BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

13.10.09

YAYA IN DA HOUSE U ALL!!!

Tu dia!!!make up plz!!! first time buat blog harusla ber touch up bagai kn
Hi u all.......ni adelah blog rasmi aku...........simple sudeh!!!...aku takde la seaktif kakak2 aku yg lain yg sungguh gigih mengoblog memasing(temasuk si AJ kire pompuan la jugak tu kahh)
and aku ni bukannye yg jenis jiwang2 punye penulis ye......kalu ade mase aku updatela blog ni kalu tak besawangla gamaknye....nengok org lain berie rie mengupdate blog....harusla aku join in the club sekali....tapi tah ape yg nak diupdatekn nnt pon tak tau...
so ape pon harus diwajibkan u all kalian umat memberikan sokongan kepade aayoi inda house OK!!!
awal2 lagi aku nak bagi tau yg aku ni tiong tong tahap gaban so...kalu ade ape2 lawak yg tak leh terime tu paham2 sudehh!!!
So ape lagi u all


LIGHT PLZ!!!


Amik ko siap buat press conference bagai nak rasmi kn blog aku ni...KO ADE!!....*matilako feeling2 nangis teharu sgt*






CAK CEKECAK CAK CAK

nanti aku buat offical first enty ok!!!






Sat na...aku gi cari berite hot nak dikongsi kn!!!




5 comments:

ai said...

BRAVO SIS..eh! BRO!!!!

WELCOME TO THE BLOG WORLD! muahahahahaha

chykeenzachary said...

selamat dtg ke donia blog..sy pengikut tegar blog kak ai..tak berapa tegar blog aj..dan skang ayoi pula....haaaahahha

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

larikkkkkkkkkkkkkk..............manusia ting tong da sampai!!!!

T.u.Y.a said...

wahhh!!!
cukup dah korum ting tong adik badik yang happening..
i polo u!!hehehhehe

Miss nanad said...

welkem to blog world..sama la saya pun newbie..so let's enjoy with the new world..yeeehaaaa