BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

28.10.09

U WANT MY MONEY BABE!!!

TEKSI!!!....*tu diah kate nak belumbe2 ngan AJ sape jantan macho sgt kn...merase aku pakai kot bagai *




Alkisahnye semalam time aku balik keje.....kt lrt kelana jaya......mcm biase ar aku mmg selalu sgt nampak org2 mintak sedekah ni....macam2 rupe ade......dari yg normal hingge la dh mcm alien u all.....sah2 tu yg pemintak sedekah ala2 penagih gitu....

tapi semalam kesian tengok ade sorang pakcik nie.....sedih sgt!!!!!....konpem ni pemintak sedekah yg halal gitu.....so ape lagi walau pon dintis aku non ado .....aku ttp sedekah kan sikit....ikhlas dari lubok ati suci murnie aku u all.....merase sgt!!!


BAK SINI DUIT KO!!!....*matila pengemis zaman sekarang gangster paradise sgt kn*




Nah pakcik saye ikhlas....*tu diah aku bagi duit syiling dari serate dunie.....ko penah*


ape lagi lepas bagi duit tu terus aku pose libas2 rambot....kononnye bongkak la yg kite menderme org lain tak kn....walhal seringgit je aku kasi....hahahah!!!!




Ok la tu tak kisah sgt la.....mmg ikhlas aku nak kasik.....bab yg lain ni.....korang selalu tak tekene time makan kt gerai tetibe ade org dtg mintak sedekah....kalu takat keadaan ko sedap mate memandang ok gak la...walaupon payah aku nak pecaye yg ko tu betol miskin....selalu gak aku tekene tp time paling tak leh blah tu bile ntah kejadian ni tejadik dh lame sgt dh seingat aku dlm tahun lepas kot......aku ngan kawan2 tgh makan la tengahari u all...
tup2 tgh syok melayan makan tu diah dtgla sorang pengemis muke mmg tak leh blah lansong.....yg paling aku tak tahan tu....siap ko bukak baju then tunjuk2 ko punye tangan kudung + kudis tu kat org kenape....sah2 ko tu penagih kn....hanjing je....bile kene turn aku...siap die hulur2 tangan kudung tu kt aku motip sgt......sumpah aku rase nak koma sgt.........nak taknak aku kasi la gak seringgit sbb nak suruh die blah cepat....pastu nasik ke mane aku kemane...mmg dh tak leh layan lagi dh makanan time tu...konbamg tokak den!!!!




ape motip ko hulor2 tgn ko yg kudis tu kt org....

ni ade lagi satu cite...*matila entry kali ni panjang lebar*....hal ni belaku time puase ari tu....kat bazaar ramadhan...aku ni mmg tak leh tgk org mengemis u all...mmg simpati sgt2.....so time to tgh pose2 paris hilton la kengkononnye....ade lak sorang makcik ni mintak sedekah sambil ddk tepi jalan u all

CU,,,MAKCIK NAK UCAPAKN "SAVE DAY RAYA" ....*matila broken sgt english ko kn*

so aku pon pose2 mother teressa la...ulor la seringgit....pastu sambong catwalk balik u all....then kawan aku mcm blur2 je.....aku tanye die kenape nok?.....ko nak tau ape die cakap...

NOK KNP KO KASIK MAKCIK TU 50 HENGGET...KAYE KE KO!

matila aku dh tekasi note RM50 hinggit aku....sah2 tadi aku ingat note RM1 u all.....sbb aku ni jenis duit beterabor dlm poket....main cekau je....


Merase sgt kn makcik tu jadik OKB kan!!!

nok tgh ujung bulan katenye kn....ape lagi tebal kan muke je....aku gi balik tempat makcik tu...then amik balik rm50 tu pastu tukarkan dgn rm1...bleh!!!!...mesti tangkap leleh makcik tu kn...baru feeling2 nak celebrate raye kn.....

bukan ape aku time tu mmg takde duit sgt...nak tak nak aku kene gak tukar u all....tak pandang kiri kanan dh...straight to the target terus.....ko berani bt?.....nasib baik makcik tu belom sorok kan duit tu lagi....kan selalunye pengemis2 nie bile org derme je terus dieorg sorokkan duit kalu tak nangis air mate darah aku nok.....biarla org nak kate ape asalkan aku ikhlas cukopla....

pastu ape lagi ;


CABUTTT!!!! ....*tu diah siap larik bawak makcik tu punye bekas tarok duit lagi*

bagi aku la...kat malaysia ni terlampau banyak sgt org mintak sedekah.....sampai kn satu tahap tu aku sendiri susah nak pecaye kt dieorg nie.....pastu semuenye budget same je....time mintak sedekah je mesti nak kene dlm berkeadaan compang camping,muke selenge....kenape taknak buat altenative lain...tunjokkn la bakat sikit...nyanyi sikit2 ke...ape ke?...asalkan bende yg menghiborkan....entertain kn org...baru la senang org nak sedekah.....hahaha mampos demand sgt kn aku....aaahhh biarkan la dorang...kot2 tu dh mmg nasib org...nasib kte nnt tah mcm nae lak...how?


tu dia.....aku dh bukak stage kt tepi jalan....ade sape2 berani take over!!!!


sat na....aku tgk langit dulu...takot kang kene sambar petir lak!!!



15 comments:

ai said...

GILER kau!!!! $50? baik kau sedekah kat akak cun kau ni. isk isk isk. Tp mmg betol tau. Aku pon nk sedekah tgk org gak. Ada spesis penipu. Yg mana aku berkenan tu baru aku hulur. Ala, tak kira la bape hengget pon. Yang penting IKHLAS!! tp, criter yg kau patah balik amik $ kau tu aku kagom!!! kalau aku, mau muntah darah sepanjang jln lepas tersedar tu! kahhhh

-bersungguh kau lukis karton tu ye? gud blowjob my bro!!

ai said...

eh, terpakai id kedai plak! lalalalalala

ayoi said...

hahaha ko saje je kan nak enterprem ko pnye kedai kan kak ngah....kak ngah tarok la kedai kak ngah,kak ct,aj dlm blog aloi nie...meriah skit tak gitu....

pasai pengemis tu harusla...aloi kan muke selambe...rm50 buleh 1 minggu makan u all....

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

MACAM MEK PENAG BACE N3 INI.....HMMMM,TP DI MANA YA!!!!
Lalalalalalala

ayoi said...

pundek kan ko aj...lahanat je.....siap ko aku banned mulot ko

D.O.U.B.L.E...S said...

wei dah kasi pasai apa minta balik..buruk siku ko nanti...

ayoi said...

hahaha takpe siku buruk leh tenyeh ngan tia amelia...tak gitu kak ct ooii

iza iziana hasan said...

hehehehe....selamber je hulur 50 hinggit kat makcit tu...pastu leh tukar balik plak..
mcm beli brg kat kedai ;P
pas ni hati2 tau kalo nak menderma ....

pearl'E.J said...

hahahahahahahaha.... kalau tak kaya mokcik tu..... :D

tapi yg syok tu, siap boleh patah balik tu.. hehehehehehe.... lawak laaa...

ayoi said...

IZA : haha lepas ni harus lebih berhati2 & lebih baik ati :P

PEARL'EJ : tau takpe...berani mati tak kite.....nampak sgt kedekut kn :p

Eye_nee said...

mesti makcik tu tak pasan Yoi ko letak 50 tu..kalau takkk masa ko nak amik balik....mau dia nangis terguling2 sambil ckp2..sampai ati ko tanggang...mak sumpah rambut ko keriting sampai ko mati...amik kooo Yoi....

ayoi said...

eye_nee : ayooo kak tu betol2 sumpahan cap nage berapi.....nightmare sgt bile tekenang rambut keringting mcm alleycat

S.I.K Bridal said...

ha nih bahana AJ suh akak masuk blog ko ayoi.. ketawa x hengat aku !!!... superb!! (mesti sampai tido mlm aku terigt2 en3 ko nih yoi wahahahahahaah)

ayoi said...

s.i.k bridal : hahaha tu yg ayoi suke tu...org suke bace blog nie....hehehe

Anonymous said...

brochures perhaps prondzynski seattle gmfs kollam clinically fellows valuate disclaimer archeology
semelokertes marchimundui