BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

30.11.09

KRONOLOGY RAYE HAJI 09

SELAMAT ARI RAYE HAJI TO U ALL SEKALIAN...

ari tu tak sempat lak nak ucapkan sbb busy nak mampos...ni pon gigih kan gak nak update kn...
kali ni takde lawak2 bagai...sbb nak tunjuk gmbr2 waktu ari raye haji ari tu....

ari ni je serious esok jadik ting tong balik k....sebenarnye kekok gak tak buat lawak....kalu korang perasaan blog aku ni jarang tarok gmbr2 personal2 sgt kn.....tak reti aku nak tulis ape nnt....tapi ni try kan diri gak...

so layanzzz.....


ON THE WAY BALIK KAMPONG


oohh yesss ni la aku...jarang kan korang tgk aku....

aku balik tompang dak sam@siti....



ARI JUMAAT(RAYE)

foods










pas balik sembahyang je terus serbu dapor....nak soru sekejap










pastu lawat kubor arwah daddy tercinte









MALAM JUMAAT TU






just borak2 kosong.....abg long balik nilai balik ari jumaat malam tu gak...sbb kat perumahaan die pon ade gotong royong nak tombangkan cow




ARI SABTU

tempat perumahan mak ni ari sabtu baru tombangkan cow...so we all merase la daging korban kan...banyak gak dapat tahun ni...









siap dapat perot lembu....yam yam sodap!









kak ct lak gigih masak laksa ari sabtu tu....
tghari lak we all gi surau sbb ade jamuan makan2......aku kak ct & kak chik tghari baru gi sane...org dh siap masak baru tehegeh2 menyebok kan...






group mak hayam melake





ramai gak yg datang....tapi tgh sedap2 makan ujan lak turun selebat lebatnye
























datin ruby mmg dari suboh dh gigih menjalankan tugas....sbb dorang potong lembu tu awal pagi...aku tgh membongkang lg....tak sempat nak amik gmbr









pas makan kak ct & kak chik tolong basuh segale pinggan mangkok kat situ....










balik tu sempat lai membungkos bagai......
tu je......matila tah ape2 aku cite...mmg tak reti.....nampaknye start esok mcm biase la balik blog aku ni...ttp ngan lawak bodohnye....tak gitu!
p/s : dlm seminggu ni aku mmg busy tahap cipan....kalu ade mase nnt aku update ok!




11 comments:

Eye_nee said...

Ok aper ko citer Yoi....baik ckit dari bebudak taska...#mati la akk ayat power rangers sgt dah ni ni#....meriah jugak kat Melaka Yoi..akk tau... ko saje2 bgn lambat sbb fobia nak tgk lombu@Cow tu kene sembelih....ko kan pencinta hewan....

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

wahuhuhuhu........aku lansung takde gbr2 raye aji!!!!

ai said...

HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

SONOKNYEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!

-eh, entry ni takde lawak ke? tp nape aku rasa cam biol gak ek? :P

ayoi said...

KAK EYE_NEE ; malu ....mcm buat cite kanak2 ribena

AJ : ko sambot raye aji ke....bukan deepavali vathekel

KAK NGAH : yesssza meriah nok!!!
mak siap buat joget lambak!

angah iza said...

meriah nye raya haji ayoi...
ermm....raya haji iza tersangat la bosan :(

ayoi said...

IZA : takde la biase2 je....tapi rase lain la sbb takde arwah ayah:(

Qumairah said...

Ayoi...me first time tgk gambar full tuh hehehehe. Me tak balik kglah..hmmm tapi kat sini memang banyak owang buat korban..kat fridge banyak daging oiii nak buek ape pon tak tau lagik nih...

ZIANA ♥ FARREL said...

ayoi..u very the vogue!!! i loike!!!

S.I.K Bridal said...

sopan kejap akak yoi hahaha... sedap je tgk daging fresh .. akak kene pantang dik nun maklumlah dah tua sikit huhu.. mkn bbyk kang duk spitallak aku huahuahua

D.O.U.B.L.E...S said...

dah update ko yer..aku bz nak mampossssssssss tak sempat nak update..ko dah update cukup la yer...heheheheheh

ayoi said...

QUMAIRAH : hahaha ayoi kalu daging korban tu suke buat bakar2 je

ZIANA : alamak malu la ....blushing...hahaha

SIK : matila alim2 meow je!!!

KAK CT : kte pon busy tahap cipan nie...