BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

17.11.09

MENCARUT!!!





HANGPA APA KABAQ????


tu diah masuk stage terus buat gimik tetek terbakar...kagum tak!!!!








diikuti dgn acare guling2 tonggeng2... *matila tema tenggiling sangat*





tu diah baru sehari tak update ramai yg tanye u all...bile la aku nak update kn?,,,,matila feeling famous persis lady gaga gitu.....bukan ape berokband aku kene potong....lahanat kan!...salah aku gak....lambat bayar...tapi betol la kalu sehari takde internet rase mcm nak meroyan je u all







KO PENAH FEELING2 MCM NI NOK!!!






tapi semalam gigih aku gi bayar bill....siap redah2 ujan bagai...how?...sbbnye nak mengupdate blog ni la khas untuk u all peminat setia aku... *matila feeling lg sekali*

ok bebalik kepade cite papparazi aku......aku kn gi & balik keje naik bas kn...harusla banyak cerite pasai perihal org awam ni kn.....harus nnt next2 entry aku banyak cerite pasai dieorg....

ni semalam tau......waktu dlm bas rapid kat taman jaya








pendek kan cite....aku duduk la sebelah makcik nie....muke mcm jawe sikit....depan aku 2 org anak makcik nie.....due2 kecik2 lagi.....semalam aku balik lambt sbb tunggu ujan berenti....so bas pon takde la pack sgt....

anak2 makcik tu very the nakal u all......tejerit sane tejerit sini.....lantak hang la nak buat ape pon janji jgn kaco aku sudehh.....tah mcm mane tu tgh ber restling bagai bebudak tu...tup2 gaduh2 pulak.....siap sepak2 bagai......sentep aku tengok...dulu aku kecik2 kalu gaduh pon main cubit cubitan je.....women sgt kn!!!...tetibe tu adik adik die yg paling kecik tu cakap


P*KI KO!.....P*KI KO!!!!!



tercampak aku dgr u all!!!!



ayoyoyo budak zaman sekarang nie....pandai sgt bekate2 kn......zaman dulu belom tumboh gigi dah pandai mengaji...zaman sekarang lak belum tumboh gigi dh pandai mencarot!!! ...kelas anak hayam....bukan sekali due budak tu sebot....banyak u all....kalu boleh dikumpolkn boleh buat satu lagu syair gitu...
then harusla mak die tersipu2 kn....


MAK : HEI APE NIE CAKAP MCM TU TAK ELOK TAU!!!!.. *sempat lai jeling2 manje kt aku*

BUDAK : KNP MAK....KNP TAK ELOK...P*KI TU APE?

matila budak2 kn suke tanye soklan maut cam gini kn

MAK : AH'AH MMG TAK ELOK... P*KI TU KN KARIPAP POMPUAN!!!



ayoyoyo nanges aku sambil lap air mate ngan selendang ariyani aku!!!



dlm banyak2 bende kt dunie ni yg ko pilih karipap jugak kenape makcik ooiii......pedas!
ape la bodoh binti tolol sgt pompuan nie.......budak zaman sekarang nie harusla straight to the point u all.....budak tu kecik lagi harus nnt die pecaye... how?

tak ke noya ko nnt satu ari bile anak ko gi kedai pastu die cakap


MAKCIK NAK BELI P*KI GEBU & RANGGUP SERINGGET.... *koma*


dh la time die sound anak die mcm marah anak kucin je u all.....makin menjadik2 budak tu.....kalu aku la jadik mak budak tu...harus la aku sound..

HEY U MY STUPID SON ...SHUT UP BUSTARD!!!! ... *matila ibu mafia sgtkn* .....harus disertakan ngan pelempang sekali kn... *hai kak eye_nee*....

yang penting aku buat tak dgr segale bende...sbb aku nie jenis kalu dlm bas tu aku buat2 pakai earfon je...walhal aku tak on kan pon lagu...saje nak dngar org mengumpat bagai.....




JEMPOT MAKAN U ALL... *matila mengumpat pnye pasai sampai tak hengat karipap dh lesot*



ok moral of the story......kalu nak ajar anak2 tu biar terus terang je...sbb zaman sekarang nie dh mcm2 ade...kang berubah2 pulak statement...how!...ting tong pulak anak ko kompius....





aku balik dulu na!!!






12 comments:

Eye_nee said...

Yoi..kalau anak akk wajib ku bagi pelempang Jepun ni....berserta tekwando Kabul.....Tomoi Siam....last sekali...smekdown Triple H....Amik Ko ...Pakej aku bg...mak esah pon tak leh buat apa dah time ni.....koma....

ai said...

aku mak-mak mcm ni yg aku JAKI! haloooo...buat malu je kecik2 gitu dah carot. nampak sangat la kalau kt umah kau saje bior anak2 carot gitu. tak ke kemaluan depan org anak buat camtu!!! isk...

(kau ngan aku carot2 takpe plak kan? oooo..sebab kita dah besar :P)

tapi kene tau adap gak arr..jgn carot kat depan budak k...kang terikot plak. naya!!!

-nk sambong koma

ayoi said...

KAK EYE_NEE : ayoyoyo kak mama brutal tol!!!

KAK NGAH : tau takpe...sah2 budak tu berdiskusi 18sx kt umah kan....chooi sgt!!

lets koma same2

Qumairah said...

Hmmm ni masalah sosial nih heheheh..my mom dulu kalau kami tersalah cakap sket dia cilinye molot we all..CILI merah tuh...sampai mcm pakai sentil..seb baekk cili merah..kalau cili api..hmmmm

D.O.U.B.L.E...S said...

dah tentu budak nie selalu dengar nak dia cakap tu...sebab tu la dia pun ikut ...heheheheh apa punya mak....ayoi..betul tau .ko kalau tak up date 1 hari gundah gelana aku dibuatnya..heheheheh up date la selalu...aku sukaaaaaaaaaa.

@xiM said...

tergelak gelak aku baca entry neh!!lawak betol!!

hahahahaha

ayoi said...

QUMAIRAH : hang nasib baik tak kene sental ngan belacan...hahaha :D

KAK CT : iyela tu kak ooii...

@XIM : nak join sekali la gelak....tq sbb terjah blog ting tong ni

ai said...

Lupa plak aku nk tanye, mana nak carik baju yg kat tetek kuar api tu ye? berkenan plak aku. Bleh aku cucuh kat muka abg kaman kau. Pasti malam kami lebih hangat!

ayoi said...

KAK NGAH ; tak yah susah2 ko lekat kn je dapor gas....siap leh adjust temprature lg....how?

Qumairah said...

ayoi kalau mak sental sekali ngan belacan..aper lagik..nasik putih satu...heheheheh

S.I.K Bridal said...

tolooooonggggg!!!! napelah aku di takdirkan masuk blog ko nih wahahahahahahaha!!!!! *sambil goling2 atas lantai

ayoi said...

QUMAIRAH : hahaha siap complete 1 package lagi....air sirap takde ka!

S.I.K : ayoyoyo awat goling2 atas lantai nie....hahahaha ;D