BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

24.11.09

SYAITON

masuk2 stage je terus rampas mic Kak Pah....ko berani??









terus feeling2 lady gaga.... *matila tekangkang tekoyak*



oohh yeesss u alll.....indah sunggoh mimpi aku siap transform jadik lady gaga gitu......

sbnarnye bende ni aku tak nak cite....tapi dh alang2 ade blog ni...on je la....kisah nie jadik 2 ari lepas....




jgn selubongi idop ko ngan misteri temanye!!!





mcm biase setiap ari aku akan bangon pkul 6 pagi.....cuci2 muke... *matila tak mandi....eembek sgt kn* .....pastu sembahyang suboh....selalunye aku sembahyang kt bilik aku...tapi semenjak due menjak ni aku beralih sembahyang bilik yg kosong tu...kalu korang ingt...bilik yg aku penah buat entry pasai aku pecahkan tombol tu kn.....sbbnye aku mcm risau la...bilik tu dhla takde penghuni kang jadik lak sarang tmpat kanak2 iblis ber party sakan...tak ke noya!!

ok bebalik cite sembahyang aku tu.......waktu takbir ke due tu.....tetibe bahu aku sebelah kanan ni kne tepok u all.....kuat tak kuat la.....ayoyoyo tekejot monyet aku....terus berenti sembahyang aku....sape lak nak suroh aku jadik imam ni u all.....naik segale bulu bulu aku ni.....

ape lai sepantas kelajuan watson nyambek aku berlari kat bilik aku balik....tak leh aku bayangkan rupe yg tepok aku tu






kalu cam ni ok gak!!!







buat cam gini...... *koma*





lepas tu aku try balik sembahyang kt bilik aku...tapi u all....mmg tak tenteram...naik mengigil kepale lutut nie....sure2 aku nie bukan alim ulamak yg boleh cool2 je....sah2 aku ni jenis




set2 separoh sedar





sebenarnye bende tu taklah scary sgt...aku penah kene lagi drastik lagi...tapi cuak jugak.....tekejot babun aku kene kaco waktu sembahyang.....

tapi aku pikir2...selalunye kat surau opis aku tu....kalu time sembahyang aku ni jenis suke sembahyang yg kat ujong2 so takde la nanti org set2 tepok bahu aku suroh jadik imam bagai.....mak tak confident lagi nok!!!....

pagi tu pas siap2 gigih pegi keje nak jadik kapochi kn...harus temanye berubah jadik mami jarum pulak kn!!!





tetap catwalk bagai nak msk opis ni.... *matila boleh ke pi keje pakai gaun*





sampai2 je harusla terjah kawan aku nie sorang.....bab2 cite2 mengumpat2 ko bagi kat die....sibok mane pon die tetap ni pasang telinge gajah die nak join sekali.....

pendek kan cite we all pon gi la breakfast sesame......mule la aku nak start bukak pekong di dade ni



AKU : NOK KO NAK TAU...AKU ADE HOT STORY GITU...KETAQ NAK BAGI TAU NI!!

DIE : APE SUNDELL!!!... *matila takde emosi lansong....kimak je*

AKU : TAK NOK....PAGI TADI WAKTU AKU TGH SEMBAHYANG KAN.....ADE BENDE TEPOK AKU DARI BELAKANG....NASIB BAIK TAK TERSHAMPAK GITU!!!


die taroknye sudu plastik mamak tu.....then


DIE : NOK...TU SAH2 SEMBAHYANG KO TAK DITERIME!!!






matilaku kali ni betoi2 tercampak aku dengar!!!!!


sambong balik....


DIE : YG TEPOK2 MANJE KO TU....SAH2 KAUM KERABAT SYAITON YG TAK SABA2 NAK SAY HELLO KAT KO...SUNDELL!!!




terus aku pose2 duduk tepi hutan kan.... *matila hanjeeng sape ikut aku ni*




tu diah jawapan ikhlas dari mulot puake die kan.....tangkap leleh tol la.....ape die ingat aku nie main2 ke....ketaq aku pon lom ilang lagi ni....terus aku





KO KENAPE SUNDELL????




AKU : NOK...APE MULOT KO NIE MCM LAHANAT PEPAGI BUTE NIE!!!.....PEDULIK APE SEMBAHYANG AKU TAK TERIME KE APE....ASALKAN AKU DH BUAT......DARI KO TU JALANG 24 JAM.... *matila ayat hadek2 mmg mcm nie..memasing takde insuran takaful*

DIE : APE NI NOK...AKU BUKAN APE...BAB2 HANTU2,JEMBALANG2 NI AKU TAK AMIK PORT LA....CUBELA KO BAGI CITE HAL EHWAL SEMASE KE APE KE....



tu diah awat hanjeeng sgt kan....ade ke org yg tak caye hantu nie u all......oh rasenye die belum kene lagi kot....tu belom aku bukak cite2 lain....mau die gelak sampai mampus kn....
takpe la terus aku tutup kitab....tak jadik nak sambong bagai cite tu.....baik abis kan makan nie....
yg penting lepas beborak ngan kawan aku tu.....aku rase dh tak takot ngan kejadian suboh tadi....sebabnye aku lagi takot ngan kawan aku sorang nie.





kenal kan kawan opis aku!!!!..... *matilako dh transform jadik jenglot*







mak balik opis dulu na!!!!....yeeha ariba ariba!!!




9 comments:

ai said...

KAU TU KENE TEPOK JE. AKU SEPANJANG MGG LEPAS 'NAMPAK' JE TAU!!! LAGI HEBAT DARI KAU. SIAP ADA BERKEPAK2 LAGI LINTAS DEPAN AKU!! huwaaaaaaaaaaaaa..TP CAM KAU JUGAK LA KAN. DALAM TAKOT2 PON KONTROL JE KEAYUAN. DAH LE SKANG NI MATA KU NI PAYAH NK LELAP. huhuhu...AKU RASA SKANG NI MMG MUSIM 'SAKA' MERAYAP LA KOT..

el said...

ayoyoyoyoyo segala bulu2 aku pun naik gak ni..meremang woiiii
agaknye kan musim banjir ni byk antu2 takut nak kuar kot..coiiiiii molottt hikssss...
mtk simpang la kalo aku yg kena

setakat kena tindih tu adalah..tepuk amai2 belom lg...:)

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

nasib baik lerrr a.mi yg kategori cantek ni pun, tak kene ganggu...simpang malaikat 44 uolzzzz!!!

saveme_zero said...

a'ah la kai..aku rs btl la. aku pun dgr sore bdk kat umah aku tu. aihh..mcm2

ayoi said...

KAK NGAH : kot2 kite la pemilik sake tu kot....*terus feeling cite waris jari hantu*

EL : ie el...ayoi & kak ngah dh jadik peveret alam ghaib dh...asyik2 kene kaco je..

AJ : sah2 ko tu hantu...tu yg die takmo kaco tu

SAVEME_ZERO : matila kot2 musim mengawan dieorg kot!!!

ZIANA ♥ FARREL said...

ayoi..mula2 ahkak takut gak..sekali kwn sundel ko tu buat akak gelak sakan!
dugaan tu ayoi..
P/S : Baik gak ko ni yer nyah..insap kejap ahkak...

ayoi said...

ZIANA : hahahaha....terus pose model victoria secret sambil kibas2sayap kan

D.O.U.B.L.E...S said...

takuttttttttttnya aku dikkkkk..biar betul..nak buat baik pun ada org kacau...

ayoi said...

kak ct : tu la kak ct....mcm2 kan....