BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

30.10.09

PECAH PINTU

Oooopppss!!...tu dia pose separa seru aku utk korang....merase!


matila pepagi jumaat dh kene petir


Choi sgt kn pepagi jumaat dh buat pose berani mati ko......hahaha....
hari ni mood over melaun...sebab sah2 esok cuti....leh gi umah mak.....yuhuuu mummy i'm coming!.......sbnarnye takde ape pon cite yg exclusive u all......just nak kongsi 1 cite ni je....
Pada Isnin yang lepas......sedang aku melabuhkan mata untuk beradu dirumah ibunda...*matila ayat sasterawan negare sgt kn..ting tong lebih* ......ok2 kali ni serious!!!
pagi isnin ari tu...aku tgh feeling sleeping beauty la kt umah mak aku kt rawang....time tu aku amik cuti....tup2 halim cll cakap pintu bilik persalinan we all tekunci dr luar.....ko jgn jelous walaupun umah we all tak seberape...tetap nak feeling superstar kn.....merase ade bilik touch up sendiri.....bukan ape dulu we all tinggal berempat...tapi sorang dh kuar balik kampung ternak kerbau kaedahnye....so tnggl la 3 org....lepas ni mmg cadangnye takmau la amik org lagi kn...selese sikit....jadi bilik kosong satu lagi tu...we all jadikan bilik persalinan la....kongsi 3 org....jadik ruang utk bilik setiap sorang akan lebih besar dek kerane we all angkut kain baju,almari bagai kedalam bilik kosong ni....
ok la bebalik cite si halim cll aku cakap pintu tekunci......heeeiii ape motip ko cll aku....ko la bukak sendiri...takkan kerane ko aku kene balik on the spot kn....*merase sgt caci dlm hati*......aku pon dngrla aje then hye2 bye2 u all.....
bukan ape rumah tu aku dh jadik mak mak hayam dh...semule bende aku yg kene uruskan....penah tu tv rosak...ko berie2 cll aku kt opis time tu aku tgh meeting.....ape ko ingt aku ni doraemon ke....


nok aku tak makan dorayaki dh.....on diet gitu!

pendek kate aku la maid aku la tukang paip aku la pomen aku la counter pembayaran aku la segalenye.....semue bende nak harapkan aku kn...
aku pon lantak pi la...ko bukak la sendiri pintu tu..merase ko bebogel satu umah tak dapat amik baju kn.....then petang tu aku pon sampai la.....tgk2 pintu tu masih bekunci......nampak sgt ko tunggu madam besar balik nak menguruskan hal remeh tu kn....bile aku tanye....katenye dh try berejam dh.....pundek ko....! abis tu aku la kene kuarkan tenage jantan...merase sgt jadik hulk hogan....
yg peliknye tak sampai berape minit aku gayang pintu tu....boleh lak tebukak u all........ko gune la otak...kalu dh tak leh bukak tu...pecahkan je tombol tu...kate ko jantan kan...knp ko kedekut nak kuar peloh jantan palsu ko tu....hahaha!
aku tak cite panjang...sampai je terus amik tukul pas tu....



HHIIIYAHHH!!! .......sambil tarik high pitching gitu!

ha amik ko sekelip mate bederai tombol.....puas rase



terus feeling2 G. SHANTY pusing2 keliling padang

Ape2 pon geram aku sekejap je...pastu okla...aku kn baik....*matila aku puji diri sendiri*....tapi jgn sampai ko suruh aku cebok kn ko sudah...time tu mmg segale ilmu syaiton aku kuar nanti...




LOBOS SAJA DINDING ITU!!!





hahaha ni la bilik baju we all..nmpak sgt bilik jantan kn...


dh satu hal dh beres....tapi aku tengah keruan ni....mampos la aku kalu pakcik penyewa tu dtg...tgk tombol pintu tu dh gone with the wind.....ape aku nak habak nnt....tak kn nak cakap tikus dh bawak lari....sah kene pelangkong!...
nak taknak nanti aku nak tukar dgn tombol yg baru...ala simple2 sudehhh!!!






oooppppsss!!!!

9 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

sesuai sangat...dulu mek yg jadi mak hayam besar....skrg turn ko lak!!!!hambik korase kan....
lalalalalalala

ayoi said...

aj - MAK HAYAM KERTU
ayoi - MAK HAYAM VOUGE....bleh?

pearl'E.J said...

tak pe, ganti je dgn tombol yg murah2 tuu.. hikss... janji ganti kannnnn....

iza iziana hasan said...

hahahha....lawak la ayat2 ayoi..
suka baca blog ayoi...
kesian...kena la ganti pintu baru ;P

Eye_nee said...

Halim tu kan ker kecik comel...harus la guna tenaga ko yg
maskulin ni Yoiiii.....Sekali-sekala ko kuarkan peluh jantan tu dpt lah merasa diri ko cam Badang Melayu terakhir Yoi.....

ayoi said...

Pearl'ej : mane bleh yg murah2 sah2 nak suruh si halim ganti kn harusla yg beropol2...

iza : takdela...*blushing i tau*..:p

eye_nee : kak ooii...rasenye aloi lagi kecik dari halim tu kot...aloi comeii sgt ....ayoyoyo matila up kn diri sendiri...*pitam*

ai said...

Lor! benda besar bijik camtu pon nk tunggu kau jugak ke? isk! errr, kalau kau jumpa tombol telor lesot tu, belikan aku 1!

ayoi said...

kak ngah : tu baru set2 yg kecik nie.....tu belum ayoi bukak pekong di dada ni...*ha ni dh senseng lengan baju dh ni*

D.O.U.B.L.E...S said...

tak pa la...ko ka serba serbi ok la tu....