BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

19.11.09

ANJING YANG TAK HANJEENG!!!






Tu diah masuk2 stage sambil di jenjeng oleh anak2 ikan gitu!!!!... *merase kaki tak jejak tanah kan*





ayoyoyo!!...ko paham ke tajuk entry aku nie...hahaha....kali ni aku nak cite pasai binatang sikit.....aku ni mmg suke binatang...nak2 kucing....


hat cite ni dh belaku lame dh dulu....cume aku nak story kt u all.....ingt lagi waktu tu aku nak kuar jalan2 kt kl...on the way kat jln klang lame tu...ade la satu couple ni bawak motor....aku tak nak la cakap bangse ape...kang org cakap aku ni perkauman sgt kn....






VANNAKEEM!!!




dari jauh mmg tonggang mcm pelesit kalah mat rempit gitu.....dieorg kt belakang kete we all waktu tu.....tup2 ade sekor anjing ngan 2 ekor anak die melintas jalan......yg mak nye kt depan....sempat melintas.....yg anak sekor pon sempat...

tetibe couple sial ni tadi potong kiteorg then langgar la lagi sekor anak anjing nie....u all bayangkan bende tu jadik depan mate aku....aku dpt tgk kepale anak anjing tu tersepit kat tayar motor cabok couple tu then melambong2 kt tepi jalan....scary sgt2....pastu we all pon berentila...sbb ade trafik light kn....couple tu pon berenti sebeleh kiteorg sambil check motor dieorg....yg geram tu aku sempat lai tgk anak hanjing tu mengeletek2 kt tepi jalan sambil adik & mak die keremun......oh ye nak tau riaksi makwe tu mcm mane...





AHAK....AHAK....AHAK!!!





mcm kimak kn....aku tau la korang terlanggar...yg korang leh celebrate kegumbiraan tu kenape sundell......siap gelak2 tonggeng2 atas motor...WTF!!!....aku yg sedih sendu u all...on the way ke kl tu...dlm kete mulot aku pot pet pot pet...mencarot2 bagai kt couple tu...iyela nak gi sound takutkn..harusla luahkan perasaan kat kawan2 je.....

ko bayangkn satu hari nnt tetibe...anjing tu leh bawak motor pastu telanggar anak ko plk mcm mane... *matila fantasi sgt kn* .....biar ko plk rase ape yg anjing tu rase...

ade gak manusie yg set2 mcm nie kn...sedangkn aku nie nak bunuh semut pon kesian...gile!!!





rasekn!!!!


NEXT STORY PLZ!!!


merase next story kn...ni pon cite pasai anjing u all.....kan aku balik naik LRT kat Kelana Jaya kn....kalu korang penah gi situ...kt bawah stesen tu ade tmpat parking kn...kt situ mmg tempat tinggal sekor anjing liar nie...

anjing ni mmg tebiar...tapi tak garang pon




muke je scary!!!!



anjing tu mmg ddk setempat je...siap kt tempat die ddk tu ade segale jenis mangkok...sebb org yg lalu lalang kt situ mmg bagi makanan kat anjing nie...temasuk la aku....

tapi aku idak la bagi makanan2 yg sedap2...ape yg temampu je la....







GARDENIA SUNGGOH ENAK DIMAKAN BEGITU SAJE!!!




nak dikatekn tiap2 ari aku bagi die roti u all.....kesian sgt kat anjing tu....takde pulak die yg set2 kejar2 org nie.....kalu korang tgk pon mesti sendu punye la....

tapi ade satu ari tu...time aku nak bagi die makan roti tu....tetibe die boleh menyalak2 kt aku....ayoyoyo scary sgt u all....selame ni makan pulak ko roti aku tu...tup2 ko buat hal lak.....dh la org semue tgk2 mcm aku buat penderaan sexual kt anjing tu.....ape lai lepas aku campak roti tu kat anjing tu terus aku





CABOTTTT!!!!!



aku pon heran u all...kenape die menyalak2 kat aku sorang......gile babi punye menyalak....nasib baik tak di ngap ye aku....

keesokkan arinye...aku lalu lagi....nak dijadik kn cite ptg tu aku beli roti special sikit



jenis yg nie....perise coklat



time lalu sebelah anjing tu...ingtkan tak nak la kasik lagi kn...takot kang aku kene hauk lagi ...tapi bile tgk muke sendu die...gigih pi bagi lagi......kali nie anjing ni makan khusyuk betol...nampak sgt ko memilih roti kn hanjeeng tol la....sundell je anjing zaman sekarang nie....

mmg anjing ni tak gi mane2 pon....tapi kengkadang tu ade gak org2 yg set hati busok ni u all....dh anjing tu tak kacau ko...yg ko set2 nak baling batu kt die tu kenape....ari tu pon sekali depan aku ade mamat2 nie....siap ejek2 baling2 batu kt anjing nie...yg anjing ni pon satu hal ko dh tau sakit kene baling ko lari la nyorok... ni tak duduk je....




ni la set2 pelangut2 tu!!!... *matilako monyet sgtkn*



aku mmg pantang tol la kalu org yg dera2 binatang nie...tak kire la binatang tu haram ke idak....lain la kalu binatang tu buat ko dulu..tu iye ko bolehla balas balik!!!





ko tepi...ko lepas kan aku.. *tu diah kalu aku ngamok...plastik sgt kn*







walhal pose2 belakang org ...sundel je!!!





takdela yg korang gi baling2 batu kenape jantan2 ooiii....harapkn muke je bleh bla.....ati kemain brok sekali...ape dgn baling2 tu ko ingat org pandang mulie ke kt ko....dgn care tu ko boleh mengorat amoi yg pakai skirt lalu sebelah ko tu....tuuuiii!!!!!

ikot kn ati aku.....bukan polis je aku nak panggil tangkap ko...dgn kadi2 sekali aku panggil






kahwin kan je ko ngan anjing tu..... *koma*





tapi semenjak musim tengkujoh nie...dh lame aku tak nampak anjing tu...kesian gak rasenye...mane ntah die merantau....mmg kat situ kalu hujan susah sikit....harus die cari rezeki kt tmpat lain....


jgn2 anjing tu dh





jadik tokey roti bakar!!!!!











aku larik masuk barisan dulu na!!!!



11 comments:

Eye_nee said...

Yoi maybe ko bg dia roti yg dah expired date dia kut....hangin hanjeng tu.....walao pon begitu Mulia sungguh hati ko Yoi....Hajeng pon ko tlg....sendu akk...Oh Tuhan perkasa kan lah semula budak ini..."matilah stement badang kali ni....."....

ai said...

a'ah, kt opis lama aku dulu pon ada gak aku bela sekor. besar tp lembab. hari2 aku kasi makan. dia tido pon kat bawah tukun aku (abis la bernajis kete :P). tp 1 hari tu aku dtg keje tgk dia dah tergolek dog. kejung! huwaaaaaaaaaaaaaaa...

so, benda last yg aku buat utk hanjeng tu, aku call DBKL suh kutip. sob sob..

-CHENTAILAH BINATANG-

S.I.K Bridal said...

channel animal planet plak.... layanzzz.... terharu akak!!.. yang akak heran tu, berok 2 eko tu x jatuh lak ek dah langgo anak anjing tu?? isk cian no kecik2 dah kene langgo..

ayoi said...

KAK EYE_NEE : amboi demand nye hanjeeng tu..ayoi ni pon kengkadang makan roti expired gitu..

KAK NGAH : cintailah binatang bukan cintai org mcm binatang...bleh!!!..;)

SIK : ayoyoyo lupe nak tulis....jantan tu motor die mcm teseret kat tepi...tapi dgnberbekalkan ilmu kehandalan merempit die...sempat brek ketepi...betol2 sebelah kete we all....kelas gitu sambungannye!!!

D.O.U.B.L.E...S said...

ko memangkan ..ayoiiiiiiiii aku nak gak roti tu wei....bagi aku sama...ayoi..dtg la umah aku minggu nie....

ayoi said...

KAK CT : hahaha nak gak ke roti coklet tu....tgk dulu la jadual show pack la....*matila alasan pembohong sgtkn*

afiq said...

keling kawen ngn hanjeng tuh memang hanjenggggggg sgt!!! geli lahh..tetibe aku terimejin keling tuh bejimak ngn anjing tuh...OMAIGOD!!!!!

ayoi said...

AFIQ : sah2 dieorg ber style doggy tiap2 mlm kn....hahahaha

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

memang HANJEEENGGGGGGGGG!!!!

Qumairah said...

Ajeng pon makhluk tuhan gak ...ayat insaf

ayoi said...

AJ : matila ko gune kamus dewan sape tu nyah...sapediataktau!!!

QUMAIRAH : tau takpe....