BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

20.11.09

SERBE GUNE


SADAQALLAHULAZIM.......

tu diah malam jumaat aku di penohi dgn bacaan kitab suci






Ko buat ape????






* matila jawapan senang sgt kn*







pejam celik pejam celik dh ari jumaat kn u all.....kenape rase mcm cepat sgt.....
ok la ari ni aku nak tunjuk satu bende yg begune kt kaum2 wanita sekalian umat....
dek sempene budget 2010 ni harusla kite berjimat mcm2 kn.....

kepade anda yg mempunyai stok2 pad yg berlebihan kt umah tu....harus mencube bende nie...
ok lets kite mule kn acare nie :






Bahan utame : tak kire la jename ape2 pon...sanita kotex...tak besayap...bersayap...tebal ....nipis....semue boleh....MALAYSIA BOLEH !!!!





Ko kuarkn 3 keping je.....jgn lak ko gune yg ko dh pakai sundell.....gune yg masih baru punye...





keping yg petame tu ko tak yah buat ape2









keping yg kedue tu..ko lipat mcm nie...pastu ko selok kn kt kepingan yg petame tadi








then keping ketige...ko lekatkan dgn kepingan yg ko buat tadi




dh siap....simple je.....boleh buat utk selipar dlm umah gitu......kalu rajin buatkn sekali untuk laki ko....anak2 ko...jiran tetangge....

sebelom tu hias2 la sikit atas sandal tu....






cam gini....




tu hat pompuan...yg lelaki special sikit...al maklum la lelaki ni keras....kasaq kan... *matila aku kasaq ke.....bas kilang!!!!...*

time nak buat tu ko lekatla beberape lapis bagi tebal....leh tahan lame sikit!!!








ohhh..bagi sesiape yg kakinye bekeladak nak mampos...jgnla ko tepikiq nak pakai sandal hat mcm kt atas tu....






ko pakai yg ni udah......abis cite.....




tu diah u all hasilnye...kagom tak...*clap...clap...clap*....sat na aku tengah pikiq bende ape lagi aku nak cipte






Italic NEXT!!!!... *lariks*






15 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

macam sesuai je nk wat utk panten tahun depan aku nik.lalalalalalala

D.O.U.B.L.E...S said...

balik nanti aku nak cuba la ..bagus2 boleh aku buat satu pakai kat office ..yer la kan..kat office aku nie kena buka kasut....boleh aku buat business jual kat budak2 office aku...

ai said...

-PITAM UTK 18JAM-

MUMMY ILA said...

ahahahahaha... KOMA mulut aku ketawa berdkah2..wei ayoi.. ko ni pun sengal cam akak ko jugak ye. apa pun TIMA KACEH sbb buat aku ketawa berdekah2

ayoi said...

AJ : sandal ni khas utk mlm petame u all

KAK CT : yesss.....open table terus....

KAK NGAH : Hahaha yg ko pitam tu knp....cakap je la nak try kan

MUMMY ILA : no hal punye....we all mmg ting tong pon :D

Eye_nee said...

YOIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!budak ni kannnnnnnnnnnnnnnn.......ko giler ker aku yg gelak sampai giler ni Yoi oiiiii....Akk tak nak gi T.Rbtan Yoi...belum waktunyer....biul jap.....

ai said...

OK, dah sedar sepenohnya!

kompom balik ni aku nk try buat. jimat banje..

ayoi said...

KAK EYE_NEE : welcome in the tin tong club

KAK NGAH ; ayoi lak nak pitam...*bedebukkkk*

ZIANA ♥ FARREL said...

ayoi..gile ko!! pad dh la mahal siot!!wakakakakkaka...kreatif la u!! ;p

ayoi said...

ZIANA : Hahaha mahal ke....idak la teman tau....ayoi pakai lampin pakai bunag je :p

angah iza said...

kretif giler....
pampes pon leh jd seliper dlm umh..
bwk jalan leh ?
@ pon wat hadiah tok pengantin
hahhahah

el said...

mn dpt stok pad ni ayoi
mn ko kebas haaaaaaaaa..hehehehe
tp mmg superBBB jenny of the bontot idea ko ni..

ayoi said...

hahahaha curik kak ai punye kot....

Dj Epoi said...

Siut jer hang nih Ayoi...

Kepala 2x5 ngn Kak Ngah hang heheheh

ayoi said...

DJ EPOI : hohohoho....kiteorg punye kesewelan telebih sudeh!!!!