BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

23.11.09

cat woMENTAL !!!!



ANIMAL PLANET


Bile korang nengok gmbar singe kt atas ni...ape yg korang pikiq kn....






kalu aku lak...time aku tgk gmbr tu je mesti teringat kat







matila TINA TURNER!!!!


knp tetibe ari ni aku cite pasai kaum kerabat singe lak......nnt ko tau la...
ari ni aku akan kurang kn mengomel......ko tgkla sendiri pastu nilai sendiri...aku nak larik masuk tandas sambil lap air mate.....

































































































sungguh sial tol pompuan nie kn.......bende ni dh belaku lame dh....pompuan nie mmg anti kucing u all...bukan sekor je dibunuh...banyak lagi dh.......

gile tahap cipan tol....ape la perasaan die time bunuh kucing tu kan.....aku pon hairan ape yg buatkn die benci sgt kucing ....

ape perasaan ko bile org buat bende yg same kt ko mcm ape yg ko buat kat kucing2 tu







MACAM NIE!!!



aku mmg benci ngan org yg set2 mcm ni...kalu dh mcm nie ko layan binatang....macam mane lak ko layan org kn....sah2 idop ko tak aman.....lets hadek2 tolong eje sikit untuk pompuan tu







P.U.N.D.E.K...K.A.U!!!!



entah la u all......kite nie sebagai manusie...yg ade akal ni lu pikiq la sendiri.....selalunye kite yg over menzolimi binatang...bile kengkadang tu binatang lak buat kite...pandai lak melenting kan...

aku jgn cakapla...aku nie mmg pencinte binatang.....asalkan die tak kaco aku udahla.....



see aku tgh menetek kan anak2 rimau nie...aku nie mmg sayang binatang u all




19 comments:

ai said...

MEMANG BETINA SIAL!!!! BABI ANAK HARAM JADAH SUNDAL!!!!!

HUWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


-eh, bleh plak menetek anak harimau ye? ntah2 biah pon netekkan di bebek tak? hhrrrmmmmmmm

angah iza said...

ish....apa kena ngan pompuan tu ?
da mereng ke ?????
kejam sungguh....
cuba kite wat kat dia mcm tu...pakai kasut tumit tinggi siap letak pisau...

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

memang Hanjeengggggggggggggg!!!
sialannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

afiq said...

sial! suwey! haram jadah! aku sumpah ko tjuh keturunn betine!

ZIANA ♥ FARREL said...

i dah penah dapat email tu..xsanggup nak tgk even i takut kucing xdela i hati setan mcm tu!!
btw, i geletek ur nanang.. :)

ayoi said...

KAK NGAH ; ade lagi ke si biah tu susu!!!!

ANGAH IZA : tau takpe...sah2 mereng

AJ : sialan goblok!!!

AFIQ : Sah2 ko punye sumpahan menjadik afiq ooiii...mek sokong

ZIANA : tu la ayoi pon dh dpt lame email nie...godek2 jmpe nalik....oh thanks...nnt i geletek u punye lak

ayoi said...
This comment has been removed by the author.
saveme_zero said...

report kat animal organization ni, SIAL SUNDAL HARAM JADAH TOL!!!

ayoi said...

SAVEME_ZERO : lets akak kite report reramai

Eye_nee said...

Oh!!!!tidakkkkkkk!!!!!aku bunoh ko pompuan.....trima la pembalasan dr...TUnder...tunDER...TUNDERRRCATT...gi toilet jap costume tak leh bukak.....

pearl'E.J said...

EEeEEEEEeeeEeEEeeeeee!!!! BABI PUNYA BETINA ANAK HARAM!!!! Mampoih laaa hang kena sambaq petir nanti!!! Sialan..

el said...

badigol xde otak...bengong
kalo ko anti kucing sekali pun wat pe ko bunuh kucing..dia xde wat ape pun kat ko...mmg xde otakkkkkkkkkkkkkk..baik mati je ko dr idup...
sian anak kucing tu...ngis2 aku haaaaaa

S.I.K Bridal said...

ya Allah.. lemah lutut akak yoi... mmg xde ati ini betina langsung x layak di panggil perempuan pon hampeh

ayoi said...

KAK EYE_NEE : takpe kak ko ketepi...biaq aku la betukar...dng cahaye bulan betukar.....sailormoon!!!!

EJ : lets ej kite transform jadik catwomen!!!

EL : pelik kan el....kucing tu tak besalah ape2 pon....syaiton tol!

SIK : matila akak dh lemah lutot...ingtkan baru nak ajak sehati bedansa

D.O.U.B.L.E...S said...

memang bodoh la betina tu..langsung tak der hati perut ..sial...

ayoi said...

KAK CT : mmg pon takdek ati perot,usus,limpe....kan kak kan!!!

Qumairah said...

hahahaha baru jek baek muntah2 semalam ..ni nak muntah lagik uwaaaa

Qumairah said...

alamak itu patutnya bukan hahahaha(mcm gelak plak kan) sebenarnye nak tulis AAAAAAAAAAAAA sila ganti namakan ia..huhuhuhuhuh nangis nih

ayoi said...

QUMAIRAH ; hahahah ingtkan comment yg petame tu tgk gelak bedekah2...kahhh :D