BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

8.2.10

SESI BERSAME AKAK CANTEK

NOKK TUNGGE MEK!!!!!!.....*matilamak dh lambt masuk forum*

Kan hangpa apa kaba na?.......lama aku tak mengupdate kn....merase kali ni entry lain sikit......
start dari mnggu nie....setiap minggu akan ade sesi bersame akak cantek gitu....entry ala2 sesi soal jawap.....hang suka?......

saje je mek buat different sikit...nak memeriahkan majlis gitu.......



Kan mana hang tau akak burok ke cantek?!!!





SOKLAN 1



Kehadapan akak yg terchinta,

Akak saya ni dh lame jugak duduk kl.......sekarang ni keje pon tak menentu ...susah sgt nak idop kat kl ni.....nak tak nak saya terpaksa jadik pelacor 24 jam non stop gitu.......saya mushykil dgn keadaan saya sekarang nie.....saye rase saye jijik sgt nie.....tolong la akak.......

AKAK : kepade pelacor....*oppsss*...by the way thanks sebb hang la org petame masok kat sesi akak nie......errrmmm adek, akak tak tau nak habak ape....yg penting hang memang jijik,keji,hina....*matila emo*....kan yg hang buat benda tu ape pasai.....ni bukan sbb tepakse nok...nie dh kes hang syok sendiri dh nie....hang tau tak hat yg hang buat tu bedosa besar



merase ko kene burn in hell!!!!


hang ingt hang sorang je tak cukop duit....akak pon tak cukop duit jugak adek ooiii.....tapi akak buat bodo je...

hang jgn ikot perasaan sgt......cube hang pikiq jauh sikit.....org lain berempas pulas carik duit halal.....yg hang emo nak jual pantat bagai knp!!!!!!...cantek sgt ke ko?.....*oppsss*

gini la kalu hang bodo sekali pon hang jgnla buat lagu tu....kan dari hang menjaje tuboh hang tu....lagi baik hang mintak sedekah..



kan cuba hang tarik perhatian mcm nie!!!




tak pon hang buat peniagaan online......






SOKLAN 2




akak saya nie ketegaq sikit......kuat sgt isap rokok......matila dade saye pon dh rase mcm tebakaq dh nie........la nie mulot pulat bau tungkik...kawan2 semue dh larik.....mcm mane nie





kan yg hang pose2 amik puntong rokok org kenape!!!!!



AKAK : hang pon satu sundell.....hang dh tau rokok tu merbahaye yg hang ketegaq sgt pi isap pasai apa....tu kat luat tu banyak lagi rokok idup yg boleh isap...*oppsss*.....akak pon merokok gak nie.....tapi sendiri la tanggong!!!.....


hang jgn nak salahkn rokok sbb mulot hang busok bau nerake.....hang yg tak pandai jage kebersihan....lepas merokok tu cepat2 la bekumor balik.....tang dade hang tu...akak tak amik pot....tu cepat2 la hang betaubat.....ikot kiraan tak lame lagi la tu!!!!

kalu hang takot sgt dade hang tebakar.....hang isap je gune....




BONTOT HANG!!!!








SOKLAN 3




sebenarnye saye malu nak cite nie...tapi redah jela...bukan akak nampak saye pon.......lani citenye.....saye ni baru bekahwin.....tapi laki saye tu kuat sgt nafsunye....habiq ditujah2nye saye nie tak kire siang ke malam ke......la nie saye rase saye punye lobang dh lolos........akak tolong la saye...saye rase rendah diri sgt nie.......ade ape2 petue tak nak merapat kn bende tu!!!!





AKAK : eerrmmm hang jgn salah paham pulak.....akak nie title je "AKAK'...walhal akak ni palsu semate2....*matila bocor rahsie*......awat laki hang tu...nafsu ape die tu....baik hang check betoi2 kot die pakai tangkal babi kot...*ooppsss*..


akak pon kompius nie nak jawap ape adek ooiii....tapi dari pengalaman kawan2 akak dulu kale....ade la 2-3 petue......nah akak bagi petue nie.....harap adek cube secepat mungkin..





petame hang amek timon dan terus tujah ke lobang tersebut.....sambil tujah sambil kemut...sambil tujah sambil kemut!!!!.....sampai la timon tu jadik...







ARCA....*teksi*



sudehh..mals nak jawap banyak2...u all tunggu je la episode akan datang.......penat dh nie




mek minom susu dulu na!!!!!






7 comments:

angah iza said...

soalan2 yg mintak penampo....
hehehhe :P

A.I said...

Akak Mek,
masalah saya ialah saya kerap kencing. jarak antara jamban dgn meja tmpt saya bekerja adalah lebih kurang 12 meter. Pegi - balik 24 meter. Adakah patot saya kencing shj dlm tong sampah di bawah meja ini atas mintak khidmat doktor utk jolok tiub kencing?

saya yg runsing,
ms WTF

ZIANA ♥ FARREL said...

hahahahhaha....mati ko nok!!!sesi bersama akak cantek mmg marvellous u!!! nanti i bg soklan yerk....

ayoi said...

IZA : kan soklan lagi bodo lagi kelazzzz gitu....

KAK NGAH :

Ms WTF,

hang jgn ketegaq sgt nak pancot dlm tong sampah!!!....najiss hokeyy..

senang cite hang beli paip getah 2 meter je....pastu 1 lubong paip tu hang jolok kat hang punye hat lagi satu lobang hang tarok kt dlm bilik air.....tak senang gitu....sambil hang mengupdate blog sambil hang tekencing.....

jgnla pulak hang kencing kuat2...buat terabor je titisan kencing tu...choiii!!!!

ZIANA : hahaha saje hiborkan ati.... meh sini soklan akak cantek sedie turun padang!!!

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiii gambaw nya!!!

Liyanaroxx said...

akak mek,

camne nak bagi rambut saya nih licin berkilat mcm akak mek?

saya yg buntu,
adik jenab...


wakakaka

ayoi said...

DJ EPOI ; hahahaha..hat mane satu tu..!!!


LIYANA :

kehadapan adek jenab!!!

hang tak yah sosah2.....hang botakkan terus kepale tu....then pakai saje wig.....

hang nak trend rambot anita sarawak...trend ramlah ram...semue ado!!!

kalu hang nak satu pi call aj....*oppsss aj hang pakai wig ka*