BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

23.10.09

VERREMMPITT

APO KABA U ALL!!!



Minggu lepas Lappy si Halim kwan serumah aku tu rosak so die mintak aku carikan org yg leh betolkan lappy die + upgrade sekali....Halim oooiii laptop ko tu dh kertu sgt ada ati nak upgrade latest version bagai kononye....verangan sgt!..better ko beli yg baru je...kate duit bekepok!


So disebbkan abg aku si Sam tu pakar penggodek komputer harusla aku rekomenkn die utk baiki lappy si Halim tu.....so we all becadang pegi umah Sam ari Khamis nak antar lappy....Mane taknye laptop ko rosak Halim ooiii 24 jam aku nengok ko mengadap bende romen2 je....MAKSIAT sgt.......choooiii.....kantoi sgt....


so utk tahun ni dgn sukerele nye aku nak bagi title Miss kat ko Halim


Tu diah MISS PORNO OF THE YEAR disandang oleh Halim!



Ko nak kate ape lagi.....bile lappy ko dh penoh virus bagai meroyanla ko kan....lepas nie kalu tak serik lagi aku tak taula....

lepas abis keje je Halim becadang amik aku kat opis.....katenye pukul 5.30 ptg....tunggu punye tunggu.....naik mengelegak vontot aku .....siap pose2 manje kat pagar opis aku....last2 ko sampai pukul 6.30 ptg....ape ko ingat aku ni keje partime ke jadik pak pacak halim ooii...

bile die dh sampai tu tanpe belengah lg terus we all gerak cepat2...ptg tu pun baru lepas ujan.....takot ujan balik nanye aku abis teknik rebonding aku...





Lets Halim kite merempit....*matila sejak bile Halim jadik gorila nie*





Siap sempat pose2 lagik kt stsen minyak.....



dgn konfident nye si halim menongang motor....katenye taula sgt kn nak gi umah sam....kalu aku ko jgn tanye la bab2 jalan nie..mmg sesat barat.....geraknye pukul 6.30..tup2 dh nak pukul 8.30 mlm baru sampai...ko bayangkan punyela bodoh we all main pusing2 kat damansara tu......kok iye pon ni musim haji yg ko pegi main tawaf2 kat damansara tu 3-4 round ape ke halnye....






Aiman nengah minom susu.............







perbincangan ala2 bajet 2010.....









sementare dieorg tgh bebincang psl lappy.....harusla aku penohkan perot aku yg dh bekeroncang nie.......walaupon simple tetap the best...*kalu free semuenye sodap :p





Around 9 lebih we all gerak balik pj.....lappy si halim tu tnggl umah sam utk beberape ari.....dh kritikal sgt.....tak nak lepak sane lame2 lg pon kak siti ade customer yg dtg nak buat facial.....

aku ni mmg ngeri sikit nak naik motor...tapi pikir kwan punye psl redah jela....tapi lelame naik tu rase syok lak....takdela nak pikir pasal jem sgt.....aku pon dulu penah tepikir nak amik motor...
tapi yg jenis kecikla....scooter sudeh!!!...tapi kenangkan aku ni anak yg solehah....nanti nak bawak mak jenjalan susah lak org tue tu...sudahnye.....lesen ke mane motor ke mane....la ni tgh becadang nak amik lesen kete dulu rasenye nak amik kete je terus lagi senang.....skrang ni pon sam tgh ajar bawak kete.....hahahha tue2 bangke baru belajar bawak kete...chhooi sgt...







comel kan.....cam gini cukup!










Lahabau punye budak....aku suroh bawak gi kodai....sompat lai ko buat stunt....apo ko ingat aku nie minah rompit ke!!!..hamlau!









2 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

very the vngge, bile anak hayam mek,Hamlim dpt Miss lagi...baru same level dgn mek nokkkkzzzzz

ai said...

eerrrr..bukan gorilla tu kau ke? kau yg dok blakang kan? kahhhhhhhhhhhhhhhhhhh