BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

18.11.09

2012



OKEY LETS U ALL MAI NARI NGAN AKU!!!!


tu diah mulie ati aku siap jemput pemina2t naik stage aku....!!!!






matila ramai sangat naik nak over shadow aku kn!!!!




Ayoyoyo siap campak2 aku keluar stage...how!!!



mcm mane u all ari nie....sehat?.....kalau korang ingat ari tu kan aku ade cite entry pasai nak tgk cite 2012 kn......so mnggu lepas ari jumaat....gigih lagi nie...berusahe tangge kejayaan...pi buat la planning ngan aj & halim....kononnye mlm jumaat tu nak tgk la cite ni kn....

so lepas abis keje jumaat tu...halim dtg jempot kononnye nak pi beli tiket dulu la....kang malam dtg takyah berator bagai kn....





sat na aku pasang ligther... *matila nak carik mood dulu*



ok dgn gigihnye aku ngan halim merempit la ke sunway pyramid.....ingtkan nak amik wayang midnite......tup2 penoh u all.....sepenoh2 alam....ko nak kate ape lagi...dgn beratornye yg sepanjang2 jalan.....mengalahkan org nak berator dapatkan bubor lambok kat kag baru tu....hampeh je.....

haram jadah tul la....ni kali kedue aku tak dapat tengok cite nie...best sgt ke cite nie...sampai ramai sgt pelangut2 kuar pi serbu wayang....malam tu aj pulak lepak umah aku...sbbnye pagi sabtu kn nak balik kampong sesame.....memule tu tak buat ape2 pon....last2 kiteorg pi berjimba2 kt bukit bintang....ape lagi !!!



LETS PARTY BABE!!!


Oh rasenye dh lame tak berjimba2 sakan kan...so merasela mcm meroyan u all...hahahha...masing2 sanggap nak menari




Tu diah naik stage terus bukak step..di ketuai oleh si AJ

bebalik cite pasai wayang tu...aku bukan ape berie2 nak tengok cite omputih tu...bukan tak kenan lansong tgk cite melayu....last sekali ari tu tgk cite MOMOK kat kampong







secare jujurnye bagi aku tu cite paling terok abad nie...mampos hang....betoi tak tipu...ape terok sgt cite tu.....melampau sgt sampai tak leh terime dek akal.....tu la bile org tak tgk cite melayu marah...cakap tak support la cite negare sendiri itu la ini la....tapi korang yg buat cite mcm lahanat pastu salah2 kn org...last2




aku yg jadik hantu kt dlm wayang tu!!!!





ok bukan semue cite melayu tak best....paling aku solute cite nie






merembes!!



cite ni kalu ko suruh aku tgk 4 ari 4 malam pon aku sanggop u all.....ade lagi cite lain...jap aku list down kn... *matila nampak sgt sikit kn siap boleh di kire bagai!


-GOAL & GINCU
-SEPET
-GUBRA
-MOKHSIN
-POPODUM.. *tak reti eja :p


tu antare cite2 yg aku ingt la...ade lg kot cite2 lain tapi tak hengat!!







jempot minum dulu u all!!!........



tup2 malam tadi kawan serumah aku si jakpa ajak tgk cite 2012......memule dh scary kan mcm malas je nak gi....mane taknye kang tak dapat tgk lagi...nangis....tapi mcm boring lak kat umah.....on je la.....kali ni tgk kat cheras leisure mall...





dup dap dup dap gak jantong aku ....takot ramai org jugak kt sane....last2








dapat gak tgk...walaupon beratur punyela panjang...tapi gigih u all...tapi nak taknak aku kene duduk kt tmpat duduk yg paling depan sekali tu.....hanjeeng sgt kn...aku pon pelik kenape ade kerusi kat situ...menyakitkan kepale aku je nak tgk....



bile wayang abis aku mcm...ayoyoyo...ni ke cite aku nak tgk sangat nie...podda citt!!!.....takdela best sgt pon....biase je....same je cite mcm THE DAY AFTER TOMORROW dulu.....jalan cite die bleh di ramal je......so bagi aku cite 2012 ni ...aku bagi..





rasekn!!!



mcm menyesal gak gi....dah la kene duduk depan sekali....sakit tengkok aku sampai sekarang nie...lahabau tol la...





matila ko penah kepale ko jadik teleng mcm nie time tgk wayang!!!



mmg tak selese sgt tgk kt tmpat ddk paling depan tu.....fenin u all...lain kali kalu gi wayang kalu dpt tmpat duduk paling depan jugak harus la aku duduk mcm ni..






ko berani nok!!!







TEKSI!!!!... *matila van jenazah yang datang*


8 comments:

ai said...

LOR!!!! TAK BESH KE??? pomot punye la giler..ropanya...isk

Qumairah said...

yelaaa..member2 pon merungut tak dapat tengok ,kater asyik abess tiket..humm tunggu jeklaa kat HBO taun2 depan2 dan depan...haaa saya punyer suker gol dan gincu..kalau kat astro siar..tengok 18 kali pon leh hahahahahahaha

Eye_nee said...

Akhirnyer....setelah menempuhi ranjau berliku....onak berduri....ribut topan bagai....tahniah Yoi berjaya jugak ko menontonnyer walaopon cam hanjeng storynyer.....

ayoi said...

KAK NGAH :tula pomot kemain...cite die so so je

QUMAIRAH : tau takpe gol & gincu the series pon ayoi tak penah missed

KAK EYE_NEE: cobaan cobaan!!!

D.O.U.B.L.E...S said...

ko nnie kan hantu cita org putihkan..kalu ko kata cam gitu..malas la aku nak g tengok..tunggu je la cd..hehehehheheh

D.O.U.B.L.E...S said...

cd ke dvd ke entah ...mana2 lah hehehehehehhehe.

afiq said...

sape yg kate bes musti die x penah tgk day after tumorrow kimak tuh sumer...
ha kan da tecawut

ayoi said...

KAK CT : cite ok je la...tapi kalu nak tgk 2nd round mmg jgn harapla...

AFIQ : hohohoho...tu diah mulut kiamat afiq dh kuar....ni baru betol2 2012..hahaha