BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

9.11.09

BIRTHDAY PARTY



Matila syaiton mane lak tutup api ni ooii!!!!


SURPRISE!!!!



ayoyo kezutan utk aku.....boleh ke aku tiop nie!!!


matila banyak sgt lilin sampai tebakar kek !!


merase la sgt bile sambot birthday tu.....time nak potong kek yg penoh dgn lilin2....tetipe tebakar siap meletop2 lak kek tu....tu maknenye ko dh tue bangke u all...


So ari sabtu ari tu aku,mak & kak ct& sam anak beranak gi Nilai sbb abg long buat birthday party untuk 2 anak darenye.....memule tu aku ingt sorang anak die je sambut....so gigihla belikn satu je hadiah...nasib yg lagi satu tu kecik lagi kalu tak mesti dh betarik rambut ngan kakaknye berebot adiah.....sunggoh kejam paksunye...


aku ngan mak awal2 dh roger2 dh....sbb nak sampai kt komuter sungai buloh same2...tapi aku dr pj...yg mak lak dr rawang....pastu sam&kak ct jemput then terus berdrift ke nilai.....sampai nilai awal gak....



ok dh sampai pon




assalammualaikum warahmatullah hiwabarokatu!!....bersyukur ana telah pon selamat sampai wahai kekanda ku yg diredhai..... *matila plastik sgt kn*



Sampai je tgk2 org tengah sibok2 nak siap kn semue bende.....lagi pon awal lagi kn.....ramai jejiran yg dtg tolong..mak ngan kak ct pon pandai carik port sendiri...memasing gigih menunjuk kan kerajinan......


mak potong segale bende kt dapor



tu yg baju maroon tu bini abg long,kak jila.....yg lain tu jejiran kt sinun dtg membantu....





makanan2 mmg banyak...nasik tomato....bakso....ayam tegolek...ayam tekangkang semue ade ....mane taknye banyak sgt yg dtg...tetamu yg tak diundang pon gigih memeriahkan majlis gitu...



decoration kt luar


si aj ni sampai kendian...sbb uruskan hal make up2 dulu...pastu straight terus ke nilai...







ni bibik abg long.....betuah ko kat situ kn dh serupe madam bosar dh....tapi keje tip top sgt...




harusla enterprem gmbr hadiah dr paksunye kn....NEXT!



Ni keknye.....



bebudak kalu bab2 nak potong kek mmg paling suke


OK KJAP2 SEBELOM KORANG TIUP LILIN TU BAGAI...ADE SUPRISE SIKIT!!!


1..2...3




SURPRISE U ALL!!!!!!..... tu dia aku menjelme dari dalam kek hello kitty... *matila mimpi ngeri bebudak tgk keseksian aku*



Ok la aku nak bagi keje umah sikit kat korang sile jawap dgn betol bedasarkan gambar yg diberi



Bedasarkan gambar yg di atas...boleh kah anda mengenalpasti suasane di tempat kejadian?

(A) LITE LITE AJO !

(B) TEPANCAR SINAR NUR KEINSAFAN

(C) MERIAH U ALL!!!

(D) NON ADO

(E) TAKDE JAWAPAN!!!

tapi zaman sekarang nie....kalu org ade duit lebih mesti buat party yg grand2 kan...tetamu pon harus ikot tema je pakaian memasing...kalu biru...semue biru je....tapi secare jujurnye aku tak penah pulak buat yg set2 grand nie... sekadar makan dgn keluarge je pon dh cukop..
tapi kalu lah lain kali aku nak buat party.....

harusla ngan tema...

PARTI BERBOGELAN GITU!!!!

Sat na chek gi marathon dulu!!!!!!



9 comments:

pearl'E.J said...

ahahahahaaaa... mata juling tu yg buat mak x thn.... :D

afiq said...

c: meriah u all! ahhah... pembalut hadiah cntik hokay!

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

macam best je parti bogel ko tu...
nk join la...tak sabar!!!!!
Lalalalalalalalala
ermmmmm,aku nk jawab soalan ko tu....tapi lari jawapan skit eh...
aku rase ko tu kat area La Queen r...wahahahahaha

ai said...

Sah kau giler!!!

Jawapan aku adalah F! wink (^_^) wink..

- aku pon nk join party bogel kau tu. harus ramai yg adap aku! muahahahahaha

ayoi said...

pearl'ej : hahaha kang juling betol2 kang sekse mak.. nyah!!

afiq : la ingtkn nak cakap aku cantik tadi..

aj : nyah sah2 ko rindu kat la-queen tu kan...ape lagi mnggu ni mak on je

kak ngah : jgn perasan kak ngah ooi...sah2 orag adap si aj tu....kalu bogel harus bulu satu badan kan...meriah sgt!!!

Eye_nee said...

Seksis banget akk tgk muncung ko tu Yoi.....gigih tul korang yer meraikan the party....Selut la famili korang...kim salam kat Mak Biah....

ayoi said...

eye_nee : MAK!!!..ade org kim salam...ok kak ayoi dh cakap kak mak....

iza iziana hasan said...

lawak mata juling tu..
iza pon terikut lak juling..hahahha

ayoi said...

IZA : hahaha lets juling together- gether