BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

21.10.09

GUD GUD VERY GUD !!!!

Tu dia!!!opening kali ni siap aku buat tarian india...almaklumla mnggu deepavali katakan.....kate 1 Malaysia :)




Last week aku,kak ngah,shikin & datin Ruby balik kg sbb nak amik barang2 ape yg perlu untuk umah mak kat Rawang.......we all betolak ari jumaat malam.....sampai sane around midnight.....sampai2 je rase mcm lain mcm sebb tgk ade beberape org pakai baju melayu berdiri kat deret umah aku tu.....terus aku syak ade org kene tangkap khalwat.....Sah!!!mmg betul u all.....selang due umah dr umah mak aku tu ade umah org2 bujang....sampai je depan gate...cepat aku ngan kak ngah angkut barang masuk umah pastu terus mengendap nak tgk lebih dekat....harusla first time tgk live org kene tangkap khalwat kn.....

kak ngah ape lg terus kuarkan kimmy die snap2 ape yg patut....idakla kiteorg berani pegi dekat...kang aku lak yg kene tangkap dh satu kes.....

tak lame pas tu polis pon datang u all....betul park kete die sebelah umah we all.....lagila bekoba2 rase kn....drama sgt....sebenarnye umah bujang tu ramai yg duduk sekali...tapi dh cuti deepavali ramai yg balik....tinggal la sorang ni..ape lagi berpesta cahaye la die ngan makwenye.....

time org dh ramai tu...dieorg pon ketuk2 la pintu bujang tu....lame gak la jantan tu nak bukak pintu....ketok punye ketok....tu dia!!!...pintu pon dibukak.....amik ko cover malu sgt...sape suruh ko buat jahat...TUHAN MARAH TAU :p

Yg kelasnye amik ko pompuan tu siap pakai tudung ngan baju kurung bagai.....sah2 baju kurung raye kn....siap berlip lap bagai....mesti mak bapak die tekejot berok kt kampong kan...jenjiran cite dh selalu sgt dh jantan tu bawak makwe die balik umah...time umah free je mesti die angkut makwe die dr kampong mai sini.....tup2 mlm tu bukan rezeki dieorg nak bejimak kot...kahhh!!!





Ape ni pakcik.....kiteorg bukan buat ape2 pon....romen light2 je!!!!

Ape ape pon aku mmg tak kesian lansung.....lagi padan muke ade la...hahahaha*matila siap gelak syaiton lg*


tu die aku tgh meng spy dieorg.....siap effect tang mate lagi dramatik sgt la kononnye!!!



kete polis betol2 park sebelah umah aku




hat ni depa dh pegi bawak couple tu ke balai....

Yg Datin Ruby dh tepekik2 kt dlm umah suruh aku ngan kak ngah masuk...jgn nak menyibok hal org.....hheeeiii hot story sape tak nak kan.....harusla redah je....last2 mak pon pose manje kt store sambil jeling2 nak tgk gak....ko nak kate ape......like mother like daugther kn!!!






sat na aku betul kan tudung dulu

Ni aku dh pose2 islamiah dh.....bak sini aku nak habak.....kite ni bukanla boleh menilai org sesuke ati je u alll....tak semestinye org tu berpewatakan baik...pakai bertutup litup die baikla sgt kn.....air yg tenang jgn disanke takde buaye*betol ke aku pakai peribahase ni*...iyela zaman sekarang nie mcm2 ade....akal manusia dh telampau kreatif sgt tu yg jadik mcm2 tu...
dan zaman sekarang nie.....jgn la cepat sgt pecaye kt org......ni sah2 pompuan tu dh temakan pujuk rayu....kene lak ayat2 manis dek jantan tu...tu yg serah je...nak ikut kan tgk dari muke jantan tu...mmg wajib patut jadik tukun kat laut antartik...
so u all moral of the story :
DONT JUDGE A BOOK BY IT COVER!!!!







ko nak kate ape lagi...dh tebukti aku gagah...:p






3 comments:

D.O.U.B.L.E...S said...

betul2 aku setuju jgn dok pandang org kat luaran je wei...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

dun judge the book by its cover la sangatt uolzzzzzzzzzz!!!!!!!!Lalalalalala

ai said...

Wow!! Gagahnya! KAGUM MAK! kui kui kui...

Betoi kan Ayoi? Jgn pandang luaran je..intai skali dlm kain baru tau baik ke jahat! erk!