BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

12.11.09

MAK KEMANE ANAK KEMANE!!!!








Sebelom memulekn acare harusla aku mohon keamponan dulu kn!!!!







OK LETS ADIK2..... *matilaku tema dh berubah*


pagi2 lagi dh bekumandangkn sesi umpat-mengumpat......takde u all....aku bukan nak burukkan org....tapi aku rase bende ni salahkan harusla aku jadi papparazi...


kesahnye cam gini....kat tempat aku ni ade la sorang kakak ni dh kawin ade anak sorang.....tapi dh tak tinggal serumah ngan laki die...sbb laki die dh kawin lain....tapi masih lom becerai la lg...so sekarang ni pompuan tu tinggal ngan mak die kt area aku nie.....


dulu2 waktu aku baru tinggal kecik je anak die...tup2 pejam celik pejam celik tu die dh jadik anak dare dh......ok la aku cite sikit ok......anak die ni kesian u all....kn aj kn !!!...dh la lahir tak penah ade surat beranak.....pastu tak penah pon besekolah bagai pendek kate ala2 tebiar gitu....rasenye sekarang baru nak masuk 13 tahun kot....tapi saiz badannye dh mcm remaje sgt.....


dari dulu lg aku dh mcm perasan anak die ni mcm dh lain mcm je......tup2 semenjak due menjak ni makin menjadik2 u all.........pakai pon dh seksi2 nangis lady gaga kalu tgk die....tegedik sane tegedik sini.....ayoyoyo sedih aku tgk....yg paling tak leh blah tu...kalu die jalan je mesti mat2 indon mengorat u all....sah2 area kt situ ramai indon....scary sgt2.....


OK OK GET READY U ALL....MAKANAN KITE NAK LALU TU!!!!



dan selalu gak la aku tgk die gi kulu kilir ngan mat2 rempit.........


bukan ke sepatutnye bebaye ko tu patutnye




MENELAAH BUKU UTK MASE DEPAN !!!... *pose ttp maut kn*


Mmg budak tu ade rupe sgt u all..........dgn putih gebunye.....montok...mati la jadik kegilaan ramai....over shadow aku sgtkn...sentap!!!....

risau gak sbb kt tempat aku tu lain mcm sikit.....



aku pon kecik2 mmg dh cantik.....ttp nak amik stage utame!!!


aku mmg 100% tak salah kan budak tu la...mmg dari die kecik dh tebiar....hat ni aku cite pasai mak die pulak.....pompuan ni kn ade masalah ngan laki die kn...laki die mmg jarang balik....kengkadang tu aku ade gak lepak2 ngan die.....die ni pon satu hal.....boleh lak amik kesempatan buat scandal u all....dh sekarang ni tgh meroyan cintan cintun...ngan penagih....sumpah aku tak tipu....lelaki tu semue org kenal ngan perangai die....mmg dari dulu anak die tebiar je.....nak harapkan nenek die jage...die pon dh uzor u all.....

lagi satu yg aku takot dgn perangai anak die ni.....budak tu suke sgt mintak duit ngan org yg tak kenal.....selalunye mintak rm1..sedihkn...sah2 mak ko tak kasik kn....selalu gak la die mintak kt aku....almaklumla aku nie kan pencinte alam...harusla gigih menderme...tapi aku risau time die minta kat org2 lain tu...buat nye salah org....nahas ko!!!...aku kengkadang tu ngintai budak nie dari tingkap tgk die tgh paw mat2 rempit duit.....nightmare sgt2!!!!....ko bayangkan kot lelaki2 tu mintak bende lain sebagai ganti mcm mane u all....maknye pulak tgk berjimba2 kt luar!!!


YO YO WHATS UP!!!!...MAMA IN DA HOUSE..



nak dijadikkan cite...semalam waktu balik keje aku teserempak ngan budak nie....ape lagi rutin harian la u all sah2 aku kene paw....tapi kali ni ok lagi...die mintak 20 sen je....hahaha sendu sgt!!!

dgn seikhlas2nye aku pon upkan 40 sen....pastu aku sempat la jugak beborak ngan budak nie...ingatkan nak jugak nasihatkan budak supaye behati2 u all.....lagi pon aku rapat gak ngan die...dh ari2 kene paw!!!


AKU : KO NAK BUAT APE DUIT NIE?


BUDAK : NAK CALL ORG JAP


AKU: ABIS TU KO BUAT APE SEKARANG NIE ? ...*matila aku dh kuarkan suare garau aku*


BUDAK : MANE BUAT APE2...LEPAK ARR NGAN KAWAN


AKU : MANE MAK KO ?


BUDAK : ENTAH ...DARI TADI DH TAKDE...


yg tak leh blah tu time bile die cakap


BUDAK : KENAPE.....AKAK NAK JUMPE NGAN MAK KITE KE?





terus aku




POSE2 TAHYAT AKHIR!!!


Kompius aku...dgn janggut aku yg beselerak nie...boleh die cakap aku AKAK u all....





ape lagi lari pecut la aku!!!






AYOYOYO tesandong lak!!!



matila tema ari tu ingat nak nasihat budak tu sikit...tapi dek kerane dh tekesima dgn panggilan manje tu...terus aku khatam kn perbualan tu....nntla sambong balik....terus pose2 tyra bank depan cermin kn...merase!!!!


aku bukanye nak masuk campor u all....tapi aku kesian tgk budak tu....kot2 mcm ni la kes2 org kene rogol...anak luar nikah semu tejadik kan.....aku sebagai jiran mmg patut berikan peranan gak...bab2 dose2 tu aku tak masuk camporla...aku pon jahat gak....yg aku nak tekan kn hanyela hal keselamatan gitu...aku tau bebenar dgn kawasan2 kt situ...scary u all.....kalu tak pandai jage diri mmg hanyut la gamaknye....


bagi aku keluarge tu penting sgt2......APE YG PENTING!!!!





KERJASAME!!!!... *matila gile aku dh mai dh*






11 comments:

Eye_nee said...

Hehehe..part tersadong tu ...goli pulak ati akk...Kita bleh tgk2kan setakat kemampuan kita la....mak dia pon satu... sengal betul la....Yoi pi bawak jumpa mak esah la budak tu...buat ubat "Anu"nyer...bagi Kebal....Tak Lut senjata.....

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

ish ish ish...anak kak lia ek yoi ???
die becinte dgn abg chubby tu lagi kew???

D.O.U.B.L.E...S said...

tu lakan..kalau mak ayah huru hara..anak selalu jadi masa...betul kata eye_nee tu bawa je lah budak tu jumpa mak esah...mcm boleh buat...

ayoi said...

KAK EYE_NEE : tak yah susah2 jmpe mak esah...solex kn je anu nye...kunci bagi nenek die pegang...

AJ : tau takpe....!!!...of course la sape lagi nak die kn....hahaha

ayoi said...

KAK CT : hahaha...dh kak ct jom teman beli solex....tak nak gi jmpe mak esah...kang die sapu lak minyak but but kat anu budak tu kang....abis kembang semangkok...*larik*

ai said...

AHA!!! itu budak ke? dah la cantek..isk. Sadis gak criter dia ye? haih...mintak la dijauhkan benda2 yg tak elok ni kan KAK kan??

Qumairah said...

alaa lambat masuk hari nih bzzzz sangat2. Aduhhh citer2 mcm memang sadis..esok2 kang kena bawak lari kat lombok plak kang nih..2-3 taun buat plak sidang tergempar merayu balik.Adoihh. Cuma hal mak ayah kemana anak kemana tulah yang sedih..owang lain tringin nak kawen, tringin nak anak tak dapek2..ko dah dapek buat bodoh...iskhhhhhh geram campur sedey.

afiq said...

isk..isk..syangnyer kalo cntik gebu motok padat sendat jadik mcm tuh.....

ayoi said...

KAK NGAH : takde la sadis sgt kak ngah ooii...ko jgn nak berdrama bagai kt sini....hahahaha.....ayoi kan tomboi

QUMAIRAH : Kalu kene bwk lari dek omputih masyuk gak...ni kalu hat2 ke lombok nie...suweei je kan!!!

AFIQ : canteek lagi afiq...tak gitu!!!

Dj Epoi said...

No Komen ...Taku dik Nun!!!!

Ayoi ..Gua sker ar,.....ngn TARING Rimau Lu heheheeh

ayoi said...

DJ EPOI ; hahaha tak pahamla...taring rimau????....sambong gelak hahahaha..*matila aku gile*