BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

13.10.09

UMAH AYONG

Ni kesah ujung mnggu lepas..*matilaku org dh nk cite pasai mnggu depan aku baru nak cite pasal mnggu lepas*....ari jumaat ari tu aku gi umah sam tido sane...almaklumla mak aku AKA Datin Ruby menginap kat sane la pulak....so dgn gigihnye lepas keje balik umah kemas2 umah pastu terbang ke Damansara...


Ari sabtunye plk we all adik beradik gi umah Ayong,ayong ni Makcik aku ....aku pon tak tau knp we all panggil die Ayong..dh org panggil mcm tu...aku pon carry on jugak la...umah die taklah jauh sgt dr umah Sam@Siti kat Kundang.
Ni bkn nak gi open house ke Party pot luck ke...ni ayong bt kenduri sbb die & husband die nak gi haji ujung bulan ni...




we all gerak dlm pkul 11 pg lebih






pose ayu dr aku





luas mate memandang




on the way sempat gak singgah kt sungai buloh sbb nak beli buah dada tangan..mak beli tembikai utk meng save kn budgetnye



*Matila mak aku siap buat renungan manje kt abg jual buah tu*



siap sesat barat la skejap...almaklumla first time gi sane...umah ayong dekat ngan Tasik Biru.....kagum cantik sgt tempat tu siap ade org main jet ski bagai.




Asalamualaikum Ayong ooi Ayong kteorg dh sampai dh ni




we all sampai kt sane awal...so tak ramai lagi org......harusla Kak siti menunjuk kan skillnye di dapur.......mak pulak tebungkang kat dlm bilik sebab masih tak sihat lagi....saudare mare pon paham...tapi kejap je pastu mak gigih kn diri gak meng expose kn diri kt khalayak ramai....




antare hidangan2 ari tu





mase ni dh mule ramai org dtg




pastu abg long aku lak sampai...terus serbu nasik.....




aku yg di apit 2 anak dare sunti



pastu kak ngah lak sampai...die smpai kendian seban tunggu laki die blk keje dulu...




eerrmm sesuai sgt...ini ke carenye nak menziarah org




*ooppps telebih sudah*




tepancar sinar kegembiraan kat muke sam





ni sepupu aku...ejat name nye...die ni anak bongsu ayong...dulu time die kecik2 selalu lepak umah aku kt selayang....ingt lagi dulu kemain kecik sgt budak nie.....rapat gile ngan aku..tapi sekarang amik ko...tumbesaran die dh melebih aku....dulu temetot je si Ejat ni...





Ala busyuk2 Ejat!!!!...*matilaku feeling2 ibu tompang sgt*




"AIMHNSHn TDFDJAK KFGHGISAH" *Aiman tak kesah*

4 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Ting Tongggggggggggggggg!!!!!

ai said...

nape aku x dpt mkn anggur tu???!!!!

Diarihatiku1976 said...

salam kenal... plz add me

D.O.U.B.L.E...S said...

bagusssssssssssss....aku suka ...teruskan usaha...USAHA TANGGA KEJAYAAN...