BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

9.11.09

HANJENG







Lets hanjeng kite main SEP SEP SEP TOM TOM TOM !!!!




merase main sep sep tom tom ngan najis muhalazah kn.....dh kaedah nye takde kawan main la ko ngan hanjeng...


sebenarnye aku dpt email ni dh lame dh...tapi la ni dpt lagi yg baru....aku pon tak pasti betol ke idak...sebb due due email tu cerite yg bebeza tapi gmbar yg serupe.....so lagi sekali aku nak menadah tangan kalu ade yg salah ...'ITS NOT MY FAULT MY DEAR'....


ok secare zahirnye mmg aku ngeri ok....siap muntah2 sambil tekentot bagai tgk gmbr nie....korang mesti selalu dngr hanjeng gigit org sampai mati kn.....dulu sekali aku dapat email dari kak ngah tunjuk mayat budak pompuan kene gigit ...tu pon ngeri gak....la ni aku nak tunjuk gambar org kene gigit ngan bulldog pulak


nota : email serupe yg lg satu cakap lelaki ni nak cube bunuh diri...aku pon tak tahu mane satu....hentam jela labu!!!!





spesis hanjeng nila yg mengigit tu u all!!!






ok tak nampak kan...jap aku close up lagik






Jap aku nak carik tempat landing.... *PITAM*









omg!!!...rompong u all







menurut email tu lelaki ni masih idup...aku pon tak sure....ape2 pon kalu iye lelaki ni bukan kene gigit hanjeng sekali pon....tetap ngeri kn...tak kisah la ko nak bunuh diri ke ape ke.....kalu dh rompong macam tu ko nak teruskn idop mcm mane lagi u all....tak dapat la ko merase kiss2 lagi.... *gatai*





ok ok aku ade lagi satu mangse tebaru.....kali ni mangse tu tak dapat diselamatkan....kojol on the spot jugak akibat di makan oleh hanjeng....

sesape yg tak berani tgk jgnla tgk...kang tak tido mlm kang....bukan salah aku nok!!!










Tu diah mangse seterusnye....siap kene bogel lagi.....zolim2





bagi aku la bukan semue hanjeng tu jahat.....samela mcm binatang lain...kalu dh ko mengeyam kacau itu binatang.....nahas la ko.... tapi kebanyakkan hanjeng tebiar nie mmg sakit otak sikit la...aku pon ade banyak pengalaman kene kejar ngan hanjeng kurap u all......


set2 yg hanjeng liar ni aku mmg takot ya amat......suweei je kalu kene gigit...sah2 ko kene penyakit hanjeng gile kn....merase sgt!!!....tapi aku bukan pon anti hanjeng pon...cume kene beringat sikitla....kang time ko tgh feeling2 diva bercatwalk bagai....mau hanjeng tu terkam ko...how?....so kalu nampak hanjeng liar ni sediekan batu...ape2 hal ko baling je kat die terus...jgn lak ko aim tepat kat die...just baling nak sergah je pon cukop.....nok hanjeng tu pon nak idop!!!






ok u all ape tu maksudnye hanjeng????



semenjak due menjak nie je asyik2 cite pasai hanjeng menganas.....ape lagi feeling2 pensyarah la aku kn....harusla aku tambah pekataan baru dalam kamus dewan kn...



HANJENG maksudnye GANAS




contoh2 ayat :


1. kenape ko ni lembik sgt...jadikla HANJENG sikit.

2. pemain2 bola dari isketambola tu semuenye HANJENG2 belake.....takot aku!!!

3. aarrghh...sedap bang...tapi jgnla HANJENG sgt...sakit la !!!... *larik*

4. Mak kenape muke bapok tu mcm HANJENG je ?

5. Hanjeng tu memang HANJENG !!!






14 comments:

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

ish ish ish....
carutan yg teramat ni...
kene repot kat abg mazidul akmal sidek...
lalalalalalalalala

Qumairah said...

Amat sesuawai di bacer tatkala gundah gulana lepas meeting dengan big boss....huhuhuhuhu

ayoi said...

AJ : matila blog aku kene blocked lepas ni sundell...!!!!

QUMAIRAH : tq my dear...apa lai bace jgn tak bace !!!!

ai said...

Makin sakit blakang aku baca blog kau ni! Hanjeng tol!

ayoi said...

KAK NGAH : blog ni HANJENG kn.....hahahahah!!!!

Eye_nee said...

Hanjeng tak per Yoi...jgn Hanceng....Lari...Pitam....Koma Akk...

afiq said...

adoiiiyaiii!!! ayoii!!!!!!!! nk kencing aku tengok........last week da nmpak da pic nih kt fb kwn....
aisehhhh ngeri giler..... cam hensem jer tuh...wahh muke da xde leh spot lgik hensem ke x...kukuikui

ayoi said...

KAK EYE_NEE : chooi sgt kn org hanceng nie....eewweek nak muntah kak ooiii....

AFIQ : Matila ko ade 6th sense gitu......mane hang tau die hansem..kot2 dari lahir mmg di takde mate....how?

iza iziana hasan said...

eiii...ngeri nye
nak bunuh diri suh hanjeng gigit ke?
ada gak ke manusia mcm tu?
hawau tol...hehehehhe

ayoi said...

IZA : sabo iza sabo....tu ok gak la anjing kalu die suruh kucin yg mamam ...how?

pearl'E.J said...

erkkkk.... melugai aihh tengok gambaq tu.. huhuuu...

ayoi said...

PEARL'EJ : hahaha melugai tu ape....

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

gerunlah nengok gambor tu,

ayoi said...

KAK ROSE : tau takpe...mcm tak pecaye je