BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

20.10.09

AMARAH KU MEMBUAK2!!!!!

Tu diah aku siap naik syeh dh ni siap bukak step kude kepang bagai....abis kuar semue tenage jantan aku!!!!






Pagi tadi AJ sms aku ckp....kak B (Beyonce) tak jadik dtg....konsert ditangguhkan......ayoyoyo!!!





Tetonggeng aku dengar!!!!!



Bukan ape ari tu AJ baru pelawe aku gi konsert tu katenye ade satu tiket lagi....harusla aku pon men offerkan diri aku kn.....beyonce la katenye.....kalu yg lain pegi matila.....HIDOP KAK B!!!HIDOP KAK B!!!!



ape lg terus feeling2 la aku....bekobar2 nak gi konsert nnt.....siap dh buat preparation bagai...nasib baik tak tempah baju lip lap lip lap bagai....kalu tak koma aku....:(
aku pon tak tau mane silap nye...dulu pon same mcm ni gak.....time waktu rihanna dulu...tapi tu taula sebb ape die tak dtg.....mane taknye kalu dh nasib kene pelangkong ngan boipren takkan ko nak nyanyi atas pentas lebam2 muke kn.....tapi sampai kesudah idakla nampak btg idung die....la ni si beyonce lak.......tapi tadi ade gak aku jeling2 surat kaba.....katenye die yg mintak postpone......idap la teman bace sampai abis......


Nok mak takot dtg kat sinun...mak dengar ramai yg bantah mak dtg sane.....kang silap2 ari bulan nyanyi nanti ade lak org baling taik kat mak...!!!!

eermmm nasib oh nasib...melepas la aku.....katenye pospone tapi sah2 cancel punye la.......aku baru berangan nak take over stage nanti...


ELLO U ALL!! aku la penganti beyonce suke tak!!!..*matikau aku lagi seksi dari Kak B*




*larikk*





4 comments:

ai said...

wow!!!

i minat la nk pakai cam outfit penganti kak B tu! auwwwww!

Dj Epoi said...

Lorrrrrrrrr diam2 wujud Blog walaweiii nih!!
Selamat Bekarya...

ayoi said...

kak ngah : Hahaha..mau koma abg kaman tgk ko nnt :p

DJ Epoi : ala blog main2 je nie....bkn aktif
sgt pun...anyway thanks sbb
jengguk2 kt sini :)

D.O.U.B.L.E...S said...

ayoi..aku suka betul baca blog ko tau...best sgt buat aku terkencing dlm kain...hhehehehhe