih update cite merepek2 nie...kalu idak...idakla aku nak menghabiqkn mase nak buat lawak bodoh bagai.....
luv u all....





chaauuuuuu!!!!!!




11 comments:

A.I said...

Dah mintak maap pon tetap kon tu terjolok gak dalam jubo kan?? kahhhhhhhhhhhh...

va va va vi!! naik gak la nama aku. kelepuk kelepuk (gantikan clap3x kau).

wei, baik duit tiket wayang yg citer cam syial tu kau kasi kt aku. lepas susu anak aku sepeket nyah! :P

-gambar AJ + halim yg bontot tonggek x bleh tahan aku. kahhhhhhhhhh

(eh, apesal cam panjang plak romenan aku ni? siap perenggan2 gitew. pedulik!)

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Ayoooooooo....choiiii sangat2 CARIER itu..tp,nape i tetap dgn jerit2 i dalam wayang mase tu...lololololololo

Liyanaroxx said...

takpe ya..aku suka blog ko!!isi kandungan blog ko ni leh wat aku baca sampai nak sendawa mcm ko slalu wat kat opis nih...wakakaka *hambik ko...isi kandungan aku guna nok*

just be urself...dun pretend to be anybody else..or else AKU TAKMO CAKAP DGN KO SEMINGGU Okeh?muahahaha!

angah iza said...

Aku suka blog ko..
yg tak suka tu dorg nye pasal...
hehe :P
terus kan usaha mu Ayoi.. :P

ayoi said...

KAK NGAH : kan ko kan suke overshadow org lain......serious cite prof madya yg mcm babi tu pon lagi best!!!!!

AJ : ko kan mmg dilahirkan pondan....
tu yg suke carik pehatian org kn...

LIYANA : hahahaha... tu elok la sendawe je...buat i kentot bau taik unte...how?


IZA : thanks iza......gigih nie usehe tangga kejayaan!!!

mie said...

best ape citer dlm blog ko ni..meriah ngn gmbr...wlpn cter ko xmnarik..tapi gmbr ko wat ak tertarik...ahahaha

ayoi said...

MIE : hahaha kan tau takpe...cite hampehhh.......!!!!...serius takde ape yg menarik lansong nak cite how?.......

tepaksela gmbr2 yg memainkn peranan depa!!!

Eye_nee said...

Yoi....meriah jer citer2 ko...citer2 klakar cam ni bole buat release tension....yg penting jd kite bukan jadik org lain.....mana kite bleh puaskan hati sumer org....suka bace tak suke blah....

ayoi said...

KAK EYE_NEE : kan mak hayam dh besuare......cheq tak leh kate ape2 la nie!!!!

hahaha thanks u all!!!!!!

ZIANA ♥ FARREL said...

wei...tu 1st picture kan ahkak tu...ko ni..nak gak jadik wonderwoman!!
ahkak pn suke nok cite I am Legend sbb byk lagu Bob Marley..ahkak die hard fans si bob yg dh mati tu sbb kuat isap ganja..voley??kekekekke...

ayoi said...

ZIANA ; ayoyoyo kan hang la wonderwomen...takpe cheq amik wonder bra sajo....*ooppsss*