BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

26.10.09

TERATAK BARU DATIN RUBY

JEEMPOT MASOK U ALL !!!!





Matila mak siap tempah maskot bt sambot tetamu.....ko berani ke dtg?.....Ari tu aku dtg umah baru mak kt rawang saje lepak2 sane.......actually mak bukan pon bermastautin kan sini secare forever and ever u all.....mak tetap akan balik umah kt melake tu.....baru je mak duduk sini tak sampai pon sebulan....so mmg kosong lagi la umah kt rawang nie......walaupon kecik ttp selese u all......



ni kt hall mak tarok meje jepon je.....



see kosong kan....mak memang taknak tarok sofa bagai....mane taknye anak2 & cucu2 nye semue jenis tekinje2 kn.....kang bile reramai senangla.....luas sikit...










ni lak dry kitchen datin ruby.....esok luse penoh la dgn barang2 kedai 2 hinggit





mak tgh memasak kt wet kitchen ...disebabkan datin ruby tgh sexy dh persis anita sarawak harusla aku edit mak jadik sun goku...





time mlm je...harus mak kuarkan segale toto nye.....tu yg baju merah tu anak kak ngah peneman sejati datin ruby......rumah ni time malam je sejok sgt u alll ...abis kecut segale bende....tido tak gune kipas pon ok je...





view dari tingkap......kengkadang tu gayat gak





ni lagi sekor peneman mak.....kucing ni name die bebek.....die ni cacat u all....mcm kene pakinson gitu....jalan2 pon dh mcm M Daud Kilau....tekedek2.....mak sedih tinggalkn kat melake so gigih bawak tnggl sekali kat kl nie.....tu die tgh main gigit2 dan lambong2 batu seremban







matila lain kali datang lagi umah mak mesti si bebek siap dh pandai main batu seremban...*pitam*



8 comments:

ai said...

Mmg sah kau saiko!!!
(welcome to the club bebeh.. :P)

...penyambut tetamu umah mak tu bukan kau ke? nampak cm seropa je..hhrrrmmmm

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

tidakkkkkkk.mak jadi san goku!!!!

D.O.U.B.L.E...S said...

entah la apa lagi aku nak cakap bila aku baca je mesti terkencing2 aku dibuatnya..memang best la ko ayoiiiiiiiiiii.

Eye_nee said...

Salam...Baik Ai,CT,AJ dan sekarang Ayoi...korang punya ayat kelakar...Akk suka baca bloq korang sbb...KORANG adalah KORANG...bukan pakai topeng....

ayoi said...

kak ngah : hahah baru tau ke adik kak ngah ni gile

aj : mak ko tu sebenarnye pahlawan sejati dlm diam

kak ct : kalu best apo lai bacela tiap2 ari...hahaha

eye_nee : thanks for understanding kteorg punye gile2...tak semue leh terime....

pearl'E.J said...

wakakakakakakakkaka... gambar last tu tak tahan betui... :D

Fiza Nordin said...

aduiiii gambo 1st time buat den kejuik borok sat...

beshla sini...ayat selambak jek!kekekeee

ayoi said...

pearl ej : harusla bebek siap pakai baju kurong bagai kan...

Fiza Nordin : haha...saje mmg selambak kn...nampak sempoi sikit..