BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

3.2.10

KAGUM MEK!!!

Kan masuk2 stage je teros buat muke kagom!!!!!


fuyoooooo......




hahahaha ni first time aku dapat tag...tq to mak hayam ziana farrel.......sori mek lambt update na......nah ni soklan dari hang...

ape soklan dalam B.I nie...tak kire aku nak jugak jawap dalam bahase indon!!!!





1) where is your cell phone?

dalam poket seluar aku la nyaheeyyy....walaupon org bagi msg bagai...tetap tak penah balas....nok mek tak top up lagi ni...*oopppss*

2) relationship?
4 kali kawin....4 kali becerai.....how????.....mek kembali single mingle!!!!

3) your hair?
REBONDING...*matila caplock*

4) work?
nyah mek keje kt TELEKOM je...

5) your sisters?
semue sekali 5 orang temasuk kakak ipar sekali.....KAK NGAH,KAK CHIK,KAK CT,KAK ILA....merase aku masuk kn AJ BOTAK CHIN tu sekali...*aj hang women kan*

6) your favorite thing?
entahla aku nie jenis simple.....selagi bende tu buat aku happy....aku suke la bende tu...*bleh tak jawapan tak relevent lansung*


7) your dream last night?

last night i mimipi ape?....nyah mek kompius...mek lupe mimpi ape....yg penting sebelom tido tu ade la feeling2 sikit kn..


8) your favorite drink?

soft drink......


9) your dream car?

whatever...*sambil buat muke poyo*



10) your shoes?

Nyaheey mek tak kesah ape2 brand pon...brand cap ayam...cap gajah...cap berok...semue sebat!!!

11) your fears?
one and only......MAT REMPIT!!!!....*scary ok*


12) what do you want to be in 10 years?

aku nak kekal kan awet mude aku nie....*babi tak jawapan*



13) who did you hang out with last weekend?

ngan keluarge aku...pi piknik sesame....pastu jadik lone ranger balik..


14) what are you not good at?

serious aku nie jenis tak penah marah2 .......tak reti nak kate NO kt org!!!

15) one of your wish list items?

owh ni susah sikit.....aku nak tulang belakang yg normal balik....boleh!!!!......hang tau kenape....nanti mek cite ok!!!


16) where you grew up?

aku diberanakkan kat HBKL so sampai aku umor 14 tahun aku membesar kt selayang...pastu sampai abis sekolah kt melake......then menyundell balik kat kl.....


17) last thing you did?

merokok sambil feeling2 pompuan jalang kt sky garden kt opis aku nie


18) what are you wearing?

mek persis lady gaga...so u better dont ask me!!!


19) what aren’t you wearing?

nyah mek tak reti nak pakai boxer.....kan merase ikot aj pakai spender ketat...senang nak sepit

20) your pet?
anak ikan ka...*oppsss*....sat na mek amik calculator


21) your computer?

mek ade laptop je brand ACER

22) your life?
happy je

23) missing?
rindu kat arwah baba dgn arwah nenek

24) what are you thinking about right now?
blur...otak aku mmg kengkadang jadik kosong tak tentu pasai....

25) your car?
non ado

26) your kitchen?
kecik je.....ala kadar je....

27) your favorite color?
hitam!!!...tapi hati mek putih ye u all!!!

28) last time you laughed?
malam tadi...bersandiwara ngan haleem gurga.....all out gitu...

29) last time you cried?
nyah lagi satu..mek ni jarang nanges....tapi rasenye kali terakhir waktu arwah abah meninggal dulu kot!!!

30) love?
i love myself & my family...*kan jawapan skema sgt nie*

31) so who wants to share their ONEs?? How about?
nyah hei ko ingt aku nie spesis mat rempit yg suke gangbang reramai...choiii

5 orang yang aku pilih buat tag ini ialah :
dgn kuase dan mandat yg diberi kepade aku dgn sukecitenye aku nak meng tag mahkluk2 nie :

KAK NGAH
AJ BOTAK CHIN
KAK CT
EYE_NEE
AFIQ




6 comments:

A.I said...

dah berair bijik aku gelak2 baca jawapan kau, bleh plak kau tag aku??!! kau tag le pakcik tukun kat sebelah umah kau tu. HOH!

bagi aku feeling baekkk punye, baru aku jawab ;P

Eye_nee said...

Binawe Ayoi...Akk ko yg dah masuk umuq pencen ni ko tag...harus aku bukak kamus Oxford bagai....jap naaa..chek nak pi talipon kawan2 cikgu cikgi....maklumlah dah lama tinggalkan skolah...

ZIANA ♥ FARREL said...

tq la sudi buat tag i ni yerk..baik betul ko nyah..xpnah say NO kat orang...meh bagik mak pinjam seribu...kekekekek

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

ayoooo....uolzzzz mek dah tak botak chin k...yg penting,mek dah kekar skrg ni!!!
lalalalala
tunggu lorrrr tahun dpan i jwb tag ni...wewewewewe

ayoi said...

KAK NGAH : kan hang berani ka tegor itu lelaki durjana!!!!

KAK EYE_NEE : awat nak panggil cikgu cikgi bagai....hang kan ade bala pemain bola

ZIANA : hang nak pinjam seribu....
mek takkan say no u all..._________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________*tu diah terus blank...hang isi la sendiri tempat kosong tu*

AJ : hang dh berambut.....setau mek bulu bontot ko yg sentiase lebat.....*ooppsss*

afiq said...

kejap yer.. amik mood.