BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

10.11.09

MAK ESAH!!!!



NANG KUTINANG KUI KUTIKUI...!!!!



tu diah...masuk2 gelanggang terus pose2 hanjeng kn...



Ari sabtu pagi ari waktu nak tunggu teksi....sempat la aku beborak ngan sorang makcik jual nasik lemak nie....almaklumla borak pasai jiran aku tu baru meninggal....mlm sebelumnye....sempat gak la aku gi ziarah lagi pon aku rapat ngan anak arwah......secare jujurnye selame aku tinggal kt sini ...sekali je aku beli nasik kat die....rasenye hampeh u all.....

makcik ni pon ape lagik bukak la pekong di dade....katenye pakcik yg meninggal ni bomoh....hal tu mmg dari dulu aku tau pon...mmg si arwah tu bomoh...yg ko set2 cite kt org kenape lak..ko jelous ke....aku taula ko pon bomoh gak...matila ramai sgt bomoh zaman sekarang ni tapi yg ori nye non ade u all.....aku pon bukan kesah sgt pon ko bomoh ke idak...asalkan tak kacau org cukop!





aku siap buat senaman lite2 gitu....awat lambat sgt teksi ni sampai ooiii!!!


lahanat tol...sie2 kuar awal...naik kematu vontot aku tunggu teksi nie......nak tak nak aku pon sambong beborak ngan bomoh nasik lemak tue lg....aku bukan ape malas la ngan org tue nie...cakap je besar tapi semue hampehh....dengar leh pecaye not at all my dear!

MAK ESAH : KO TAU KE SI ARWAH TU BOMOH?

AKU : TAU LA APE TAK TAUNYE...ANAK DIE KN RAPAT NGAN KITE...

MAK ESAH : BUKAN APE...MAKCIK NIE KALU CAKAP AWAL2 BLEH TOLONG DIE....ARI TU PON ADE GAK ORG MENINGGAL SEBAB KENE SANTAU...SBLOM TU ADE GAK DIE DTG KT MAKCIK...TAPI DIE TAKDE DUIT...TAK DAPAT LA MAKCIK TOLONG BUANG SANTAU TU.....


Tu diah...makcik nie pitam aku dengar u all.....mate duitan sgt.....kalu betol la ko bomoh of the universe ape la salahnye gune kan kuase sakti ko tu tolong org kn.

mcm2 lagi la die torak aku...katenye ramai sgt dtg kat die suruh carik kan barang2 hilang la.....nak mintak minyak pengasih la ...minyak itu la minyak ini la...bla bla bla bla.....
yag tak leh blah tu...

MAKCIK : KNP KO CUKOR JANGGOT KO TAK RATE?... motip ko tanye aku mcm tu knp makcik ooiii....!!!!

AKU : ALA BIASE AR PAGI2 MENGANTOK NAK TELEK BETOL2....

MAKCIK : KALO KO NAK MINYAK ILANG KAN BULU PON MAKCIK BOLEH BUATKN ....BUKAN TU JE KO NAK MINYAK ORG PANDANG KO JADIK CANTIK PON BOLEH....







ttuuuiieee...!!!!!


Tu diah makcik sorang nie....semue minyak die sapu kn....awat ko tak jual minyak diesel sekali kan...baru trill!!!!....







Makcik ooiii...tak meriah lagi ke aku nie...


sah2 time aku kuar jln






org siap lambong2 panties kt aku...ko penah!!!!






matilaku sape punye panties gedeng ni....sape die tak tau!!!!!




ko kalu nak kelentong pon betempat la makcik.....hang tengok diri hang dulu.....sebelom nak renovate org hang renovate diri hang dulu....

ye bnyak lagi die toraknye aku.....segale bende die leh buat....*pitam*...mengalahkan wonder women gitu.....








SOMPAH MAKCIK TAK TIPU HANG...HAMLAU!!!


ok kalu betol ko ade kuase sakti.....sebelom ko senang kn org elok ko senang kan diri ko tu dulu....bukan aku hine die jual nasik lemak tu...iyela kalu betol sah2 ko dh goyang kaki kat umah kan duit dh bekepok2......paling koman pon ko ubatkn dulu nasik lemak ko tu jadik sedap....ni tak aku rase kasi kat kucing tepi jalan tu pon dan2 tu kucin tu bleh cakap NO THANKS...merase la nasik ko yg tak sedap tu kn!!!!..

oh ye kalu betol ko boleh senang kan org...ape kate....




dari ko jual nasik lemak hampeh ko tu...ko jual je jongkong emas.....besar pahale ko buat amal jariah kn!!!


sambong balik

MAKCIK : KALU BETOL KO NAK MINYAK APE2 PON KO DTG JE JUMPE MAKCIK

dari aku beli ko punye minyak baik aku beli






MINYAK MASAK U ALL!!!




aku bukan ape.....bukan tak caye bende2 ghaib ni....tapi hat2 bomoh ni kureng sikitla....iyela zaman sekarang ni mcm2 ade.....

lame gak la aku betenggek kat situ....tup2 dh nak 1 jam baru teksi sampai







TERUS AKU POSE2 HILANG DALAM KABUS.....*matilakao aku pon dh jadik witch*




11 comments:

ai said...

Apesal kau x sound je makcik laknat tu?

"baik makcik sendiri guna minyak tu. Guna yg minyak penyedap nasik lemak.takpon makcik guna minyak turun duit!" "err makcik, akak saya mintak minyak pelincir poen. ade?"

Anonymous said...

Gila lawak ko Rul..pecah perut kak cik baca entry ko..hahahaha

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

yoi,ni makcik yg kat bus stop tu ek ???
Pakcik mane lak yg meninggal??? anak die sape ???

iza iziana hasan said...

bwk bertobat le makcik oi...
apa kata makcik guna minyak2 makcik tu tok masak sambal nasi lemak makcik tu.hahhaha...
ayoi...knp la layan cerita dongeng dr makcik tu...hehhehehe :)

ayoi said...

KAK NGAH : Ayoyoyo lucah sgt tau....ni blog kanak2 rebina tau...

ANONYMOUS : haha..hi kak cik....yahoo...kak cik pon bace blog ting tong nie...!!!

AJ : iye nyah...makcik kt bus stop...ala taufiq punye bapak la....

IZA : dh takde sesape lg kat bus stop tu...takkan ayoi nak becakap ngan kucing kot..matila org ingt ayoi ni cat women kn :p

Qumairah said...

heheheheh tapi sentap maser dia kater tak nak tolong pasal owang tuh takde duit.....betul lah geram org cakap cenginih...kalau me ade kat situ me trus rap lagu joe flizzow Do it Duit hehehehe makcik mater duit..wow

ayoi said...

QUMAIRAH : bukan setakat rap je...lagu ronggeng pon ayoi leh buat...tapi kenang kan die bomoh ....*matila penakot sgt kn*

S.I.K Bridal said...

haha..yang penting x main bende kurafat nih!!.. betul sgt r tu yoi , kalau dah nasik lemak die x sedap menjadik plak ke mandrem die tu??? dasar nak mengetuk org kan!!

Eye_nee said...

tak menahan tul la makchik tu....eyemoney tul la....bomoh swasta kut...mintak downpayment dulu...pitam....

Qumairah said...

Eye_nee bomoh swasta LOL sangat lawak......terbayang2 mcmana agaknye, lepas mintak down payment mesti tulis resitkan kan kan

ayoi said...

KAK EYE_NEE & QUMAIRAH : matila mak esah zaman teknologi nie....mintak cengkeram bagai...awat tak buat mcm court mammoth je ...bayar bulan2 tak gitu.....*teksi*