BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

13.11.09

HAMPEHH!!!

PAK PAK GEBONG GEBONG...PAK KELEPAK GEBONG GEBONG....PEK PEK KREPEK KREPEKK.. *matila bunyik kompang bocor*




tu diah...masuk2 gelanggang terus diiringi palunan kompang makcik2 kan










merase aku kat tgh buat tarian kn!!!.... *kate 1malaysia*




Ari ni kesebokan melampaui batas u all...manyak punye keje...dh la tgh pening2 lalat..
nasib baik ari ni ari jumaat.....kenang kan esok cuti...tu yang gigihkn jugak menerejah opis kn...




terimela pose demam aku diiringi dgn susu cap F&N




u all....kat sini setiap petang...ribot taufan sgt....susah nak gerak balik...dh la aku naik pengangkutan awam kn...lg la kene tunggu ujan stop dulu pas tu kene adap jem terok lagi...meroyan dibuatnye!!!


tapi gigih jugak tu nak tgk wayang semalam...ribot ke taufan ke halilinta ke....no hal punye....ptg semalam kawan aku cll la ajak tgk wayang kat mid valley....ako pon on je...so cadangnye balik keje tu terus gi mid valley la.....jmpe kt sane terus....almaklumla memasing naik bas...






Cadangnye cite ni la nk terjah




gedebak gedebuk dlm pukul 7 ptg aku sampai sane.....tunggu punye tunggu si lahanat ni tak sampai2....call2 tak hangkat....rase aku tmpat keje die lagi dekat dari opis aku kt kelane jaye tu....aku ber yoga sakan la kat situ...mmg dh tau perangai die.....suke menghanjengkn org....



ari tu pon penah...same gak...janji bukan main lagi...aku siap amik cuti nak kuar ngan dier....tup2 time aku dh siap bagai...siap dh naik teksi...boleh die sms aku cakap

NOK KO TUNGGU JAP AKU ADE HAL NAK JUMPE CLIENT...



last2 tak jumpe pon....ok bebalik kepade cite asal....ape ko ingat aku ni tunggul ke pondan... *ooppss..matila identiti si mangse dh tebongka*....
tau la nak tengok cite 2012 tu...takkan la aku pon kene tunggu ko sampai tahun 2012 jugak..
lame gak la aku menonggok kt tepi enterance tu...aku rase dh berape kali tawaf tah kt dlm sinun...tup2 die sms


NOK KO TUNGGU JAP AKU ADE HAL NAK JUMPE CLIENT...



tu diah statement berani mati die........ayoyoyo koma jap aku....alasan tetap same mcm ari tu kn...sah2 ko pembohong!!...jenglot!!!




DONT MAKE MY BLOOD GO UPSTAIR U KNOW!!!.. tu diah aura jantan aku dh kuar dh!!!


kalu nak kelentong pon beragak2 la......klient ape nak jumpe ko ribut2 nie???




tu ka CLIENT hang???




mmg time sebelom jumpe tu sumpah mahsuri semue kuar kn.....tup2 bile die dh sampai!!!







Tetap pose2 hug2 kiss2 kn... *cop!!!..aku yg kucing tu...ko yg sebelah tu...matilakao*



amik ko plastik sgt kn....belakang2 punye la mencaci2 bile jumpe comolot gitu.....hahaha geram aku jap je....walaupon aku dh keras kematu tunggu die kn.....sampai nye dlm pukul 9 mlm kot....so hasrat nak tgk wayang cancel on the spot sbb dh lewat ngan ramai orgnye lagi...last2 lepak2 kt starbuck je sambil ber wifii ...


yg paling aku tak leh lupe.....time die sampai tu ...dari jauh aku nampak die ber catwalk sakan dgn payong avon die kn.......nyah petir bedentum2 ko sempat ber catwalk sakan...amik ko!!!





oopppss!!!...rasekn payong ko tejongket!!!


ye sumue org tgk ok....payong tu mcm kene sampok ngan hantu raye.....mcm nak terbang dh.....so sebagai kawan setia harusla aku







gelak sampai pengsan u all....rasekan!!!




P/S : WE ALL MASIH BEKAWAN COMOLOT GITU...WALAUPON SELALUNYE DIE HAUK AKU...AKU HAUK DIE...




10 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

ni kes asha kan yoi....choiii itu Fondennn va va voom !!!

Eye_nee said...

AYOIIIIIIIII....citer ko ni kannnnn...buat akk nak tergelak jer....timaksih la Yoi oiiii....

ayoi said...

AJ :choooii.....matila ko dh pecah lobang..lahanat...case close gitu!!!

KAK EYE_NEE :tak yah susah2 ati....sempoi!!!

ai said...

oooooooo...si asha pondan tu!!!! (ntah sape). sialan punye bapok! kau buat adik aku sampai nk kejung2 jubo tunggu kau ye?? laknattt!!!

ayoi said...

KAK NGAH ; matila kak ngah nak bunoh bapok gedeng....kak ngah ko berani ke nak sental die....set2 badan die mcm malek nor gitu...hahahah

angah iza said...

ayoi...mana la ayoi dpt gambau gambau tu semua?
lawak thp lahanat :P
hehehehehhehe

afiq said...

santau anginkan die kak....ehh ayoi....

ayoi said...

IZA: hahahah...tak leh blah lawak cam lahanat tu...kahhh....ayoi search kt google je..

AFIQ : Matila nak santau2 org....sat na aku cll mak esah tu....

S.I.K Bridal said...

pagi yang terang!!! wahahahaha

Qumairah said...

LOL hehehe so biler nak gie tengok 2012 tuh..best ke ek? Takut ler nak nengok....