BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

4.11.09

PADA SUATU HARI.....

CHHOOOII...ape ni ngintai aku kencing....aku belom get ready nak perform u all!!




sat na aku basoh tangan dulu




OK LETS!!!!....Ohoooiii !!!!...*matikau masuk2 stage terus gelek gerudi sakan*


how?.....aku punye tajuk entry kali nie.....very the skema kan...ala2 kanak2 rebina gitu....
sbnarnye ni cite pasai smlm.....
smlm waktu lunch perot aku ni dh kebulok sgt...so gigihkn jugakla turun bawah....memule tu cam malas je...sb kwan gi kursus...so mcm nak tapau plk....nasib baik kt bwh tu ade kantin....pegi2 je tgk ade sorang budak baru tu....so sesi suai kenal la u all.....selame ni pon tak penah beborak pon....just flying2 kiss dr jauh je...*pitam*


memule tu tegor2 jela...pastu die ajak join sekali makan ngan die....aku pon aku je la....die pon nampak cam peramah je....so tak jadik la nak tapau bagai

lepak2 punye lepak sambil makan2....die bukak cite lak pasai kedai mamak u all.....katenye beberape ari tu die kuar nak carik makanan.....rasenye kt taman desa kot....sbb umah die kt situ....waktu dlm tgh mlm la......waktu ikot jln short cut kat belakang kedai mamak tu die nampak ade sorang mamak ni tgk pijak2 ....die ingtkan mamak tu pijak kain...rupe2nye tgh pijak tepong u all.....*sat na aku nak koma jap*...
sah2 tu untuk bt tepong roti canai kn......terus start dari malam tu die dh tak leh tgk kedai mamak dh.....feeling women sgtkn...fobia2 bagai....

secare jujurnye.....aku pon shocked jugak dengar.....dngan gaye penceritaan die dh mcm tukang karut wayang kulit....very luar biase...sape tak leh pecaye...aku pon tejebak sekali..



ha cam gini la mamak tu pijak.....merase sgt kn!


tak tau la betol ke tak....ataupon die ni mmg anti mamak kot....hahaha....tapi kalu die kelentong maknenye aku pon kelentong la jugak...tapi waktu die cite tu mmg otak aku dh kelain dh...ko cube bayangkan mcm mane mamak tu pijak tepong tu...mimpi ngeri kn!





kot2 mcm ni kaki mamak tu.....*pengsan*




aku dh la mmg minat gile makan roti canai....terus kembang tekak u all......selame ni setau aku org pakat pijak2 buah anggur je nak kuarkan jusnye....tak penah la pulak dngr org pijak tepong..




matila salah gmbr la pulak...ni pijak babi bukan pijak anggur u all.....*larik*


tapi betol tau u all....ni kisah lain la...waktu aku sekolah menengah kt melake dulu.....mmg pegi balik jalan kaki je.....kalu nk sampai umah tu boleh ikot satu jln short cut...ikot jln utan gitu....adventure sgt.....die mcm jln tanah merah la.....ade satu ari tu we all pon balik la ikot jln tu...tup sampai kt jln merah tu mmg sunyi sikit.....then we all nanpak motor jual ais krim tapi taukenye takde....rupe2 nye die tengah kencing kt tepi semak.....matila sah2 tak basoh tangan kn....pastu pegang2 ais krim...choooiii sgt.....





adek mauk beli aes krem ke?....tunggu sebentarr aku mau pancutt dulu.....




mmg sampai sekarang susah aku nak makan ais krim calong tu....sbb asyik2 teringat kat mamat indon kencing kt semak tu je....sampai la ni aku amik keputusan tak mo mkn itu ais krim lagi....hahaha betekat sunggoh!


tapi kenkadang tu time balik kampong dh ramai2 makan ...aku pon terjebak gak...tapi time aku makan ais krim tu ...aku akan potong bahagian bawah sekali....sbb tang bahagian tu org ais krim tu pegang kan....





OOHH TUHAN BERIKAN LA AKU KEKUATAN!!!!!!...EEEUUWWWEEEKKK!!!



ok la bebalik kat cite mamat yg cite pasai org pijak tepong tu.....aku pon pelik kenape la time aku tgh makan ko cite bab tu....tak ke sial kn.....belinang air mate dara aku u all....tekak dh kembang....tak kan nak buat drama kot kat situ buat2 set muntah bagai....abis je makan terus aku masuk tandas bajet nak muntah la konon....mlm tu mmg aku tak makan sbb asyik tekenang mamak tu....dh la bawah umah aku ni set2 kedai mamak je semue....selalunye pepagi aku mesti order roti canai....so sementare waktu ni aku stop kan dulu la.....


tapi rasenye esok luse ok la ni....sambung bedal balik....aku mmg mcm tu all..tak leh tgk @ dengar cite2 geli ni....nak2 kalu tgk gmbr accident ke bunuh2 ke...darah2 ke...mmg 2-3 ari kembang halkom aku .....

sah2 lepas ni kalu aku kepingin sgt nak mkn...aku buat roti canai sendiri.....beli yg instant je lagi senang kn :)





matila org lain jual ikut harge sekeping...aku gigih jual ikot harge timbang...



13 comments:

ayoi said...
This comment has been removed by the author.
ai said...

BLUWEEEKKKKKKKKKKKKK!!!

Isk, tp ada logiknya jugak criter kawan comolot baru kau tu loi. Giler arr! mampos jenoh aku pas ni nk gi carik kedai melayu nk makan roti canai. oho!!! kau x criter pon pasal eskem tu ye? eeeeeeeeeeeeeeyeeek!!!!

roti 1.2kg!!

Eye_nee said...

Ko ni kan Loiiiiii.......cam ner akk nak minum pagi ni.....dah set dlm kepala nak mkn roti canai dah......Pitammmm.....Koma akk....

afiq said...

ehhh i ade denga tuh...tidak mustahilll....tpi ape kebengap bena mamak tuh..beli la mixer besa tuh...adoiyyyaaaaiii!!!! nih musti nak menambah perise nih....cis

Entah....aku pn xtau sape aku said...
This comment has been removed by the author.
ayoi said...

KAK NGAH : rasenye aloi ade cite la kak ngah...waktu mat indon tu tekencing aj pon ade sekali....

KAK EYE_NEE : hahaha apo lai nasik lomak la

AFIQ : fuuh nasib baik ade org lain cite....ingtkn takde org pecaye...amin!

S.I.K Bridal said...

x yah ko lah baru nak pose mkn roti canai mamak kan?? akak dah lame x menjengah restoran mamak nih dik nun... dah lame tau pasal mende nih & yang penting byk yang x halal tau.. akak nak mkn roti canai pegi jugak kedai melayu ade jugak yang empuk gebu gitew *slagi x jumpe meleley air lioq aku !! owhhh tidakkkkkkk *roti canai 1 teh tarik kurang manis suam 1 !!

ayoi said...

SIK BRIDAL : tau takpe kak....set2 kedai mamak ni sekarang ni tak leh pecaye bangat dong!

D.O.U.B.L.E...S said...

nasib aku tak suka makan roti canai..mak aiii kalau memang betul kaki mamak tu mcm tu ayoiiiii..

iza iziana hasan said...

aduyai...kembang tekak ni hah..
dah la suka makan roti banjir..
aduh...kena stop la mkn roti canai mamak pasni..
uweeeekkkkk....geli

ayoi said...

KAK CT : Hahaha akak ct,ayoi kn suke pikir bukan2...manela tau kot2 kaki mamak tu bt padicure kot.

IZA : ayoyoyo...jgn la stop mkn lak...kang abis semue persatuan mamak2 sedunie saman...hahaha

pearl'E.J said...

OMG!!!! ngeri mak nok.... tak moh dah mkn roti canai mulai hari ni. Terus kena banned senarai roti canai ni... wuwuuuuuu....

ayoi said...

PEARL'EJ : hahaha jgnla banned seumur hayat....banned 2-3 ari cukop...